Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE

€ 993,84
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE

ConformiteitCE
BatterijJa
SKU9299

Plus- en minpunten :

  • Gebruiksvriendelijke bediening via de afstandsbediening of smartphone App.
  • Grade 2 gecertificeerde componenten met werking op batterij. 
  • Waterproof sirene met ingebouwde flitslamp.
  • Draadloos via een unieke beveiligde tweeweg verbinding.
  • Makkelijk zelf te installeren.
  • Er wordt standaard geen keypad meegeleverd. 

Dit Vesta draadloze alarmsysteem ELITE is een professioneel alarm welke via de afstandsbediening of uw smartphone is te bedienen. Het systeem wordt geleverd met een Hub als basisstation, beweging sensor, deur / raam contact, sirene en afstandsbediening.

Hoe werkt het Vesta alarmsysteem:
De Hub is het centrale punt van dit Vesta draadloze alarmsysteem. Dit kastje sluit u aan op het netstroom en op uw router met een netwerkkabel. Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven en het systeem op plekken zonder internet kan worden gebruikt. De Hub maakt draadloos verbinding met de verschillende componenten welke werken op batterij. De draadloze verbinding gaat bij dit Vesta alarmsysteem via een beveiligde tweeweg verbinding tussen het basisstation en de componenten, waardoor het een stuk veiliger is dan gewone draadloze alarmen. Wanneer een sensor een alarm melding stuurt naar het basisstation zal de Hub een signaal aan de sirene geven om af te gaan en tegelijkertijd u en eventueel andere gebruikers een alarm melding geven op uw telefoon.

Zelf installeren of laten installeren?
Hoewel dit alarmsysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpassen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Instellen van de Hub:
U stelt de Hub en de accessoires in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Deze App, welke in verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans en Duits beschikbaar is begeleid u stap voor stap met het instellen van het alarmsysteem. Wanneer u vervolgens het systeem geheel heeft ingesteld kunt u deze via dezelfde App, maar ook via de afstandsbediening bedienen.

Werking bewegingsmelder:
De draadloze bewegingsmelder heeft een dubbele detectie, namelijk zowel zowel PIR als radar ter voorkoming van valse meldingen. De bewegingsmelder werkt op batterij en stuurt bij beweging een draadloos signaal naar de hub. De bewegingsdetector heeft een detectie bereik tot 12 meter, 3 gevoeligheid niveaus en reageert niet op huisdieren tot 20 kg en tot 50 cm hoog.

Werking deur / raam sensor:
De deur / raam sensor is een draadloos magneetcontact welke op het kozijn van een raam of deur kan worden geplaatst. De sensor zal bij het uit elkaar gaan van de magneet een draadloos signaal sturen naar de Hub. Door het gebruik van krachtige magneten kunnen deze tot wel 2cm elkaar worden geplaatst. Dit magneetcontact heeft tevens een ingebouwde trilsensor zodat deze bijvoorbeeld ook op een raam kan worden geplaatst en mogelijke inbraak eerder kan detecteren.

Werking afstandsbediening:
De afstandsbediening heeft buiten toetsen om het alarm in- en uit te schakelen tevens een SOS knop. Wanneer deze knop wordt ingedrukt zal het alarm direct een alarm geven ook als deze niet is ingeschakeld.

Werking buiten sirene:
De sirene werkt op batterij en staat draadloos in verbinding met de Hub. Wanneer de hub van een melder een alarmsignaal ontvangt zal deze de sirene activeren. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een twee weg verbinding tussen de draadloze sirene en hub is deze Grade 2 gecertificeerd.

Draadloos maar wel veilig:
Waar bij andere draadloze alarmsystemen het gevaar voor het jammen of verstoren van het signaal bestaat heeft het ELITE alarmsysteem hier een speciale functie voor. De communicatie tussen de Hub en de melders is namelijk 2-weg en er vinden periodiek controles plaats of de melders nog reageren. Door deze werking komt de veiligheid van het systeem in de buurt van een bekabeld alarm en is daardoor ook Grade 2 gecertificeerd.

Optioneel: Plaatsen van een (back-up) simkaart:
Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven. Wij lever hiervoor bepaalde simkaarten welke u onder het kopje accessoires kunt vinden. Deze simkaart zorgt ervoor dat wanneer het internet wegvalt of wanneer u op de locatie geen vast internet heeft het systeem toch kunt gebruiken.

Uitbreiden van het Vesta alarmsysteem:
Het alarmsysteem heeft zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Op het Hub basisstation zijn namelijk tot wel 100 melders aan te sluiten en tot 10 bewakingscamera's. Ook zijn er verschillende Hub's met ieder hub eigen mogelijkheden. Zie onderstaand bij accessoires de aanbevolen uitbreidingen of neem hierover contact met ons op voor een passend voorstel.

Eigenschappen Vesta alarmsysteem:
- Ethernet aansluiting (LAN)
- 2G GSM simkaart slot
- Tot 160 sensoren aan te sluiten
- Tot 50 gebruikers in te stellen
- Tot 50 ruimtes in te stellen
- Tot 9 groepen in te stellen
- Alarmsignaal binnen 0,15 seconden
- SMS bericht*, Oproep* of Push melding bij alarm. *Bij plaatsen simkaart
- ARM processor
- 12 volt 1A
- Backup batterij tot 13 uur
- Ingebouwde Sirene in Hub
- Beveiliging tegen sabotage en jammen / verstoren signaal
- Compatibel met PIR MotionCam melder ELITE
- Compatibel met Google Home en Alexa
- Compatibel met Zigbee via los te bestellen dongel
- Compatibel met Fibaro automatic devices (Fibaro Dimmer 2, Roller Shutter 3, Smart Module, Single Switch 2)
- Ondersteund RF868-F-1 en Z-wave apparaten
- 140 x 150 x 42 mm
- Grade 2 certificering

Inhoud verpakking:
1 x Hub ELITE (merk VESTA)
1 x Bewegingsmelder ELITE  (merk VESTA)
1 x Deur / raam sensor ELITE (merk VESTA)
1 x Buiten sirene ELITE (merk VESTA)
1 x Afstandsbediening ELITE (merk VESTA)
Installatie materiaal
Handleiding

Vragen:Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE

Nu bestellen:

Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE

Vesta Draadloos alarmsysteem met sirene ELITE