Blackbox voice-recorder PLUS

  € 299,95
Op voorraad

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Blackbox voice-recorder PLUS

Microfoon gevoeligheid5 - 10 Mtr
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
GeluidsdetectieJa
Batterijduur gebruik1 - 2 weken
Batterijduur standby3 - 6 maanden
Afspelen mogelijk viaWindows PC, Mac OS, Android, Product zelf
SpeakerNee
SchermNee
Lengte mm93
Hoogte mm27
Breedte mm23
Gewicht75
SKU7662

Plus- en minpunten :

  • Werkende powerbank functie.
  • Eenvoudige plaatsing door optionele magneetbevestiging.
  • Lange opname op batterij.
  • Door het powerbank uiterlijk niet voor elke situatie geschikt.

Deze Blackbox voice-recorder PLUS heeft een hoge batterij capaciteit en een zeer onopvallend powerbank design. Met de optionele magneetbevestiging is deze voice recorder zeer breed inzetbaar.

Lange batterijduur:
De Voice-recorder Powerbank kan door zijn interne hoge capaciteit batterij tot wel 14 dagen continue opnemen.  Ook is de powerbank zelf te gebruiken voor het opladen van andere apparaten die werken op 5V, zoals een smartphone.

Intern geheugen:
De voice-recorder neemt alle geluidsbestanden op het interne geheugen op. Hier kunnen maximaal 9.999 bestanden op worden gezet met een maximale totale opname duur van 576 uur.

Afspelen opgenomen bestanden:
Om de opgenomen bestanden af te spelen sluit u de voice-recorder aan op de computer welke deze zal herkennen als externe harde schijf en een map met bestanden zal weergeven. De opgenomen geluidsbestanden kunnen met een standaard media player worden afgespeeld. Ook is het mogelijk met de meegeleverde OTG kabel de bestanden direct vanaf een Android smartphone af te spelen en over te zetten.

Geluidsdetectie stand voice-recorder:
De geluidsdetectie modus van deze powerbank voice recorder zorgt er voor dat er enkel wordt opgenomen als er daadwerkelijk geluid is en u bij het afluisteren van de bestanden niet meer hoeft te luisteren naar stukken waar niets is gezegd. Het is natuurlijk ook mogelijk de voice recorder continue te laten opnemen wanneer u dat wilt.

ALC functie voice-recorder:
ALC staat voor automatic level control en hiermee wordt bedoeld dat de recorder afhankelijk van het volume van het waargenomen geluid de opname aanpast. Zo zullen de geluiden die achter zijn worden versterkt en harde geluiden worden gedempt zodat alles duidelijk te verstaan blijft.

Onopvallende opname voice-recorder:
De Powerbank recorder heeft een speciale opname stand waarmee het nimmer licht of geluid signalen geeft welke de voice recorder functie verraad. Enkel de stand van het schuifje aan de achterkant van de recorder geeft aan of de recorder aan het opnemen is of uit staat.

Hoge kwaliteit voice-recorder:
Deze professionele powerbank recorder wordt gemaakt door een leverancier in Korea en onderscheidt zich zowel op het gebied van vormgeving en design alsmede gebruiksgemak en opname kwaliteit van andere voice recorders uit China. Zo werkt deze voice-recorder altijd zoals het moet op de momenten dat het er toe doet.

PRO VS ELITE versie:
Deze blackbox voice-recorder PLUS is van hoge kwaliteit van een leverancier uit Zuid-Korea en is een zeer betrouwbaar apparaat om geluidsopnames te maken. Voor wanneer het echt het beste van het beste moet zijn hebben we ook nog de Black-box ELITE voice recorder. De ELITE versie komt uit Engeland en heeft een verlengde microfoon voor een nog flexibelere plaatsing. Afhankelijk van het gebruiksdoel en benodigde informatie kunt u een keus maken tussen de modellen. Bekijk hier de Audio blackbox voice recorder ELITE

Eigenschappen:
- Afmetingen: 93 x 27 x 23 mm
- Gewicht: 75 gram
- USB 2.0 interface
- 5v 3000mAh interne batterij
- Ongeveer 5 uur nodig om te laden
- Output 5 volt 2000 mah
- Magneet bevestiging
- Optionale Tijd & Datum stempel via PC

Inhoud Verpakking:
1 x Blackbox voice-recorder PLUS
1 x Micro USB kabel
1 x OTG kabel
1 x Magneetbevestiging

Vragen:Blackbox voice-recorder PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Blackbox voice-recorder PLUS

Nu bestellen:

Blackbox voice-recorder PLUS

Blackbox voice-recorder PLUS