• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Brilcamera PRO: Beste Point of View spycam!

Een bril camera wordt door vele gezien als de beste Point of View spy camera en wordt door hierdoor vaak door bedrijven zoals mystery shoppers gebruikt om winkels te bezoeken en / of proef aankopen te doen, maar ook door televisie programma's wanneer deze verborgen video opnames willen maken. Onze nieuwe bril camera PRO is een professionele spycam welke filmt in 720P HD en kan worden besteld in een 8 GB of 16 GB uitvoering.

Bekijk nu de productpagina van de: Brilcamera Pro

Voordelen bril camera t.o.v. andere spycams:
Tot enige tijd geleden was de knoop camera verreweg de populairste spycam voor professioneel en erg onopvallend gebruik. De laatste jaren is met het uitkomen van steeds meer en betere bril camera's dit verandert en kiezen steeds meer mensen voor een brilcamera i.p.v. een knoopcamera wanneer een onopvallende spycamera dient te worden gebruikt. De knoopcamera had namelijk als nadeel dat deze soms best lastig te richten bleek en daarbuiten enkel gedragen kan worden met een overhemd en hierdoor niet zo snel en eenvoudig is in te zetten als een bril camera. Het voordeel van een bril camera ten opzichte van andere spy camera's is buiten de onopvallendheid vooral het gemak om de spycam te richten, omdat hetgeen u bekijkt ook door de brilcamera wordt gefilmd. Verder heeft de bril camera ook nog de volgende voordelen:

- Film direct wat u ziet
- Zeer onopvallend weggewerkte lens
- Zowel in gewone als in zonnebril uitvoeringen
- Snel in te zetten en tussen personen te wisselen

Verschillende bril camera modellen:
Er zijn verschillende bril camera modellen te koop die soms op verschillende manieren werken, waardoor het goed is na te gaan welk model en werking het meeste voor uw situatie geschikt is. Zo zijn de bril camera's in eerste instantie op te delen in brilcamera modellen die de video opnamen op een micro SD kaart in een van de pootjes weggewerkt of met een snoer dient te worden verbonden aan een compacte digitale video recorder (DVR). Hoewel de bril camera's met micro SD kaart het meest eenvoudig in gebruik zijn hebben deze veelal als nadeel ten opzichte van bekabelde bril camera's dat de kwaliteit van de beelden en batterij duur beperkter is. Hierdoor wordt vaak door particulieren gekozen voor de SD modellen en door bedrijven en televisie makers voor een bedrade bril camera. 

Verder zijn er brilcamera's te koop die meer gemaakt zijn om te gebruiken tijdens het fietsen, skiën of uitoefenen van een andere sport. Deze bril camera's hebben vaak een hogere resolutie, maar bij deze modellen is de lens een stuk groter en hierdoor niet geschikt voor onopvallend gebruik.

Bekijk hier ons complete assortiment Spycams

 

 

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon