Bril mini camera PRO

  € 349,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Bril mini camera PRO

ConformiteitCE
SoortCamera met interne opname
Resolutie1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden60 - 75 °
NachtzichtSchemer (geen IR leds)
Filmen door glasNee
WaterproofAlleen voor binnen
Van afstand kijkenNee
CompatibiliteitWindows, OS X
Opname functieIntern geheugen
Max. geheugen16 GB
Meegeleverd geheugen16 GB
BewegingsdetectieNee
AudioJa
SchermNee
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
Batterijduur gebruik1 - 3 uur
SKU7745

Deze bril mini camera PRO heeft het uiterlijk van een gewone bril zonder rare verdikkingen. De brilcamera design Pro is een van onze meest populaire mini bewakingscamera producten, omdat u met deze bril bewakingscamera direct kunt filmen wat u ziet. Deze brilcamera pro heeft het model van een designbril en kan hierdoor ook goed binnen worden gebruikt als u bijvoorbeeld een gesprek met iemand voert. Tussen de 2 glazen zit de lens van de mini camera onopvallend weggewerkt en is tot een afstand van enige centimeters niet te zien.

Eenvoudige bediening brilcamera PRO:
Het filmen met een brilcamera Pro is zeer eenvoudig, omdat u namelijk precies filmt waar u zelf ook naar kijkt. Deze trendy brilcamera heeft daarbuiten een bijna niet zichtbare lens, waardoor het zelfs mogelijk is om te filmen als u bijvoorbeeld met iemand in gesprek bent of in een winkel loopt. U zet de brilcamera aan met een knop op het rechter pootje van de bril en kunt zo makkelijk en snel beginnen met filmen.

Met en zonder Wi-Fi te gebruiken:

De camera maakt gebruikt van een directe Wi-Fi verbinding waarmee u tot een afstand van zo´n 10 meter direct verbinding met de camera kunt maken. Het live beeld is dan te bekijken, maar tevens is het mogelijk om de instellingen aan te passen. Het is niet mogelijk vanaf een afstand langer dan 10 meter de camera van afstand te benaderen. Dit omdat er geen tussenkomst van een router is en u direct met het Wi-Fi netwerk van de camera verbinding maakt. Er is hiervoor een APP beschikbaar voor iOS en Android. Het is ook mogelijk het systeem zonder Wifi te gebruiken.

Zeer onopvallende lens brilcamera PRO:
In tegenstelling tot andere brilcamera's waar er een gaatje zit waar de lens is heeft deze brilcamera Pro de lens achter het plastic weggewerkt waardoor deze bijna niet opvalt en dus ook is te gebruiken als u op korte afstand met iemand staat te praten.

16 Khz hoge kwaliteit audio opname:
Deze brilcamera heeft een zeer hoge audio opname functie, welke in tegenstelling tot veel andere (bril) camera's op de markt wel goede geluidsopname bij de video kan maken welke mooi gelijk loopt met de beelden.

1080P HD brilcamera PRO:
Stukken beter dan bril camera's met een resolutie van 640 x 480 of zelfs 1280 x 960 is deze camera brilcamera met een 1080P Full HD lens. De hardware van de lens is van aanzienlijk hogere kwaliteit en heeft daarbij een lage lux zodat ook in schemer kan worden gefilmd. In tegenstelling van wat vaak wordt gedacht is de resolutie van 1280 x 960 namelijk een softwarematige upgrade van 640 x 640 pixels, waar bij een 1920 x 1080 opname er ook daadwerkelijk in dat aantal pixels wordt opgenomen en is dus een beter beeldkwaliteit wordt gehaald.

16 GB intern geheugen brilcamera PRO:
Deze professionele brilcamera is voorzien van een extra groot 16 GB intern geheugen. Hiermee is er genoeg ruimte om tot wel 16 uur beelden en geluid op te nemen. Het voordeel van een groot geheugen is dat u de volledige batterijduur kan filmen en niet bij het opladen telkens de gemaakte bestanden dient over te zetten.

Hoge capaciteit batterij brilcamera PRO:
Deze camerabril heeft de batterij weggewerkt in het linkerpootje waarmee tot zo'n 90 minuten kan worden gefilmd. Het opladen duurt tot 3 uur.

Hoge kwaliteit brilcamera PRO:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Eigenschappen brilcamera:
- 1920 x 1080 pixels
- 30 frames per seconde
- 2MP Cmos sensor
- F2.4 / 2.2mm lens
- 1.4 Lux minimale lichtgevoeligheid
- 65 graden kijkhoek
- 16Khz hoge kwaliteit audio opname
- 16 GB intern geheugen
- 1 uur filmen op 6 GB
- Avi video formaat, JPEG foto's
- 180 maH oplaadbare batterij
- Tot 90 minuten filmen op batterij
- Te gebruiken als USB stick
- Windows & MAC ondersteuning
- 152 x 143 x 34 mm
- 45 gram

Inhoud verpakking:
- Design bril camera PRO
- Brildoekje
- USB kabel
- Handleiding
- Stevige case

Vragen:Bril mini camera PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Bril mini camera PRO

Nu bestellen:

Bril mini camera PRO

Bril mini camera PRO