Ruisgenerator met headsets PRO

  € 2.995,00
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Ruisgenerator met headsets PRO

Oplossingen voor:Privacy beschermen
Beveilig met:White noice
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
Vibratie alarmNee
Batterijduur gebruik3 - 8 uur
Lengte mm23
Hoogte mm6,5
Breedte mm17
SKU7365

De Druid-D06 is een professionele white noice generator waarmee het mogelijk is volledig veilig gesprekken te voeren. Afluisterapparatuur detectie systemen kunnen geen bescherming bieden tegen voice recorders en bedrade microfoons, omdat deze niets zenden. Om er zeker van te zijn dat niemand een zender draagt of het gesprek opneemt heeft u een ruisgenerator nodig. De white noice generator systemen die er tot dusver beschikbaar waren maakte een hoop lawaai waardoor de microfoons wel niets meer konden opnemen, maar u het ook bijna niet kon verstaan.

Hoe werkt de Druid White noice generator PRO?
Dit professionele Druid-06 systeem werkt met een centrale module waar 4 koptelefoons op kunnen worden aangesloten. Iedere gesprekspartner neemt een hoofdtelefoon en begint met praten. Het gesprek zal via de hoofdtelefoons zonder stroring en bijkomende geluiden zijn te verstaan. Voor personen die geen koptelefoon dragen, maar ook zendertjes en voicerecorders in de omgeving zullen niets van het gesprek kunnen opnemen. In de centrale unit zitten zes speakers die de stemmen onherkenbaar vervormen en in de hoofdtelefoons zitten daarnaast RF detector ingebouwd die bescherming bieden tegen eventuele zendertjes in het oor geplaatst. .

De white noice generator kan zowel op het netstroom worden aangesloten als op de interne batterij werken (2 tot 4 uur). Het anti afluister systeem is hierdoor ook geschikt voor mobiel gebruik, zoals in een auto.   

Eigenschappen Druid White Noice Generator PRO:

- Professioneel spraak bescherming systeem die met max 4 gesprekspartners kan worden gebruikt. Optioneel zijn 2 extra headsets leverbaar zodat het systeem met 6 headsets kan worden gebruikt. 

- Beschermt tegen alle methodes van afluisteren. Hieronder dus ook radio microfoons, richt- en wandmicrofoons, voice recorders bedrade microfoons en meer.

- Gebruik heeft geen gezondheidsrisico

- In vergelijking met een normale white noice generator zonder headsets biedt deze Druid-D06 een veel hogere graad van bescherming, omdat andere ruisgenerators geen volledige bescherming bieden tegen voice recorders zelf op een hoog volume. Verder zijn andere white noice generators erg storend, omdat u zelf ook het lawaai hoort en zo uw gesprekspartner moeilijk is te verstaan.

- De interne oplaadbare batterij maakt het mogelijk de white noice generator tot wel 4 uur mobiel te gebruiken.

- De hoofdtelefoons hebben elk een ingeboude RF detector die bescherming biedt tegen mogelijke afluisterapparatuur die iemand in het oor draagt. Wanneer de RF detector signaal opvangt zal de werking van de hoofdtelefoon stoppen totdat er geen signaal meer is.

- Het anti afluister systeem kan in alle situatie's worden ingezet waar het noodzakelijk is dat hetgeen besproken absoluut beveiligt moet worden.

- Formaat: 23 x 6,5 x 17 cm

Inhoud verpakking:
1 x Druid-D06 White noice generator PRO
4 x Headsets met RF detector (meer leverbaar op aanvraag)
1 x Adapter
1 x Draagkoffer

Let op: Vanwege de specifieke aard van het product worden in gebruik genomen producten niet retour genomen. 

Vragen:Ruisgenerator met headsets PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Ruisgenerator met headsets PRO

Nu bestellen:

Ruisgenerator met headsets PRO

Ruisgenerator met headsets PRO