Wi-Fi versterker mini camera PRO

  € 469,95
Op voorraad

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

+32 (0) 89 680474

Kenmerken: Wi-Fi versterker mini camera PRO

ConformiteitCE
SoortCamera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden60 - 75 °
NachtzichtSchemer (geen IR leds)
Filmen door glasNee
WaterproofAlleen voor binnen
Van afstand kijkenJa, via beveiligde verbinding
CompatibiliteitiOS, Android
Type verbindingWi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functieSD kaart
Max. geheugen32 GB
Meegeleverd geheugen8 GB
BewegingsdetectieJa
Alarm notificatiePush bericht
AudioJa
BatterijNee
Lengte mm110
Hoogte mm90
Breedte mm26
SKU7175

Deze Wi-Fi versterker met ingebouwde camera is gemaakt voor onopvallend camera toezicht. De camera zit weggewerkt aan de voorkant van de Wi-Fi booster en kan zowel op een SD kaart lokaal de beelden opnemen en is met een APP op uw smartphone te benaderen.

Hoge kwaliteit opname:
De camera in de Wi-Fi booster heeft een 1080P resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde. De lens is zeer onopvallend weggewerkt in de poot van de Wi-Fi booster.

Opname in schemer:
De Wi-Fi booster bewakingscamera heeft geen IR leds voor nachtzicht maar wel een lichtgevoelige lens waarmee opnames in schemer te maken zijn.

Opname op SD kaart:
Aan de onderkant van de Wi-Fi booster zit een klepje waar alle aansluitingen achter zitten verborgen. Hier zit onder andere de ingang voor de Micro SD kaart, waarbij een versie tot 32 GB kan worden gebruikt.

Opname instellingen:
De Wi-Fi booster camera kan met enkel het verzetten van een schuifje worden ingesteld op continue opname of opname bij beweging. Hoewel u met continue opname natuurlijk zeker niets mist heeft het opnemen op bewegingsdetectie als voordeel dat het aanwezige geheugen een stuk minder snel vol raakt.

Bekijken beelden:
Het bekijken van de opgenomen beelden met de Wi-Fi booster camera kan de Micro SD kaart met de meegeleverde SD houder in uw computer te plaatsen. Deze zal de SD kaart dan herkennen als externe harde schijf en u kunt de beelden afspelen met een willekeurige media speler. Doordat de video bestanden in een .Avi bestand worden opgenomen zijn deze zowel af te spelen via de Windows and Mac computers, wanneer de SD afspeel mogelijkheid wordt gebruikt.

Gebruik zonder Wi-Fi:
Het mooie aan deze camera is dat u kunt kiezen of u deze met Wifi gebruikt of zonder. De camera is namelijk ook zonder Wi-Fi te gebruiken en kan hierdoor zeer snel worden geplaatst. Aan de achterkant van de camera zitten drie schuifjes waarmee u de camera kunt aanzetten, bewegingsdetectie of continue opname kunt instellen en instelt of u het nachtzicht wilt gebruiken. De camera zal dan vervolgens volgens de instellingen direct beginnen met filmen en de beelden opslaan op de sd kaart.

Gebruik met Wi-Fi:
Optioneel is de camera via een smartphone App te benaderen door de camera op een Wifi netwerk aan te sluiten. Hierdoor is het het mogelijk de beelden live op een iOS of Android smartphone te bekijken en opgenomen beelden te downloaden. De camera maakt gebruik van een Cloud server en het is hierdoor niet nodig instellingen in uw router aan te passen zoals het openen van poorten. U heeft enkel het wachtwoord nodig van de Wi-Fi verbinding op de locatie waar u de camera wilt plaatsen, omdat de camera via die Wi-Fi verbinding maakt met het internet.

Geheel werkende Wi-Fi booster:
De Wi-Fi booster werkt ook daadwerkelijk als Wi-Fi versterker wanneer u deze instelt, maar dit is voor de werking van de camera niet noodzakelijk.

Hoge kwaliteit uit Taiwan:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Wi-Fi booster camera PRO
1 x 8 GB micro SD kaart + adapter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Vragen:Wi-Fi versterker mini camera PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Accessoires : Wi-Fi versterker mini camera PRO

Alternatieven : Wi-Fi versterker mini camera PRO

Nu bestellen:

Wi-Fi versterker mini camera PRO

Wi-Fi versterker mini camera PRO