• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • marcel
    10
    10
    26/09/2021
    Oldemarkt
    Aanbeveling: Ja
    Eenvoudig en goed
    Binnen 1 dag verzonden
  • Rob van Halm
    8
    8
    18/09/2021
    Ridderkerk
    Aanbeveling: Ja
    een bestelling zonder problemen
    na 2 dagen geleverd
  • Milan
    4
    4
    15/09/2021
    Veldhoven
    Aanbeveling: Nee
    Product vervangen, maar onbekend met de wet
    Na ruim een half jaar begaf een WiFi-PoE access point het. Na kort contact met Sitcon werd me gevraagd het product retour te sturen. Zo gezegd, zo gedaan. Op het retourformulier heb ik mijn IBAN vermeld t.b.v. vergoeding verzendkosten. Dit is immers via de wet zo geregeld. Product vervangen, prima, maar naar de vergoeding van retourzending kon ik fluiten. Tot twee maal toe om verzocht, maar kreeg doodleuk te horen dat dit niet vergoed zou worden. Na tussenkomst van thuiswinkel waarborg alsnog vergoed, maar het geeft toch te denken dat dit bedrijf pas na veel moeite de wet volgt.
  • Gijs Ruiswijk
    10
    10
    14/09/2021
    Veenendaal
    Aanbeveling: Ja
    zeer goed
    De service bij mijn verkeerde bestelling.
  • T.
    10
    10
    13/09/2021
    Alphen a/d Rijn
    Aanbeveling: Ja
    Top!
    Snelle levering, goede kwaliteit, betrouwbare shop!
  • Eddy Van maldergem
    10
    10
    13/09/2021
    Brakel
    Aanbeveling: Ja
    Alles naar wens gekregen
    Bestelling OK. Leveringsdatum OK.
  • Maarten
    6
    6
    11/09/2021
    Geertruidenberg
    Aanbeveling: Nee
    Cam werkt niet op mijn WiFi netwerk
    De adapter cam werkt niet op mijn WiFi netwerk. Van alles geprobeerd. Ook met tussenkomst van iemand van Ziggo. Het mocht niet baten. Dus de cam maar weer retour gestuurd. Helaas.
  • Mc
    6
    6
    07/09/2021
    Holland
    Aanbeveling: Ja
    Goede en professionele indruk
    Prima winkel met deskundig personeel. Al heb ik wel 1 op of aanmerking. Het valt mij op dat er veelal oudere producten voor hoge prijzen worden aangeboden. Ik heb een product geretourneerd en voor het zelfde bedrag online een veel beter en nieuwer (nieuwste) model gekocht van zelfde merk. Het product wat ik kocht was een model van 10-11 jaar oud. Verder heb ik een aantal andere camera’s gekocht daar wat prima werkt verder. Graag iets actuelere prijzen, oudere modellen met hoge korting verkopen. De typenummers tonen. Zodat men een prijsvergelijking kan doen. Typenummers worden verborgen gehouden.
  • Patrick
    10
    10
    02/09/2021
    Tessenderlo
    Aanbeveling: Ja
    Super tevreden met aankoop!!!
    Zeer tevreden met aankoop, na mijn eerste bestelling telefonisch contact gehad met verkoopdienst, gelukkig kende die de stand van zaken en rade mij een ander type aan vanwege de gebruiksmogelijkheden, andere bestelling verliep zeer vlot evenals de zelfinstallatie in de camper, gebruikhandleiding is simpel en gedetailleerd, voel mij nu een stuk veiliger op reis en overweeg zelf om een thuisinstallatie aan te schaffen....
  • Franky
    9
    9
    31/08/2021
    Aalter
    Aanbeveling: Ja
    SitcomSecurity volgt zijn zaken goed op
    Er waren problemen met het product en deze zijn vlot opgevolgd
  • Geert
    10
    10
    27/08/2021
    Lierde
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Werk goed. Alleen spijtig dat men niet kan aanpassen dat de ringtoon meerdere keren (Bvb 2 keer) na elkaar kan afgespeeld worden
  • Janick
    10
    10
    27/08/2021
    Ieper
    Aanbeveling: Ja
    Zeer goede samenwerking !
    Mijn opmerking dat de aankoop diende te gebeuren in BTW verlegd werd vrijwel onmiddellijk recht gezet door terugbetaling van de BTW.
  • Michel
    6
    6
    26/08/2021
    Leuven
    Aanbeveling: Nee
    Geen reactie op mijn e-mails
    Snelle levering, dat wel, maar na 3-4 dagen heb ik nog steeds geen enkele reactie gekregen op mijn e-mails ivm een ontbrekend artikel bij mijn laatste bestelling.
  • Pieter
    7
    7
    20/08/2021
    Lunteren
    Aanbeveling: Ja
    Correcte afhandeling, en snelle levering
    Duidelijk en betaalbaar
  • Bart
    9
    9
    19/08/2021
    Neerpelt
    Aanbeveling: Ja
    Scherpe prijs, snelle levering
    Zeer goed
  • Ronald den Boer
    9
    9
    18/08/2021
    OOSTERHOUT
    Aanbeveling: Ja
    Goede service en probleem snel en vakkundig opgelost
    Goede service en probleem snel en vakkundig opgelost
  • Ad
    8
    8
    16/08/2021
    Wagenberg
    Aanbeveling: Ja
    Top
    Mooi op tijd en een klantvriendelijke medewerker
  • Jan
    10
    10
    09/08/2021
    Waasmunster
    Aanbeveling: Ja
    Snelle terugbetaling
    Nadat een product verkeerd was geleverd. Hebben we zeer snel onze centen terug gekregen. Het product was niet in voorraad. Jullie hadden dit zelf verkeerd aangeleverd gekregen.
  • Bert
    10
    10
    02/08/2021
    Hellevoetsluis
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekend
    Ben erg tevreden. Werk zeer goed. Alleen moet ik nog uitvinden hoe ik een fototje kan vastleggen. De bijgeleverde handleiding is zeer onduidelijk. Er staat ook noiets over in hoe je ongewenste bezoekers kunt fotograferen.
  • Martin
    10
    10
    30/07/2021
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    Top service
    Ze nemen de tijd voor je Klantvriendelijk Niet gierig voor toebehoren Dit bedrijf is aan te bevelen En tevreden met mijn aankoop
  • Meerschaut Jose
    5
    5
    26/07/2021
    Zwalm
    Aanbeveling: Ja
    Nog niets ontvangen gaan jullie nog mij bestelling op sturen
    Ik kan niet oordelen heb mijn bestelling nog niéts ontvangen
  • Nancy De Pooter
    10
    10
    26/07/2021
    Lommel
    Aanbeveling: Ja
    Snelle service
    Snelle service en betrouwbaar.
  • Harry
    10
    10
    23/07/2021
    Zoetermeer
    Aanbeveling: Ja
    Zeer welwillende en goed meedenkende medewerkers
    Prima ervaring met de know how van de medewerkers. Zijn goed terzake kundig
  • Lucien
    9
    9
    23/07/2021
    Kievegem
    Aanbeveling: Ja
    zeer goed
    geen opmerkingen, levering probleemloos
  • GJW
    10
    10
    22/07/2021
    Helmond
    Aanbeveling: Ja
    Klantvriendelijk
    Nadat ik mijn bedtelling had geplaatst bleek uit verdere correspondentie dat het apparaat niet aan mijn wensen zou gaan voldoen. Terwijl ik op zoek was naar het telefoonnummer werd ik zelf al door Sitcon gebeld. Zij waren tot dezelfde conclusie gekomen, hadden geen alternatief en stelden voor de order te cancelen en de betaling terug te storten. Nog dezelfde dag stond het weer op mijn rekening. Ik heb overigens nog steeds geen geschikt apparaat kunnen vinden.
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 361 beoordelingen