Anti- afluisterapparatuur

sort-descending
GSM / GPS Tracker detector 1217 PLUS
  • Speciaal voor GSM & GPS trackers
  • 2G / 3G / 4G / 5G GSM detectie
  • Professionele kwaliteit
  • Beperkte activiteiten log functie
€ 2.995,00
SKU: 7220

Geen voorraad

Producten 41-41 van 41

Met anti- afluisterapparatuur detecteert u signalen welke door gsm telefoons of afluisterapparatuur wordt uitgezonden. Zo bieden wij signaal detectie apparatuur aan speciaal ontwikkeld voor het ontdekken en opsporen van verborgen gsm telefoons, gps trackers, peilbakens en verborgen camera's. Ook verkopen wij anti afluisterapparatuur welke het afluisteren van gesprekken tegen gaat. Zo voert u overal waar u bent op een veilige manier gesprekken.

Anti- afluisterapparatuur detectie om signalen op te sporen

Niet alle afluisterapparatuur, zoals gps trackers werkt met dezelfde signalen. Daarom is er anti afluisterapparatuur dat controleert op gsm banden zoals 2G, 3G, 4G en 5G en op de aanwezigheid van verschillende radiosignalen, zoals UHF en VHF. Wilt u het helemaal goed aanpakken? Let dan ook op Bluetooth en Wifi signalen en de aanwezigheid van verborgen camera’s en voice recorders. Alle afluister detectie apparatuur in ons assortiment is voorzien van een uitgebreide omschrijving. Hierin vindt u de eigenschappen van de detector en welke signalen deze oppikt. Bij voorkeur kiest u voor een professionele wideband detector die verschillende afluisterapparatuur kan opsporen. De betere apparatuur is zelfs geschikt voor het blokkeren van signalen.

Hoe detecteer en spoor je GSM telefoons op?

In bepaalde bedrijven, maar ook overheidsinstanties is het gebruik van gsm telefoons en smartphones verboden of in ieder geval niet toegestaan. Waar dat in bepaalde situaties zo is dat het bij zich dragen van een gsm telefoon of smartphone al verboden is kan het ook zo zijn dat tijdens een examen of in een bepaalde ruimte niet gebeld of gebruik mag worden gemaakt van gsm telefoons of smartphone. Wij verkopen verschillende gsm detectie apparaten waarmee nauwkeurig en eenvoudig gsm telefoons en smartphones of het gebruik ervan kan worden opgespoord. Ze reageren deze speciale gsm detectie toestellen direct wanneer er wordt gebeld, een sms wordt verzonden of ontvangen of het internet wordt bezocht.

Hoe detecteer en vindt je GPS trackers / peilbakens en volgsystemen?

Voor het detecteren en opsporen van gps tracking systemen heb je speciale scanners nodig. Dit omdat gps trackers veelal werken met een simkaart en de scanner dus 2g / 3g / 4g en soms zelfs 5g moet kunnen signaleren. Afhankelijk van het soort gps trackers heeft u voldoende aan een opspoor apparaat welke deze signalen herkend of heeft een een model nodig welke de signalen ook in een log opslaat zodat meer geavanceerde gps trackers / peilbakens / volgsystemen kunnen worden opgespoord.

Hoe spoor je verborgen camera's op?

Bij het detecteren van spycams zijn er 2 verschillende soorten apparatuur welke hiervoor geschikt zijn. Voor de verborgen camera's welke een signaal uitzenden zoals draadloze of Wi-Fi camera's kunt u gebruik maken van een opspoor apparaat welke signalen identificeert zoals een wideband detector. Wanneer echter de spycam geen signaal uitzendt, omdat deze bijvoorbeeld de beelden alleen opslaat op een sd kaart dan heeft u een ander soort verborgen camera detectie apparaat nodig. Deze camera zoekers maken gebruik van laser licht. Wanneer er namelijk laser licht op een camera lens schijnt, ook al is deze nog zo klein, draadloos of verborgen dan zal het laser licht weerkaatsen en dus afwijken van de andere achtergrond. In de camera finder- Pro zit een lens waardoor je dient te kijken en zo snel kan zien of in een plafond of ander voorwerk een mogelijke camera verborgen zit.

Hoe kan je Jezelf beschermen tegen afluisteren?

Bent u bekend met white noise anti afluisterapparatuur? Dit is apparatuur waarmee u uzelf beveiligd tegen afluisterapparatuur. Met deze apparaten bent u optimaal beveiligd tegen apparatuur dat uw gesprekken afluistert. Zo leveren wij een professionele ruisgenerator welke voorzien is van headsets, waardoor buitenstaanders niks van het gesprek meekrijgen. De eenvoudige white noise uitvoering maakt afluisteren een stuk moeilijker. Voert u regelmatig telefoongesprekken waarbij uw stem niet herkenbaar mag zijn, maak dan gebruik van onze stemvervormer. Deze is geschikt voor smartphones van alle merken en voorzien van een oplaadbare batterij.

Persoonlijk advies in de winkel

Wij verkopen alleen anti afluisterapparatuur welke wij getest hebben op een juiste werking en dus geen gadgets. Wel is het zo dat bij het opsporen of het beveiligen tegen afluisterapparatuur zoals gps trackers, peilbakens of spycams het belangrijk is het juiste product te gebruiken. Niet alle opspoor- of beveiligingsproducten zijn namelijk voor elke toepassing geschikt. Wij adviseren voor aankoop van een afluister detectie apparaat of ander product contact met ons op te nemen of langs te komen in één van onze winkels voor advies en uitleg. Hiermee wordt voorkomen dat u of het verkeerde anti afluisterapparatuur product koopt of dit mogelijk verkeerd gebruikt dan wel andere verwachtingen van heeft.

Afluisterapparatuur opsporen zelf doen of door een expert laten doen?

Wij werken samen met een bureau welke gespecialiseerd is in het opsporen van afluisterapparatuur, zoals verborgen spy camera's, gps trackers, gsm zenders en andere apparatuur welke gebruikt wordt om af te luisteren. Indien gewenst kunnen wij u met deze firma in contact brengen om een anti afluisterapparatuur detectie onderzoek in uw woning of bedrijf te laten uitvoeren. Zij doen een professionele sweep en kunnen desgewenst een rapportage maken van het uitgevoerde sweep onderzoek. Voor het zelf kopen van anti- afluisterapparatuur kunt u in één van onze winkels terecht voor advies en een demonstratie op afspraak.