Blog

DVR: Analoog model met cloud Plug & Play internet toegang nu online te koop

  • 11 sep. 2023
De nieuwste generatie DVR's maakt een einde aan het probleem van lastige instellingen voordat u de camerabeelden op uw smartphone of tablet zoals een iPad kunt bekijken. De internet DVR systemen maken namelijk gebruik van een cloud plug en play service wat er voor zorgt dat direct na het aankoppelen van de internetkabel de dvr via het internet of een App te benaderen is.

Lees meer

IR buitencamera's | Nu ook mobiele versies op 4G / 5G simkaart

  • 11 sep. 2023

Deze IP IR buitencamera's kunnen volledig standalone werken op een 5G of 4G simkaart en maken het beveiligen van locatie's zonder internet een stuk eenvoudiger. Zo kan deze IP buitencamera zowel op een pre-paid als abonnement 5G of 4G simkaart werken van providers uit heel de wereld.

Lees meer

Hoe een beveiligingscamera 4G maken?

  • 8 sep. 2023

Een 4g camera waarvan de beelden op afstand op een computer of smartphone zoals iPhone kunnen worden bekeken is voor steeds meer toepassingen gewenst. Met een nieuwe 4G techniek is het mogelijk met een 3G video server van elke bewakingscamera of beveiligingscamera een mobiele camera te maken.

Lees meer

Full HD mini camera: De nieuwste HD techniek nu ook in spy camera model

  • 8 sep. 2023
Waar lange tijd Full HD resoluties enkel beschikbaar waren bij HD IP en HD-SDI beveiligingscamera's is er nu ook een mini camera model met een spy pinhole lens welke in Full HD, 1920 x 18080 (1080P) beelden kan doorgeven. Bij het plaatsen van een verborgen camera is vaak beperkte ruimte beschikbaar en is dus het formaat van de mini spy camera erg belangrijk. Deze Full HD spy camera heeft zeer compacte afmetingen van 42 x 42 x 34 mm, maar het meest belangrijkste voor plaatsing is de pinhole lens die bijvoorbeeld in een voorwerp of plafond kan worden weggewerkt.

Lees meer

Beveiligingscamera kopen: Vergelijk de modellen op onze nieuwe camera DEMO wand

  • 8 sep. 2023
Bij onze nieuwe beveiligingscamera demo wand in onze vestigingen Nieuwegein en Amsterdam kunt u direct alle (IP) bewakingscamera's vergelijken. Wij hebben hier bijna alle beveiligingscamera's die wij te koop aanbieden aangesloten, zodat deze direct werkend zijn te zien en u een onderbouwde keuze kunt maken voorafgaand aan een mogelijke aankoop.

Lees meer

HD recorder: Nu in 4,8 of 16 kanaals uitvoering leverbaar

  • 8 sep. 2023
Onze collectie HD recorders is recent uitgebreid met een Full HD 16 kanaals DVR waardoor er zowel een 4, 8 als 16 kanaals HD recorder beschikbaar is voor onze Full HD, HD-SDI beveiligingscamera's. Met de HD recorders zijn verschillende Full HD beveiligingscamera systemen samen te stellen. Deze camera systemen maken het mogelijk de beelden van de bewakingscamera's op te nemen in de hoogste mogelijke kwaliteit.

Lees meer

Beveiligingcamera CCTV lensen verschillen

  • 7 sep. 2023
De verschillen in diameter van de lens in de beveiligingscamera bepaald de hoek die door de CCTV camera kan worden weergegeven. Hoe groter de diameter van de lens hoe smaller en meer ingezoomd de kijkhoek is. De meeste beveiligingscamera´s met vaste cctv lenzen hebben een 3,6 of 6 mm lens. Een 3,6 mm lens is ontworpen om een kijkhoek te geven van 72 graden. Wanneer je precies de kijkhoek moet kunnen instellen is het aan te raden een beveiligingscamera te kiezen met een varifocal cctv lens, omdat deze te stellen zijn tussen vaak 4 en 9 mm.

Lees meer

Keychain camera: Nieuw HD model van Lawmate

  • 7 sep. 2023
Recent hebben wij een nieuwe keychain camera in ons assortiment toegevoegd waar wij zeer positieve feedback en reviews van hebben ontvangen. De keychain hd sleutelhanger camera is van het merk Lawmate wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit spycams.

Lees meer

Digitale knoopcamera - Doorbraak in spycam techniek

  • 7 sep. 2023
De komst van de digitale knoopcamera met HDMI aansluiting staat voor een doorbraak in spy-camera techniek. De knoop camera heeft door de digitale hdmi kabel geen kwaliteitsverlies naar de portable recorder toe en kan hierdoor in HD filmen.

Lees meer