Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1

€ 854,80
Op voorraad

Aantal camera's: 1

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1

ConformiteitCE
SoortCamera set draadloos
Aantal camera´s1 Camera
Resolutie3840 x 2160 (4x Full HD)
Kijkhoek gradenMotorised varifocal, 28 tot 112 °
Nachtzicht30 - 50 Mtr
Filmen door glasNee
WaterproofBinnen en buiten geschikt
Van afstand kijkenJa, via beveiligde verbinding
CompatibiliteitWindows, OS X, iOS, Android
Type verbindingUTP (POE)
Opname functieCloud, Harde schijf
Max. geheugen8 TB
Meegeleverd geheugen2 TB
BewegingsdetectieJa, Post motion, Pre motion
Alarm notificatiePush bericht , E-mail
AudioMicrofoon aansluiting
SchermNee
BatterijNee
Lengte mm22,5 cm
Hoogte mm8,5 cm
Breedte mm8,5 cm
SKU9366

Plus- en minpunten :

  • Nieuwste generatie draadloze werking waarbij de camera's hun beelden over het stroomnet versturen..
  • Zowel live beelden kijken als terugkijken van de beelden mogelijk op smartphone, computer of TV.
  • Opname op ingebouwde harde schijf en Cloud opname mogelijk via Dropbox / Google Drive.
  • Makkelijk zelf te installeren.
  • De camera heeft wel een zoom functie, maar is niet bestuurdbaar.

Deze draadloze bullet camera set ELITE met 1 camera's is een compleet camerasysteem uit de lijn van de laatste generatie CCTV bewakingscamera´s. De bullet camera heeft een gemotoriseerde varifocale lens, SMT IR leds, Power over Ethernet (POE) en Starlight nachtzicht technologie. De recorder heeft een ingebouwde power over ethernet (POE) switch, smartphone APP met P2P Cloud technologie, Cloud opslag mogelijkheid en nog veel meer. Het gemak waarmee dit camerasysteem in gebruik kan worden genomen maakt het iedereen geschikt om zelf te installeren.

Gemotoriseerde lens:
De gemotoriseerde lens van de bullet beveiligingscamera maakt het mogelijk via de recorder, maar ook vanaf de APP te zoomen. Door de auto focus wordt het beeld gelijk scherp gesteld en heeft u dus tussen de 31 en 103 graden zoom bereik.

Hoe werkt het bullet camerasysteem draadloos ELITE?:
De recorder is het centrale punt in de opstelling van dit draadloze systeem. Vanaf deze recorder loopt er een netwerkkabel naar uw router en optioneel een HDMI kabel naar uw TV of monitor. In de recorder zit een harde schijf ingebouwd waar de beelden continue of bij beweging worden opgeslagen. De camera's worden aangesloten middels de meegeleverde Powerline adapters in een stopcontact te steken, waarna de beelden van de camera's via het aanwezige stroomnetwerk naar de recorder worden gestuurd waar een ontvangende Powerline adapters in het stopcontact moet worden geplaatst. Het maakt bij deze powerline adapters niet uit of de powerline adapters in dezelfde groep of fase zijn aangesloten zolang deze maar achter de zelfde meterkast zitten.

Nieuwe generatie nachtzicht:
Door gebruik te maken van de nieuwe generatie SMT IR leds en een speciale ´Starlight´ lichtgevoelige lens wordt een superieur nachtzicht mogelijk gemaakt. Deze lichtgevoelige Starlight lens kan met veel meer detail filmen bij weinig licht dan dit bij een conventionele beveiligingscamera mogelijk is. De beelden zijn verder in het donker net zo duidelijk als overdag en door de sterke SMT leds is tot wel 50 meter nachtzicht mogelijk. 

Bewegingsdetectie en opname:
Deze recorder wordt geleverd met een ingebouwde harde schijf en staat standaard zo ingesteld dat deze opneemt bij beweging. Het duurt met 4 camera´s gemiddeld meerdere weken voordat de harde schijf vol raakt. Wanneer dit gebeurt zullen automatisch de oudste beelden worden overschreven.

- Pre- recordfunctie:
Zelfs de vijf seconden voor de beweging worden vastgelegd, zodat u altijd de volledige gebeurtenissen heeft opgenomen.

- Bewegingsdetectie afstand:
De bewegingsdetectie werkt door middel van analyse van het beeld en werkt dus tot zover de camera zicht heeft.

