Opspoor kit PLUS

Opspoor kit PLUS

Opspoor kit PLUS

Op voorraad
SKU 7066
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 628 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

+32 (0) 89 680474

Kenmerken: Opspoor kit PLUS

Detecteer:2G (GSM), 3G, 4G, Bluetooth, WiFi, UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
Detectie afstand1 - 10 Mtr
Activiteiten logNee
BatterijJa
Vibratie alarmNee
SKU7066

Deze detectie kit PLUS is door ons samengesteld met 4 producten om uw woning of kantoor zelf te checken op de aanwezigheid van afluisterapparatuur. De kit bestaat uit een wideband signaal detector, een inspectie camera, een thermische camera en een apparaat waarmee u aanwezige stekkerdozen kunt controleren.

Waarvoor is deze inspectie kit geschikt?
Deze opspoor kit is geschikt voor particulier gebruik waarbij u verwacht mogelijk algemeen beschikbare afluister apparaten aan te treffen. De producten van deze kit zijn makkelijk in gebruik en zijn hierdoor door een ieder te bedienen.

Hoe werken de producten?
- De signaal detector is een apparaat welke apparatuur kan detecteren welke een signaal van A naar B verstuurd. U kunt hierbij denken als gsm afluister zenders en dergelijke. De wideband detector heeft een ingebouwde signaalsterkte indicator waarmee u kunt zien waar het signaal vandaan komt. Deze detector is van hoge kwaliteit en kan alle soorten signalen detecteren.
- De inspectie camera maakt het mogelijk om een fysieke controle te doen op plekken welke u normaal niet bij kunt. Zo kunt u tussen kieren en naden kijken of er mogelijk apparatuur achter is geplaatst. De snake camera heeft ingebouwde led lampjes zodat ook in het donker een inspectie is te doen.
- De thermische camera maakt het mogelijk om plekken te onderzoeken welke met het blote oog niet zichtbaar zijn. Deze camera's worden ook wel warmtebeeld camera's genoemd en detecteren warmte verschillen. Zo is met dit product te zien of er bijvoorbeeld een afluisterapparaat achter een muur of in een stopcontact zit ingebouwd.
- De stekkerdoos checker is een apparaat welke u aansluit op stekkerdozen. De kan deze doormeten en aangeven of er mogelijk een afluisterapparaat is ingebouwd.

Inhoud verpakking:
1 x Signaal detector wideband PLUS
1 x Inspectie snake camera
1 x Thermische camera
1 x Stekkerdoos checker
Handleiding

Vragen:Opspoor kit PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Opspoor kit PLUS

Opspoor kit PLUS