Blog

Beveiligingscamera's met opname in een overzicht

  • 23 nov. 2023
Een beveiligingscamera met opname is onder te verdelen in verschillende producten. Zo zijn er standalone camera's waar de opname en batterij in de camera verwerkt zitten, camera systemen met een digitale videorecorder voor de opname en mini camera sets waar de opname in de camera zelf zit of de ontvanger de beelden opneemt.

Lees meer

Voordelen van bekabelde bewakingscamera´s op een rij

  • 23 nov. 2023

Wanneer u voor bekabelde bewakingscamera´s kiest, zitten daar een aantal voordelen aan verbonden. In dit artikel hebben we het over de voordelen van bekabelde bewakingscamera´s. Op basis daarvan kunt u beslissen of een set met bekabelde bewakingscamera´s bij u past.

Lees meer

Beveiligingscamera systemen: Nieuwe sets met 1,4,8 of 16 camera's

  • 23 okt. 2023
Recent hebben wij diverse nieuwe beveiligingscamera systemen aan ons assortiment toegevoegd zoals super kwaliteit Full HD cctv camera sets > 1100 TV lijnen. Ook hebben wij nieuwe draadloze bewakingscamera systemen welke bestaan uit 1 tot 4 draadloze camera's en een SD kaart recorder met 7 inch scherm.

Lees meer

Huis beveiliging: De eenvoudigste oplossingen

  • 9 okt. 2023
Huis beveiliging: de laatste jaren is er een sterke opkomst te zien in de beveiligingsproducten die zijn ontwikkeld voor het beveiligen van hun huis. De producten die te koop zijn voor het beveiligen van een huis zijn meestal onder te verdelen in de groepen alarmsystemen en camerasystemen hoewel het laatste jaar ook een sterke opkomst te zien is in de combinatie van deze 2.

Lees meer

Nieuw: Plug & Play IP Pinhole Spy Camera

  • 28 sep. 2023
De nieuwste IP pinhole spy camera combineert lokale opname op een micro SD kaart met de mogelijkheid de beelden op afstand te bekijken via IP. Doordat er bij deze ip pinhole spy camera gebruik wordt gemaakt van een cloud server is de spycam in enkele minuten te installeren en hoeft u geen instellingen in uw netwerk en / of router te veranderen. Tevens is het mogelijk om de ip pinhole spycamera te installeren uw mobiele iOS of Android telefoon en heeft u hiervoor dus geen computer meer nodig.

Lees meer

Brilcamera PRO: Beste Point of View spycam!

  • 26 sep. 2023
Een bril camera wordt door vele gezien als de beste Point of View spy camera en wordt door hierdoor vaak door bedrijven zoals mystery shoppers gebruikt om winkels te bezoeken en / of proef aankopen te doen, maar ook door televisie programma's wanneer deze verborgen video opnames willen maken. Het voordeel van een bril camera ten opzichte van andere spy camera's is buiten de onopvallendheid vooral het gemak om de spycam te richten, omdat hetgeen u bekijkt ook door de brilcamera wordt gefilmd.

Lees meer

DVR: Analoog model met cloud Plug & Play internet toegang nu online te koop

  • 11 sep. 2023
De nieuwste generatie DVR's maakt een einde aan het probleem van lastige instellingen voordat u de camerabeelden op uw smartphone of tablet zoals een iPad kunt bekijken. De internet DVR systemen maken namelijk gebruik van een cloud plug en play service wat er voor zorgt dat direct na het aankoppelen van de internetkabel de dvr via het internet of een App te benaderen is.

Lees meer