• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Vesta wizard

Alarmsysteem configureren - Hub

De Hub is het centrale punt van het alarmsysteem, waar de melders en andere accessoires draadloos via een beveiligde twee-weg verbinding mee communiceren. Het is van belang bij de melders en accessoires te kijken welke Hub deze ondersteunt. Zo werken de PIR bewegingsmelders met fotoverificatie alleen met de Hubs welke fotoverificatie ondersteunen.

Magneetcontacten

De magneetcontacten kunnen worden gebruikt om ramen en deuren te beveiligen en geven een draadloos alarm signaal naar de Hub wanneer deze van elkaar af gaan.

Bewegingsdetectie

De bewegingsdetectie sensoren kunnen beweging in een bepaalde ruimte vaststellen en zullen dan direct een draadloos alarm signaal sturen naar de Hub.

Bediendelen

Standaard kunt u de Hub bedienen vanuit de App, maar ook de volgende fysieke bediendelen zijn met het alarmsysteem te gebruiken.

Sirenes

Sirenes zijn te gebruiken om bij alarm een melding te even, maar kunnen ook (bel)signalen geven als bepaalde melders worden geactiveerd terwijl het alarm uit staat.

Rookmelders

De slimme rookmelders zullen afhankelijk van het model bij hitte en of rook direct een draadloos alarm signaal sturen naar de Hub, maar hebben ook een ingebouwde sirene.

Accessoires

Met deze aanbevolen accessoires haalt u nog meer uit uw alarmsysteem.

Uw totale pakket kost: € 0
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon