• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Blog

GNSS Trackers: Aanvulling op GPS of vervanging?

Met de komst van de nieuwe GNSS module van uBlox wordt het mogelijk track & trace systemen te maken welke signalen van verschillende satellietsystemen kunnen ontvangen. Hierdoor is het dus mogelijk GNSS trackers te maken welke signalen kunnen ontvangen van de Amerikaanse GPS satellieten, Russische Glonass, Chinese Beidou en maakt tevens gebruik van SBAS.

Meer info

Smurfenspray: Verf spray stopt belager

Op de Telegraaf.nl is op 12 februari 2014 een artikel geplaatst waarin de effectiviteit van de door ons verkochte rode verf spray, ook wel smurfenspray genoemd wordt bevestigt. Een slachtoffer heeft de door ons aangeboden rode verfspray gebruikt tegen een belager. Deze heeft hierna zichzelf aangegeven bij de Politie en het slachtoffer heeft aangifte gedaan

Meer info

Spyshop sitcon.nl bij radio 100% NL

Onze collega Ronald van onze spyshop vestiging te Nieuwegein was op 12-07-2012 in de uitzending bij Radio 100% NL. Hierin werd hij geïnterviewd over welke producten wij verkopen in onze spyshop en door wij dit zoal wordt gekocht.

Meer info

Spyshop Eindhoven op TV bij omroep Brabant

Op 3 Juli 2012 heeft omroep Brabant een item gemaakt van onze spyshop in Eindhoven, waarin de nieuwste spycams en afluisterapparatuur werden belicht. Onze collega Peter werd geïnterviewd over zaken als de toepassingen van de spyshop producten en in hoeverre het legaal is om dergelijke spy apparatuur te gebruiken.

Meer info

Vordering innen?: Meer kans met incasseren door een verhaalsonderzoek

Wanneer u vordering wilt incasseren heeft kunt u in de meeste gevallen direct naar een deurwaarder of incasso bureau gaan en hieraan de vordering uitbesteden om deze te innen. In de praktijk blijkt het steeds vaker onmogelijk via de normale manier de vordering te innen en heeft u voordat u de vordering uitbesteed achtergrond informatie nodig over de persoon of het bedrijf.

Meer info

Bedrijfsrecherche: Bij fraude een recherche bureau inhuren of zelf onderzoek doen?

Bedrijfsrecherche: wanneer uw het vermoeden heeft van fraude in uw bedrijf is het vaak niet mogelijk direct de politie in te schakelen. U kunt veel vormen van fraude zelf onderzoeken, maar heeft ook de mogelijkheid om een bedrijfsrecherche bureau in te huren. Onderstaand proberen wij advies te geven in welke gevallen u zelf bedrijfsrecherche onderzoek kunt doen en wanneer het verstandiger is een gespecialiseerd bureau in te huren.

Meer info

Afluister zenders: UHF en GSM zenders vergeleken

Afluister zenders zijn kleine afluisterapparaten die zijn onder te veerdelen in UHF / FM en GSM zenders. Het verschil tussen deze 2 spy zenders is de manier waarop het geluid uit de ruimte van de spionage zender wordt verzonden naar de ontvanger. Door het verschil in techniek tussen de UHF en de GSM zenders zijn deze ook voor verschillende toepassingen geschikt, hoewel door de opkomst van de massa productie van gsm zenders deze steeds meer terrein veroveren op de UHF en FM zenders, omdat de gsm zenders goedkoper zijn in aanschaf en voor meer toepassingen zijn geschikt.

Meer info

Toepassingen van een GPS tracker

GPS trackers kunnen voor zeer veel uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Merendeel van de particulieren gebruikt een gps tracker om hun eigendommen, zoals een auto, boot of scooter te beveiligen, terwijl bedrijven juist gps trackers gebruiken om inzicht te krijgen in het gebruik van hun wagenpark en wordt hier ook wel Fleet Management genoemd. Buiten de voor de hand liggende toepassingen van gps trackers worden deze ook steeds meer gebruik voor het beveiligen van kinderen, ouderen of andere hulpbehoevenden. Voor deze toepassingen zijn speciale gps trackers ontwikkeld die bijvoorbeeld ingebouwd zitten in een horloge of senioren telefoon en zo makkelijk kunnen worden gebruikt. Met deze GPS trackers kunt u direct met uw mobiele telefoon zoals iPhone of andere smartphone de locatie opvragen, maar het is ook mogelijk de gps trackers zo in te stellen dat deze de posities op een ingestelde interval doorstuurt naar een website waar u dan kunt inloggen om de live locatie en historie van de gps tracker te bekijken.

Bekijk de actuele GPS-locatie of sla rit gegevens en routes op: de gps tracker biedt vele mogelijkheden. Ook biedt Sitcon diverse apparatuur aan om uw geliefden, huisdieren en waardevolle voorwerpen te tracken. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken wanneer uw kind te laat thuis komt en houdt u uw kostbare eigendommen altijd in de gaten overal ter wereld.

 • GPS tracker voor bedrijfsmatig gebruik
  GPS-trackers worden veel ingezet door vervoersbedrijven zoals in de transportsector en door auto verhuurbedrijven. Het tracken van auto's en voertuigen met een gps tracker zorgt voor een nauwkeurige GPS lokalisatie. U volgt niet alleen de gehele route, maar ook stoplocaties en hoe lang het voertuig heeft stilgestaan. Hiermee krijgt u meer inzicht in het rijgedrag van medewerkers. Bent u leidinggevende in of eigenaar van een vervoersbedrijf? Dan heeft u te maken met logistieke problemen als files, last-minute vervoersaanvragen, ongevallen en diefstal. Een auto tracker kan uitkomst bieden bij al deze obstakels. Zo kunt u het rijgedrag van uw chauffeurs analyseren en bijsturen waar nodig. Veiligheid staat immers voorop. Bij een spoedopdracht weet u direct welke chauffeur het dichts in de buurt is en stuurt u hem aan, zodat hij snel op locatie is. Hetzelfde geldt wanneer uw chauffeur vaststaat in de file; u helpt hem de snelste, alternatieve route te vinden. Mocht uw voertuig gestolen worden, dan spoort de politie de daders moeiteloos op dankzij de GPS-locatie.
 • GPS tracker voor privé gebruik
  Ook voor particulier gebruik is de GPS-tracker auto inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging tegen diefstal van auto’s, scooters of fietsen. U krijgt direct inzicht in de locatie van het voertuig, zodat u deze sneller terugvindt. Bovendien kunt u op deze manier uw partner, kind of iemand anders eenvoudig lokaliseren.

Bekijk hier het complete assortiment GPS trackers

De beste locatie om een beveiligingscamera op te hangen

Om het meeste uit je camerasysteem te halen is correcte installatie cruciaal. Jammer genoeg gaan er vaak dingen mis tijdens de montage. Want waar en hoe je een beveiligingscamera ophangt bepaalt uiteindelijk voor een groot deel hoeveel voordeel je uit je camerasysteem haalt.

 • De hoogte waarop je de camera's ophangt
  Allereerst een belangrijk punt om op te letten ongeacht waar je de camera precies ophangt. Want de hoogte van een beveiligingscamera is doorslaggevend. Wanneer je voor een te lage positie kiest, zijn ze makkelijk bereikbaar voor inbrekers. Ze saboteren je camera door er via een dode hoek naartoe te lopen. Hang ze dus dermate hoog op dat je er niet zomaar bijkomt. Tegelijkertijd werkt een te hoge positie bruikbare opnames eveneens tegen. Want gezichten worden daardoor onherkenbaar. Door de hoek van de camera kijk je personen boven op het hoofd. Bovendien kiezen de meeste inbrekers ervoor om verhullende kleding te dragen. Een pet of een andere vorm van hoofdbedekking maakt de beelden meteen nog onbruikbaarder. Hang je camera's daarom niet hoger op dan 3,50 meter.
 • De hoek en het zichtveld van een camera
  Je haalt het meeste uit je camera's wanneer ze veel tegelijk filmen. Bovendien is het de bedoeling om bepaalde doorgangen en kamers volledig in beeld te brengen. Daardoor hebben inbrekers geen mogelijkheid om langs het zichtveld heen te sluipen. Over het algemeen is een hoek een geschikte plek. Want van daaruit overzie je een complete kamer. De muren zorgen ervoor dat een inbreker niet ongemerkt naar de camera toeloopt.
 • Goede plaatsen om je camera's buiten op te hangen
  Criminelen proberen via elke mogelijke toegangsweg je huis te betreden. De voor- en achterdeur worden veel gebruikt. Hetzelfde geldt voor ramen die niet direct op de straat uitkijken of buiten het zicht van voorbijgangers geplaatst zijn. Je doet er goed aan om in ieder geval die toegangswegen af te dekken met camera's. Een oprit met carport is voor inbrekers eveneens een geliefde plek. Want daar gaan ze ongemerkt hun gang. Plaats een beveiligingscamera om dit gedeelte van je huis in de gaten te houden. Je bewakingscamera achter je raam monteren lijkt aantrekkelijk. Want je filmt het gebied rond je huis terwijl het apparaat zelf veilig binnen hangt. Maar een camera die door ramen heen filmt produceert matige beelden. De infraroodfunctie is zelfs helemaal onbruikbaar.
 • Slimme plekken om camera's binnenshuis op te hangen
  Criminelen die je huis zijn binnengedrongen hou je in de gaten met slimme camera's in je smart home systeem. De meeste woningen hebben behoorlijk wat kamers. Daarom is het niet haalbaar om in elke ruimte een camera op te hangen. Beveilig met name kamers waar veel waardevolle spullen liggen. Waarschijnlijk staan er behoorlijk wat apparaten in je woonkamer. Probeer met één camera zoveel mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast is het slim om doorgangen van extra beveiliging te voorzien. Want hier lopen inbrekers ongetwijfeld doorheen wanneer ze je huis doorzoeken. Goede voorbeelden zijn een trap, een hal en de overloop. Je bewakingscamera achter je raam monteren lijkt aantrekkelijk. Want je filmt het gebied rond je huis terwijl het apparaat zelf veilig binnen hangt. Maar een camera die door ramen heen filmt produceert matige beelden. De infraroodfunctie is zelfs helemaal onbruikbaar.

Bekijk hier ons volledige assortiment beveiligingscamera's

 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2022 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 408 beoordelingen