• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Guus
    10
    10
    10/08/2022
    Poeldijk
    Aanbeveling: Ja
    Prima
    Makkelijk in gebruik
  • Mark
    9
    9
    08/08/2022
    Limburg
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Goed
  • Famke
    10
    10
    03/08/2022
    Utrecht
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering, goed product
    De bestelling kwam heel snel binnen, het product werkt prima.
  • Henny Schapendonk
    10
    10
    28/07/2022
    Biezenmortel
    Aanbeveling: Ja
    product beantwoordt aan de verwachting
    Het was niet helemaal duidelijk hoe het product geopend moest worden, maar het filmpje op de site bracht duidelijkheid. Bedankt.
  • Guy
    10
    10
    28/07/2022
    Putte
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekende klantenservice
    Deur alarm besteld en ontvangen maar door een foute montage van de springveren en kontaktpunten in de batterijhouder, gingen de batterijen er niet in. Naar klantendienst gebeld, en de volgende dag heb ik een goed werkend produkt ontvangen. Een defekt kan altijd voorkomen, daarom geeft een efficiente en vriendelijke klantendienst vertrouwen om te kopen.
  • Kees
    10
    10
    26/07/2022
    Zeist
    Aanbeveling: Ja
    Prima en solide levering
    Producten voldoen aan de beschrijvingen
  • robert
    10
    10
    23/07/2022
    Koersel, België
    Aanbeveling: Ja
    bijzonder tevreden, en vooral ook de prima naservice. Zij zijn oprecht bekommerd
    Deze firma verdient echt een positieve pluim! Lees daarom zeker tot het einde. Twee identieke personenalarmen aangekocht. Eentje werkt prima zoals ik ken van vroeger. Zodanig galmend en luid dat je belager echt weg moet. Het tweede, 100 % identiek aan het eerste, werkt maar ... is echt niet luid genoeg in een buitenomgeving. Op een decibelmeter geeft ie 35 decibel minder dan zijn identieke broertje. De batterij is nieuw. Ik schreef hierover een beoordeling op de site ZONDER ZELF EERST CONTACT TE NEMEN MET HUN KLANTENDIENST. Fout van mij. Maar ... SITCONsecurity.nl zelf contacteert mij spontaan met voorstel een nieuw toestel toe te sturen, eentje dat ze bovendien eerst getest hebben. Ik was echt blij met deze opmerkelijke service. Zowel het toestel zelf maar absoluut de firma verdienen een dikke pluim
  • Hein
    8
    8
    20/07/2022
    Nuenen
    Aanbeveling: Ja
    Het lijkt mij een goed idee voor de caravan
    Ik heb het alarm nog niet kunnen installeren.
  • beau
    8
    8
    18/07/2022
    Gingelom
    Aanbeveling: Ja
    Eerste hulp niet goed andere persoon dan super goed
    Kocht een systeem belde naar Nederland deze persoon zij kom langs met U systeem effe 110km belde naar Maaseik deze persoon bracht met alles in 15 min online !!! Alles werkt perfect
  • Carl
    10
    10
    09/07/2022
    Prov. ⁷Utrecht
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekend
    Snel en betrouwbaar.
  • Leendert
    10
    10
    06/07/2022
    Ederveen
    Aanbeveling: Ja
    Duidelijke beschrijving en goed product
    Mooi product wat echt goed werkt en uit te breiden is.
  • Henk cortenbach
    5
    5
    04/07/2022
    Asten
    Aanbeveling: Ja
    snelle levering , perfect beeld maar zeer slechte gebruiksaanwijzing
    De gebruiksaanwijzing is onvolledig en slecht leesbaar, erg jammer voor een prima product
  • Thomas
    10
    10
    28/06/2022
    Brussel
    Aanbeveling: Ja
    Snelle, correcte levering van prima product
    De opritverklikker van PIR doet alles wat ik ervan verwachtte.
  • Chris Peelen
    8
    8
    17/06/2022
    Doesburg
    Aanbeveling: Ja
    Prima eerst een heeeel gevoelige sensor werd meteen omgeruild en alles werkt prima
    Prima vlot en correct geholpen om het probleem op te lossen
  • Skip
    10
    10
    16/06/2022
    De Kwakel
    Aanbeveling: Ja
    Geweldige service
    Mijn vragen over het product verder goed beantwoord door Hette, hier door heb ik besloten op dit product bij uw firma te bestellen. Ik zal zeer zeker uw firma aanbevelen. Dank u wel. Met vriendelijke groet.
  • Frank
    8
    8
    15/06/2022
    Hengelo
    Aanbeveling: Ja
    Goede nazorg en probleemoplossing
    De website en winkel zien er goed uit. Men levert mooi op tijd. Bij problemen wordt je goed geholpen
  • Johnny
    8
    8
    14/06/2022
    menen
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Artikel besteld op naam en adres van mijn zoon steven.artikel is goed en op tijd geleverd. Wat mij betrefd.wacht nog steeds op antwoord op mijn vraag die ik stelde per mail.
  • Joseph
    10
    10
    04/06/2022
    buizingen
    Aanbeveling: Ja
    super tevreden
    goede opvolging bij het zoeken naar het perfecte alarm dat wij nodig hebben.
  • Jack
    10
    10
    03/06/2022
    Steijl
    Aanbeveling: Ja
    Goede service en vlug geleverd
    Super service en heel vlug geleverd
  • Esther Wolterman
    10
    10
    01/06/2022
    Wieringerwaard
    Aanbeveling: Ja
    top service
    Met 1 mailtje waren al mijn vragen beantwoord en heb ik wat ik wilde hebben kunnen bestellen
  • Jaap Edel
    8
    8
    31/05/2022
    Arnemuiden
    Aanbeveling: Ja
    prompte levering
    hoog batterij verbruik, oude toestel van het zelfde type was defect, schakelaartje, nieuwe werkt goed maar ik begrijk de werking van de lampjes niet.
  • georges severyns
    9
    9
    29/05/2022
    kortenaken
    Aanbeveling: Ja
    alles ok zoals afgesproken
    snel geleverd
  • Francois BARROIS
    10
    10
    29/05/2022
    Stekene
    Aanbeveling: Ja
    Oke
    Heel goed.
  • Peter
    10
    10
    20/05/2022
    Aalst
    Aanbeveling: Ja
    100 % TOP
    Zeer overzichtelijke en goed informerende site. Levering zoals beloofd, zelfs op Zaterdag. Camera en toebehoren zeer makkelijk te installeren. Alle nodige info zit er bij. Werkt super goed. Ben zeeeer tevreden.
  • Fons
    8
    8
    10/05/2022
    Castricum
    Aanbeveling: Ja
    prima
    Twee extra beveiligingscamera's voor ons systeem van 3 jaar oud. Volgens de site zouden de camera's werken met alle Sitcon-systemen. Deze werden snel geleverd. Helaas bleek het systeem ze niet te zien. Na contact met Sitcon een update gekregen. Update uitgevoerd en het systeem ziet de camera's nog niet. Dus nu nog steeds in contact met Sitcon om het voor elkaar te krijgen. Ik ga er van uit dat het goed komt.
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon