• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Blog

Nieuw: Plug & Play IP Pinhole Spy Camera

De nieuwste IP pinhole spy camera combineert lokale opname op een micro SD kaart met de mogelijkheid de beelden op afstand te bekijken via IP. Doordat er bij deze ip pinhole spy camera gebruik wordt gemaakt van een cloud server is de spycam in enkele minuten te installeren en hoeft u geen instellingen in uw netwerk en / of router te veranderen. Tevens is het mogelijk om de ip pinhole spycamera te installeren uw mobiele iOS of Android telefoon en heeft u hiervoor dus geen computer meer nodig.

Meer info

Brilcamera PRO: Beste Point of View spycam!

Een bril camera wordt door vele gezien als de beste Point of View spy camera en wordt door hierdoor vaak door bedrijven zoals mystery shoppers gebruikt om winkels te bezoeken en / of proef aankopen te doen, maar ook door televisie programma's wanneer deze verborgen video opnames willen maken. Het voordeel van een bril camera ten opzichte van andere spy camera's is buiten de onopvallendheid vooral het gemak om de spycam te richten, omdat hetgeen u bekijkt ook door de brilcamera wordt gefilmd.

Meer info

DVR: Analoog model met cloud Plug & Play internet toegang nu online te koop

De nieuwste generatie DVR's maakt een einde aan het probleem van lastige instellingen voordat u de camerabeelden op uw smartphone of tablet zoals een iPad kunt bekijken. De internet DVR systemen maken namelijk gebruik van een cloud plug en play service wat er voor zorgt dat direct na het aankoppelen van de internetkabel de dvr via het internet of een App te benaderen is.

Meer info

IR buitencamera's | Nu ook mobiele versies op 4G / 5G simkaart

Deze IP IR buitencamera's kunnen volledig standalone werken op een 5G of 4G simkaart en maken het beveiligen van locatie's zonder internet een stuk eenvoudiger. Zo kan deze IP buitencamera zowel op een pre-paid als abonnement 5G of 4G simkaart werken van providers uit heel de wereld.

Meer info

Hoe een beveiligingscamera 4G maken?

Een 4g camera waarvan de beelden op afstand op een computer of smartphone zoals iPhone kunnen worden bekeken is voor steeds meer toepassingen gewenst. Met een nieuwe 4G techniek is het mogelijk met een 3G video server van elke bewakingscamera of beveiligingscamera een mobiele camera te maken.

Meer info

Full HD mini camera: De nieuwste HD techniek nu ook in spy camera model

Waar lange tijd Full HD resoluties enkel beschikbaar waren bij HD IP en HD-SDI beveiligingscamera's is er nu ook een mini camera model met een spy pinhole lens welke in Full HD, 1920 x 18080 (1080P) beelden kan doorgeven. Bij het plaatsen van een verborgen camera is vaak beperkte ruimte beschikbaar en is dus het formaat van de mini spy camera erg belangrijk. Deze Full HD spy camera heeft zeer compacte afmetingen van 42 x 42 x 34 mm, maar het meest belangrijkste voor plaatsing is de pinhole lens die bijvoorbeeld in een voorwerp of plafond kan worden weggewerkt.

Meer info

Beveiligingscamera kopen: Vergelijk de modellen op onze nieuwe camera DEMO wand

Bij onze nieuwe beveiligingscamera demo wand in onze vestigingen Nieuwegein en Amsterdam kunt u direct alle (IP) bewakingscamera's vergelijken. Wij hebben hier bijna alle beveiligingscamera's die wij te koop aanbieden aangesloten, zodat deze direct werkend zijn te zien en u een onderbouwde keuze kunt maken voorafgaand aan een mogelijke aankoop.

Meer info

HD recorder: Nu in 4,8 of 16 kanaals uitvoering leverbaar

Onze collectie HD recorders is recent uitgebreid met een Full HD 16 kanaals DVR waardoor er zowel een 4, 8 als 16 kanaals HD recorder beschikbaar is voor onze Full HD, HD-SDI beveiligingscamera's. Met de HD recorders zijn verschillende Full HD beveiligingscamera systemen samen te stellen. Deze camera systemen maken het mogelijk de beelden van de bewakingscamera's op te nemen in de hoogste mogelijke kwaliteit.

Meer info

Beveiligingcamera CCTV lensen verschillen

De verschillen in diameter van de lens in de beveiligingscamera bepaald de hoek die door de CCTV camera kan worden weergegeven. Hoe groter de diameter van de lens hoe smaller en meer ingezoomd de kijkhoek is. De meeste beveiligingscamera´s met vaste cctv lenzen hebben een 3,6 of 6 mm lens. Een 3,6 mm lens is ontworpen om een kijkhoek te geven van 72 graden. Wanneer je precies de kijkhoek moet kunnen instellen is het aan te raden een beveiligingscamera te kiezen met een varifocal cctv lens, omdat deze te stellen zijn tussen vaak 4 en 9 mm.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 31 Next Page
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon