DVR: Analoog model met cloud Plug & Play internet toegang nu online te koop

  • 11 sep. 2023

De nieuwste generatie analoge DVR's maakt een einde aan het probleem van lastige instellingen voordat u de camerabeelden op uw smartphone of tablet zoals een iPad kunt bekijken. De internet DVR systemen maken namelijk gebruik van een cloud plug en play service wat er voor zorgt dat direct na het aankoppelen van de internetkabel de dvr via het internet of een App te benaderen is.

Plug & Play internet toegang DVR:
Bij andere analoge DVR systemen dient u nadat deze met een netwerkkabel is aangesloten op uw router het IP adres van de DVR aan te passen en bepaalde poorten in uw router open te zetten. Bij deze internet DVR is dat  totaal niet meer nodig. De DVR zal namelijk nadat een netwerkkabel is geplaatst direct te benaderen zijn via de App. Hier is direct in te loggen via het serienummer van de internet camera DVR. Geen verdere instellingen zijn dus nodig om de DVR van afstand te benaderen.

Live view + configuratie van DVR:
Buiten de plug & play internet toegang zijn ook de mogelijkheden bij het op afstand benaderen van de DVR veel uitgebreider dan dat bij standaard camera DVR systemen het geval is. Zo is het volledige DVR menu beschikbaar en zit er dus geen verschil in configuratie mogelijkheden tussen het benaderen op afstand en het rechtstreeks aansluiten van de DVR op een monitor via de HDMI of VGA poort.

Overige eigenschappen plug & play DVR:
- 30% minder geheugengebruik door H.264 High profile compressie
- Nieuwe ventilator voor fluisterstil gebruik
- Tot 4K opname techniek
- HDMI en VGA uit
- Geschikt voor alle analoge camera's
- Zeer compact formaat van 260 x 234 x 45 cm

Plug & Play DVR kopen:
De plug & play internet DVR is nu in onze webshop te koop en is leverbaar in een 4,8 of 16 kanalen uitvoering. Bekijk hier nu ons complete overzicht: DVR recorders

 

 

 

 

 

Delen: