• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Last van vandalisme? Camera tips om vandalisme te bewijzen

Wanneer u last heeft van vandalisme kunt u natuurlijk in eerste instantie aangifte doen bij de Politie. Voor het verzamelen van bewijs tegen de dader kunt u echter zelf ook een hoop toen met door ons aangeboden beveiligingscamera´'s. Zo leveren wij een aantal camera´s waarmee in elke vandalisme zaak het mogelijk is te filmen. Zo hebben wij speciale camera´s die door het glas van uw woning filmen, camera´s die u in uw auto kunt plaatsen en camera´s die buiten kunnen worden geplaatst.

vandalisme

Bewijs verzamelen tegen vandalisme vanuit uw woning:
Veel klanten die bij ons komen omdat er vandalisme aan de auto of andere eigendommen wordt gepleegd vertellen ons dat ze op zoek zijn naar een beveiligingscamera die door glas heen kan filmen, omdat ze de camera niet buiten aan de gevel willen plaatsen. Het probleem was hier altijd dat camera's met nachtzicht IR leds hebben die in het donker weerkaatsen op het glas en dus geen beeld geven. Deze box camera is de enige camera in zijn klasse die zowel overdag als 's nachts zeer duidelijk beeld kan geven. Het aanwezig zijn van een lantaarnpaal of andere lichtbron in de omgeving van het te filmen stuk is al voldoende om heldere videobeelden te kunnen maken. De beelden worden overdag in kleur en 's nachts en met weinig licht in zwart / wit weergegeven. De set die geschikt is om te filmen door glas in het donker wordt compleet geleverd met alle accessoires en is binnen 10 minuten door een ieder in te stellen. Zo wordt er een recorder, beugel met zuignap en bnc video stroom kabel meegeleverd.

Bewijs verzamelen tegen vandalisme vanuit uw auto:
Een andere veel gebruikte methode om bewijs te krijgen van vandalisme is het plaatsen van een verborgen camera in uw auto. Er zijn hiervoor bepaalde camera´s te koop welke bijvoorbeeld met een zuignap tegen de autoruit kunnen worden geplaatst of op de hoedenplank kunnen liggen en zo naar buiten kunnen filmen. Onderstaand ziet u de links naar de producten om vandalisme te bewijzen vanuit de auto die wij aanbevelen.

Bewijs verzamelen tegen vandalisme met buitencamera:
In veel gevallen willen mensen waar op dit moment al sprake is van vandalisme liever geen zichtbare beveiligingscamera installeren, omdat hierdoor misschien wel met het vandalisme stoppen, maar hierdoor de dader niet meer kan worden achterhaald. Om toch video opnames te krijgen van de dader zonder dat het opvalt bieden wij verschillende onopvallende camera's aan die duidelijke beelden kunnen maken mocht u auto worden bekrast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale camouflage camera in een boom of regenpijp te hangen die wekenlang video's kan maken als er beweging is en dit alles op een interne batterij,
zodat u geen snoeren hoeft te trekken. Onderstaand geven wij enkele voorbeelden van camera's die op de woning, tuin of auto kunnen worden.

Advies over producten om vandalisme aan te tonen:
In onze winkels hebben wij de hierboven beschreven producten welke u kunt gebruiken voor het aantonen van vandalisme op voorraad. Wij raden daarom aan om voor de meest geschikte situatie langs te komen of ons even telefonisch te contacteren met uw specifieke situatie. Wij kunnen dan aan de hand van enkele vragen wat opties geven van producten waarmee u het meeste kans heeft op resultaat.

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon