Blog

5 tips voor je slimme alarmsysteem

  • 15 jan. 2024

Slimme alarmsystemen hebben tal van extra mogelijkheden ten opzichte van conventionele installaties. Om hier optimaal van te profiteren dien je de beveiliging in en rond je huis goed op te zetten. In dit blog lees je 5 tips voor je slimme alarmsysteem.

Lees meer

Alles over UTP camera´s

  • 12 jan. 2024

Wanneer u voor UTP camera’s kiest, kunt u uw verbinding overbruggen door middel van een netwerkkabel (UTP), via Power over Ethernet (PoE) en door middel van een draadloze verbinding.

Lees meer

3 tips voor het installeren van spy voice recorders

  • 10 jan. 2024

Met een spy voice recorder neemt u (onopgemerkt) gesprekken op. Dit is soms nodig, bijvoorbeeld wanneer u iets of iemand niet vertrouwt. Hoe installeert u een spy voice recorder oftewel afluisterapparatuur? Hieronder 3 praktische tips.

Lees meer

Camera zonder snoeren om zelf te installeren

  • 11 dec. 2023

Met de komst van een camera zonder snoeren komt er een eind aan de lastige installatie van camerasystemen. Bij beveiligingscamera met draad dient er bij buitencamera´s altijd een gat van binnen naar buiten te worden geboord, wat lastig zelf te doen is. Door de verbeterde batterij techniek is er nu een nieuwe lijn camera´s op de markt welke enkel dienen te worden opgehangen en het beeld met geluid draadloos naar een ontvanger sturen.

Lees meer

Hoe werkt een keyfinder?

  • 1 dec. 2023

Een keyfinder is de snelste manier om sleutels of een sleutelbos terug te vinden. Maar ook voor het lokaliseren van een tas of rugzak, de afstandsbediening of elk voorwerp dat u niet zo snel terugvindt. Hoe werkt een keyfinder? Dit klein apparaatje werkt op twee verschillende manieren.

Lees meer

Beveiligingscamera's met opname in een overzicht

  • 23 nov. 2023
Een beveiligingscamera met opname is onder te verdelen in verschillende producten. Zo zijn er standalone camera's waar de opname en batterij in de camera verwerkt zitten, camera systemen met een digitale videorecorder voor de opname en mini camera sets waar de opname in de camera zelf zit of de ontvanger de beelden opneemt.

Lees meer

Voordelen van bekabelde bewakingscamera´s op een rij

  • 23 nov. 2023

Wanneer u voor bekabelde bewakingscamera´s kiest, zitten daar een aantal voordelen aan verbonden. In dit artikel hebben we het over de voordelen van bekabelde bewakingscamera´s. Op basis daarvan kunt u beslissen of een set met bekabelde bewakingscamera´s bij u past.

Lees meer

Beveiligingscamera systemen: Nieuwe sets met 1,4,8 of 16 camera's

  • 23 okt. 2023
Recent hebben wij diverse nieuwe beveiligingscamera systemen aan ons assortiment toegevoegd zoals super kwaliteit Full HD cctv camera sets > 1100 TV lijnen. Ook hebben wij nieuwe draadloze bewakingscamera systemen welke bestaan uit 1 tot 4 draadloze camera's en een SD kaart recorder met 7 inch scherm.

Lees meer