- Gedeelte uitsluiten van bewegingsdetectie:
U kunt zelf selecteren welk gedeelte van het beeld de bewegingsdetectie wel of niet moet detecteren.

- Privacy zone:
Buiten het uitsluiten van een gedeelte van de bewegingsdetectie is het ook mogelijk een bepaald gebied in het beeld te selecteren wat niet wordt opgenomen. U plaats dan een privacy masker over het gedeelte welke u wenst te blokkeren welke dan als zwart vlak te zien is. Zo kunt u de camera richten zoals u wenst zonder dat privacygevoelige delen of bijvoorbeeld uw buren worden opgenomen.

- Gevoeligheid bewegingsdetectie aanpassen:
U kunt aangeven hoeveel beweging er moet plaatsvinden voordat dit wordt gedetecteerd en er met opnemen wordt begonnen. Zo kunt u de gevoeligheid bijvoorbeeld lager zetten wanneer er teveel bewegingsmeldingen zijn.

- Tijdstippen instellen voor bewegingsdetectie:
Het opname schema is zo instelbaar dat per dag en tijdstip kan worden bepaald of er moet worden opgenomen bij beweging.

- Optionele opslag in de Cloud:
Een slimme optie van deze recorder is dat er indien gewenst tevens een snapshot van de beweging naar uw Dropbox of Google drive account kan worden geüpload. Op deze manier staan de beelden toch veilig mocht uw recorder worden meegenomen of worden beschadigd.

Beelden bekijken via de APP of PC:
De gratis app die met de recorder wordt meegeleverd is geschikt voor Windows, MAC OS, iPhone en Android. De recorder sluit u met de meegeleverde netwerkkabel aan uw router en de rest gaat vanzelf zonder dat u instellingen hoeft aan te passen. U kunt vanaf dat moment de live beelden, maar ook de opgenomen beelden bekijken vanaf dezelfde locatie, maar ook op kantoor of zelfs wanneer u in het buitenland bent. Bij beweging ontvangt u tevens een melding via de APP op uw smartphone via een push notificatie.

Beelden bekijken op een TV (monitor):
De recorder kan met de meegeleverde HDMI kabel rechtstreeks op een TV of andere monitor met HDMI ingang worden aangesloten. Tevens heeft de recorder een VGA uitgang voor gebruik met monitoren welke nog geen HDMI ondersteunen.

Intelligente Video Analyse:
Dit ELITE camerasysteem is voorzien van intelligente video analyse software. Met deze software wordt het mogelijk onderstaande functies te gebruiken:

 - Voertuig en personen filter: De bewegingsdetectie is door dit filter veel nauwkeuriger, omdat er een filter is in te stellen dat alleen moet worden opgenomen bij de detectie van een persoon en of voertuig in een bepaald gebied.

 - Gezichtsherkenning: Wanneer er een persoon in beeld komt wordt er een foto gemaakt van het gezicht welke met tijd en datum stempel wordt bewaard. Vervolgens zal bij een volgende keer wanneer het gezicht voor een bepaald percentage overeenkomt dit in dezelfde folder worden opgeslagen. Voor een bepaald persoon is vervolgens een alarm in te schakelen zodat er een melding komt wanneer deze persoon in beeld komt.

- Perimeter intrusion: Wanneer op een camera beeld een gebied wordt aangegeven bij deze functie zal er een melding worden gegeven wanneer een persoon of object het aangegeven gebied betreedt.

- Stationary object: Wanneer deze functie wordt ingeschakeld krijgt u een melding wanneer er een voorwerp uit een bepaald gebied wordt gehaald of in een bepaald gebied wordt geplaatst.

Line crossing: De gebruiker kan virtuele lijnen trekken door het scherm en hier meldingen aan koppelen. Wanneer iets of iemand door de getrokken lijn gaat kan een melding worden ingesteld en zal er een foto worden gemaakt.

- Cross counting: Deze functie telt hoe vaak een vooraf ingestelde lijn wordt doorbroken door een persoon of object. Hierdoor is deze optie te gebruiken als bezoeker teller.

Zelf installeren of laten installeren?:
Hoewel dit draadloze camerasysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpassen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Inhoud verpakking:
1 x Recorder met 4 kanalen - ELITE
1 x Bullet camera's - ELITE
1 x 20 meter UTP kabel (andere lengtes op aanvraag)
Powerline adapters
Schroeven en pluggen camera´s
Alle benodigde accessoires
Handleiding

Vragen:Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1

Nu bestellen:

Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1

Draadloos Bullet Camerasysteem ELITE 1