Blog

Een spy camera in huis

  • 4 jul. 2024
Een spy camera, ook wel bekend als een verborgen camera, is een apparaat dat is ontworpen om video- en soms ook audio-opnames te maken zonder dat de aanwezigheid ervan opgemerkt wordt. Je kunt een spycam terugvinden in alledaagse objecten zoals een pen, een bril, de klok aan de muur, een rookmelder of een knoop aan je shirt. Maar een spy camera inbouwen in een meubel of de muur is ook mogelijk. Ideaal voor gebruik in huis of in de werksituatie.

Lees meer

Welke wetgeving is van toepassing op videodeurbellen

  • 29 mei 2024

Steeds meer mensen kiezen voor een videodeurbel. Direct zien (en horen) wie er voor de deur staat: wel zo veilig en praktisch. Welke wetgeving is van toepassing op video deurbellen? U filmt en maakt geluidsopnamen: hiervoor gelden aparte regels.

Lees meer

Goedkope bewakingscamera´s: Budget line voor veel situatie´s een goede oplossing

  • 13 mei 2024
Op het gebied van bewakingscamera's zijn er zeer uiteenlopende prijs klassen te vinden, van goedkope bewakingscamera systemen die al op de hoek bij en bouwmarkt te koop zijn tot high end bewaking camerasystemen die enkel bij de specialist of installateur te koop zijn. Vanaf begin 2013 bieden wij in onze webshop ook een goedkope range bewakingscamera systemen aan die voor veel situaties voldoen om bijvoorbeeld een woning of pand te beveiligen.

Lees meer

is afluisterapparatuur legaal of illegaal?

  • 20 mrt. 2024

Het afluisteren van gesprekken kan als bewijs dienen. Is afluisterapparatuur legaal of illegaal? Het gebruik van dit soort apparatuur is onder bepaalde omstandigheden toegestaan. Toch moet rekening worden gehouden met de wetgeving, zodat u niet in de problemen komt. Hieronder een uiteenzetting van de belangrijkste regels omtrent afluisteren.

Lees meer

Welke beveiligingstips geeft de politie voor bewakingscamera's?

  • 6 mrt. 2024

Veel bedrijven houden toezicht middels een bewakingscamera. Dit is ook wel nodig, het helpt bij het oplossen van verdachte zaken en misdrijven. Maar het zijn niet alleen bedrijven die bewakingscamera’s inzetten, ook particuleren beveiligen op deze manier hun woning en terrein. De politie heeft een aantal tips met betrekking tot het gebruik van bewakingscamera’s.

Lees meer

Slimme alarmsystemen zijn in opmars

  • 6 mrt. 2024

Slimme apparaten in huis, we zijn er inmiddels allemaal aan gewend. Maar ook de slimme alarmsystemen zijn in opmars. Het gaat om een nieuwe generatie draadloze alarmsystemen die de veiligheid en betrouwbaarheid verhogen. Een dergelijk systeem werkt via wifi en optioneel met een SIM-kaart. Te koppelen aan nieuwe IP camera’s of de eigen home, daarom wordt het een slim alarmsysteem genoemd.

Lees meer

1 2 3 4 5 ... 34 Next Page