• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Blog

Wet- en regelgeving voor gebruik van GPS trackers

Steeds vaker worden er GPS trackers gebruikt. Op deze manier kunt u uw voertuig volgen als deze gestolen wordt en wanneer er werknemers in rijden. Als er een GPS tracker in het voertuig van uw medewerkers geplaatst zit, zit daar wet- en regelgeving aan verbonden. In dit artikel nemen we deze wet- en regelgeving met u door.

Meer info

De beveiliging van slimme apparaten

Slimme apparaten maken ons leven makkelijker. Een groot gedeelte van de apparatuur is specifiek gericht op het verhogen van de veiligheid. Tegelijkertijd vormen smart devices een risico. Want elk apparaat dat aan het internet verbonden is, vormt potentieel een zwakke plek. In dit geval is je beveiliging net zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is het cruciaal om iedere slim apparaat in je huis te controleren op veiligheid. In dit blog kom je te weten wat de belangrijkste stappen zijn.

Meer info

Smart home apparaten om je huis te beveiligen

Het is geen geheim dat smart home apparaten ons leven gemakkelijker maken. Daarnaast installeer je slimme apparatuur om je huis te beveiligen. In dit blog lees je hoe je optimaal gebruik maakt van moderne techniek om je woning te beschermen tegen inbrekers en brand.

Meer info

Een smart alarmsysteem: zo maak je een goede start

Slimme alarmsystemen zijn een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Inbrekers dringen veel minder makkelijk binnen en bewoners worden tijdig op de hoogte gesteld in het geval van brand. Het gevoel van veiligheid en zekerheid alleen maakt voor een grote groep mensen de aanschafprijs al goed. Door een weloverwogen start te maken met je smart home beveiligingsinstallatie zijn jij en je medebewoners veilig. In dit blog bespreken we apparaten die een vast onderdeel zijn van een smart alarmsysteem.

Meer info

Zo maak je het inbrekers zo moeilijk mogelijk

Met de juiste apparatuur maak je het inbrekers zo lastig mogelijk om jouw huis binnen te dringen. Slimme apparaten bieden namelijk ontzettend veel efficiënte mogelijkheden om je woning te beveiligen. Inbrekers gaan altijd op zoek naar de zwakste plek om binnen te komen. Daarom is het belangrijk dat je alle hoeken en kanten van je huis voorziet van inbraakbeveiliging.

Meer info

Buitenverlichting met sensor

Verlichting rondom je huis verhoogt de veiligheid. Want inbrekers werken graag in het donker. Dan ziet niemand waar ze mee bezig zijn. Is jouw huis goed verlicht? Dan is de kans groot dat ze het ergens anders proberen. Lampen met een sensor zijn het meest geschikt om ongenode gasten af te schrikken. Verlichting ophangen is een efficiënte en relatief eenvoudige manier om je huis te beveiligen. Bovendien hoef je helemaal niet veel geld uit te geven om je bezit te beschermen met lampen met sensoren.

Meer info

Veilig op vakantie dankzij een slim alarmsysteem

Een slim alarmsysteem biedt enorm veel veiligheid als je lange tijd van huis bent. Wanneer je op vakantie gaat blijft je huis onbewoond achter. Voor een grote groep mensen is dit een vervelend gevoel. Want voor inbrekers is dit het uitgelezen moment om met je waardevolle bezittingen aan de haal te gaan. Meestal kom je er pas bij thuiskomst achter dat je woning leeggeroofd is.

Meer info

Slimme verlichting zodat inbrekers denken dat je thuis bent

Verlichting buitenshuis en in je woning dragen bij aan de veiligheid. Slimme lampen hebben extra functies om inbrekers buiten de deur te houden. Want die komen meestal 's nachts en werken graag in het donker. Goede verlichting heeft een afschrikkend effect. Lees in dit blog hoe jij je huis veiliger maakt met slimme verlichting.

Meer info

Alles over beweging- en bezoekmelders

U wilt weten wie zich op de oprit bevindt of welk bezoek zich aankondigt. Zo kunt u hier goed op inspringen of ongewenste bezoekers weren. Voor de woning maar ook voor bedrijven is er de beweging verklikker of de bezoekmelder. Blijf op de hoogte van iedereen die zich op uw terrein bevindt. Een echte aanrader en ter ondersteuning van het alarmsysteem.

Meer info

Camera bestellen en achteraf betalen

Een camera bestellen en pas achteraf betalen, is dat mogelijk? Ja, bij online bestellingen kunt u achteraf betalen. Dit gebeurt middels Afterpay voor particulieren en bedrijven. Voordeel hiervan is dat u de camera bestelt en ontvangt zonder dat u hier direct geld voor nodig heeft. U probeert het product uit en bepaalt dan pas of u deze terugstuurt of houdt én betaalt.

Meer info

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon