• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Guy
    4
    4
    02/12/2022
    Lokeren
    Aanbeveling: Ja
    onvoldoende kwalitatief product
    heb een video deurbel gekocht van 200€, heb deze terug gestuurd omdat ze niet werkte en na een week nog geen feedback ontvangen
  • Bennie Blenckers
    7
    7
    02/12/2022
    Helmond
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering.
    Product is goed maar een slechte handleiding.
  • J
    10
    10
    23/11/2022
    Dirksland
    Aanbeveling: Ja
    Prima
    Goede service. Snelle verzending en bij vragen telefonisch prettig en deskundig te woord gestaan
  • Hans van der woude
    10
    10
    22/11/2022
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    super telefonisch geholpen bij instalatie
    op afstand geholpen top!
  • J. van zetten
    10
    10
    11/11/2022
    berkel en rodenrijs
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekend!
    Ik heb hier een camerasysteem gekocht met 6 camera's. Het gehele systeem is van hoge kwaliteit met een waanzinnig scherp beeld!! Het systeem is heel uitgebreid in te stellen (personen herkenning, voertuig herkenning etc), helaas kwam ik er niet helemaal uit (ben een digibeet). Contact opgenomen met hun klanten service en een medewerker vroeg om de inlog gegevens en unieke nummer van de recorder. Binnen 10 min had hij alles voor mij ingesteld! Topper!!
  • Eva
    1
    1
    11/11/2022
    Bilthoven
    Aanbeveling: Nee
    geluid van alarm veel te zacht en ruilen onmogelijk
    Het geluid van het alarmkoord jaagt echt niemand weg, zo zacht is het. Ruilen kon niet; ik had wel de onbeschadigde verpakking van het alarm zelf maar niet de doos waarin het verstuurd was.
  • Peter
    4
    4
    10/11/2022
    Assen
    Aanbeveling: Nee
    Verkeerde informatie op de site, accu is leeg Ipv in 8 uur in 2 uur.
    Heb bij de mini camera een nu een powerbank, het idee mini camera is nu alleen wel weg.
  • Rudi Lievens
    10
    10
    08/11/2022
    Paal Beringen
    Aanbeveling: Ja
    correcte informatie
    ondanks de vele tools is er mij toch een product aanbevolen prijs kwaliteit dus men kijkt naar de behoefte van de klant en niet naar de centen top
  • Gideon
    9
    9
    02/11/2022
    Monnickendam
    Aanbeveling: Ja
    heel prettig
    Het in werking brengen van het geleverde alarmsysteem lukte niet. Bleek aan het niet functioneren van de datakaart te liggen. Hier werd vlot, proactief en meedenkend mee aan de slag gegaan en snel en goed opgelost dus heel tevreden over! Heel vriendelijk te woord gestaan, bedankt!
  • Filip Voes
    10
    10
    01/11/2022
    Hoeselt
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekend
    Werkt prima op een afstand van 25 meter zoals aangegeven. Ben tevreden
  • Gilbert
    7
    7
    31/10/2022
    Zemst
    Aanbeveling: Ja
    Het werkt goed .
    Na 2 weken installatie werkt het nog steeds goed .
  • Dominique
    10
    10
    24/10/2022
    Houtem-Veurne
    Aanbeveling: Ja
    Correct!
    Goeie prijs kwaliteit! Snelle service! Vlotte afhandeling.
  • Dieter
    4
    4
    24/10/2022
    Kalmthout
    Aanbeveling: Nee
    Slechte keuze transportfirma!
    Helaas kan ik nog niets over het product zelf zeggen: Sitcon gebruikt DPD als transportfirma... en dat is het slechtste en traagste bedrijf dat je kan kiezen! Ondanks de Sitcon-reclame "voor 17u besteld zelfde dag verzonden" wacht ik nu al meer dan een week op mijn bestelling! DPD verwerkt het pakje gewoon niet! Mail gestuurd naar klantendienst Sitcon voor info. Nog geen reactie.
  • guus
    5
    5
    14/10/2022
    Reusel
    Aanbeveling: Ja
    Dat het lang duurt eer men het bestelde in huis heeft .
    En volgens mij ligt dat aan de bezorgende besteldienst . Want ik heb in het verleden ook bij andere bestellingen van een website maar met dezelfde besteldienst een artikel niet geleverd gekregen .Maar daar kan Sitcon Security niks aan doen maar DPD MOET ZICH SCHAMEN . Ik beveel jullie wel aan , maar graag POST.NL als besteldienst is punktueel en goed . Hier volgt ER dan nog een dus de tweede goede beoordeling van SIT-CON GA IN ZEE MET EEN ANDERE BESTELDIENST SIT-CON IS GOED MAAR DPD , DAT DUURT LANG ZEG MIJN BESTELLING LIGT NOG STEEDS IN HET DEPOT .
  • Gerard
    10
    10
    14/10/2022
    poperinge
    Aanbeveling: Ja
    perfecte winkel
    alles snel en korekt afgewerkt zefs bij een verkeerde levering bijbestelling
  • Cindy
    9
    9
    10/10/2022
    Bakkeveen
    Aanbeveling: Ja
    Goede ervaring
    Het product wat ik besteld had, voldeed niet aan mijn verwachting. Het retourneren was geen probleem en alles is helemaal naar verwachting afgehandeld. Dit is een belangrijk kenmerk voor een klantgericht bedrijf, dat ook als een product niet bevalt je wordt behandeld als een koning.
  • Jan
    10
    10
    10/10/2022
    Maarn
    Aanbeveling: Ja
    Heel goed
    Voor info mail je , en krijg snel antwoord het bestelde komt netjes en in de beloofde tijd aan. het personeel is ook zeer vriendelijk top.
  • Patricia
    7
    7
    07/10/2022
    Nieuwerkerken
    Aanbeveling: Ja
    Sitcon werkt snel en correct. De koerierdienst daarentegen!!
    Mijn pakje zou aan huis, in Nieuwerkerken, geleverd worden. Ik krijg echter het bericht dat ik het kan gaan afhalen in een pralinewinkel in Borgloon. Gelukkig heeft de ondernemer in de winkel ervoor gezorgd dat ik zo ver niet hoefde te rijden. Het pakje is twee dagen later wel aan huis geleverd. Het was een week onderweg.
  • Ilse
    10
    10
    04/10/2022
    Herselt
    Aanbeveling: Ja
    1ste x besteld, super fijne ervaring!
    Voor de 1ste x een bestelling geplaatst en heel aangenaam verrast. Het product dat ik wou was niet meer op voorraad. De verkoper heeft me zelf gecontacteerd en een super voorstel gedaan dat ik niet kon weigeren. Waarvoor mijn grote dank.
  • Ron
    9
    9
    22/09/2022
    Hoofddorp
    Aanbeveling: Ja
    Snelle service
    Het bestelde item een camera was goed verpakt en snel in huis
  • Thomas
    6
    6
    21/09/2022
    Linde
    Aanbeveling: Ja
    De gebruikershandleiding klopt niet.
    In de handleiding staat dat het snoertje met de USB aansluiting voor het opladen van de sensor moet worden gebruikt. Dat blijkt niet te kloppen, dit snoertje is voor de luidspreker. Ik heb gebeld met Sitcon, er is mij verteld dat dit zou worden aangepast.
  • axel
    10
    10
    19/09/2022
    Kruibeke
    Aanbeveling: Ja
    Enkel positief
    Handige site, goede verhouding prijs/kwaliteit en snelle levering.
  • Christina
    10
    10
    19/09/2022
    Opende
    Aanbeveling: Ja
    wat een leuk product!
    een uil als opritverklikker, wat leuk bedacht en werkt ook nog eens perfect. Snel geleverd en een aanrader!
  • Filip Grijze
    10
    10
    17/09/2022
    Herzlake (Duitsland)
    Aanbeveling: Ja
    Professionele technische ondersteuning en zeer snelle bezorging!
    De telefonische technische advies was zeer professional. Ondanks dat ik in Duitsland woon is het product in 25 uur bezorgd. Zo'n snelle bezorging krijg ik met Duitse bedrijven in Duitsland niet voor elkaar. Dus mannen: bedankt!
  • Patrick
    10
    10
    12/09/2022
    Theux Belgique
    Aanbeveling: Ja
    Service impeccable
    Parfait depuis la commande facile jusqu’à la livraison rapide.
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon