Weerstation spy camera PRO

Weerstation spy camera PRO

Weerstation spy camera PRO

Op voorraad
SKU 7516

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 625 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Weerstation spy camera PRO

ConformiteitCE
SoortCamera met interne opname
Resolutie1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden60 - 75 °
NachtzichtSchemer (geen IR leds)
Filmen door glasNee
WaterproofAlleen voor binnen
CompatibiliteitWindows, OS X
Opname functieSD kaart
Max. geheugen32 GB
Meegeleverd geheugen4 GB
BewegingsdetectieJa
AudioJa
SchermNee
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
Batterijduur gebruik5 - 7 dagen
Lengte mm100
Hoogte mm100
Breedte mm150
Gewicht133
SKU7516

Deze thermometer spy camera is een unieke hoge kwaliteit spionage camera die zeer onopvallend en op zeer veel plekken is te plaatsen door middel van 3M tape. Deze spycam is geplaatst aan de onderkant van de thermometer, waar ook een PIR sensor voor bewegingsdetectie is geplaatst. In de unit zit een SD kaart waar de opgenomen videobeelden met geluid worden opgeslagen in een hoge resolutie van 1080P. De interne batterij is oplaadbaar en kan wel 9 dagen standby staan, waardoor het niet nodig is snoeren of dergelijke te trekken naar deze spy camera en zo nog onopvallender is.

9 dagen standby:
De interne oplaadbare batterij is op te laden met de meegeleverde USB lader en kan de spy-camera tot 9 dagen standby laten staan. Bij de meeste spycams is binnen enkele uren de batterij al leeg, maar door de ingebouwde bewegingssensor is dat bij deze hoge kwaliteit spycam niet het geval.

180 minuten continue filmen:
Wanneer de PIR bewegingssensor wordt geactiveerd zal de camera beginnen te filmen voor 2 minuten. Wanneer er na 2 minuten nog steeds beweging is zal opnieuw een opname worden gestart, wat zo doorgaat tot er geen beweging meer is. De spycam kan in totaal 180 minuten filmen op de ingebouwde oplaadbare batterij. Wel is het zo dat het aantal minuten minder wordt wanneer de spycam als enige tijd stand-by heeft gestaan.

32 GB ondersteuning:
Met de meegeleverde SD kaart van 4GB kan je gelijk gebruik maken van deze thermometer DVR. Als er echt lang gefilmd dient te worden kan je ook tot een 32GB geheugenkaart gebruiken.

Hoge resolutie:
De thermometer spy camera heeft een 5MP 4 mm lens en kan filmen in een resolutie 1920 x 1080 pixels, beide met 30 frames per seconde. De hoek van de camera is 61 graden en door de lichtgevoelige lens is ook in ruimtes met zeer beperkt licht te filmen.

Tijd & datum stempel:
Deze thermometer spycam heeft een datum en tijd stempel op elke video opname, waardoor het makkelijk is terug te zien wanneer iets gefilmd is.

Bewegingsdetectie:
Deze spycam staat standaard ingesteld op bewegingsdetectie en heeft een ingebouwde PIR bewegingssensor. Op deze manier wordt de batterij gespaard en enkel video & audio opgenomen als er daadwerkelijk beweging is. De PIR sensor kan bewegingen tot op ongeveer 5 meter afstand detecteren.

Foto / Video functie:
De spy camera is zo in te stellen dat er of 5 MP foto's of video's met geluid worden gemaakt op het moment dat er beweging is.

Tape of standaard bevestiging:
De thermometer kan door middel van het meegeleverde 3M tape aan elke muur worden bevestigd. Door het design zal niemand het opvallen dat het geen normale thermometer is. Tevens is het mogelijk met de meegeleverde standaard de spycam op bijvoorbeeld een tafel rechtop te zetten.

Volledige functionaliteit thermometer:
De thermometer werkt ondanks de ingebouwde spycam volledig en functioneert tevens als klok. Hierdoor wekt de aanwezigheid van de spycamera nog minder argwaan.

Hoge kwaliteit van uit Taiwan:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
- Weerstation spy camera
- 4 GB SD kaart
- USB kabel
- Tafel standaard
- 3M tape voor bevestiging
- Handleiding

Vragen:Weerstation spy camera PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Weerstation spy camera PRO

Nu bestellen:

Weerstation spy camera PRO

Weerstation spy camera PRO