Inbouw GPS Tracker - PLUS

  € 199,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 637 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Inbouw GPS Tracker - PLUS

ConformiteitCE
Oplossingen voor:Tracken auto, Tracken motor / brommer, Tracken boot
Werking GPS trackerReal-time Internet (APP)
MagneetbevestigingNee
Batterijduur gebruik5 - 7 dagen
Batterijduur standby5 - 7 dagen
SOS paniek knopNee
Voice monitor functieJa
Lengte mm106
Breedte mm55
Hoogte mm16
Gewicht96 gram
SKU7693

Plus- en minpunten :

  • Smartphone APP voor Android & iOS voor live volgen en historie bekijken.
  • Ingebouwde microfoon met 5 meter gevoeligheid.
  • Ingebouwde accu garandeert werking bij wegvallen spanning.
  • Makkelijk te installeren. Hoeft alleen ergens aan de spanning (9-36 volt) aangesloten te worden.
  • Het aansluiten van de extra bekabeling is lastig zelf te doen, maar gelukkig niet noodzakelijk voor de werking.

De Inbouw GPS Tracker PLUS kan zeer eenvoudig op een spanningsbron van 9 tot 36 volt worden aangesloten zoals een auto accu. De GPS tracker stuurt direct de GPS posities door naar een internetpagina, waar deze op een kaart worden weergegeven. Op deze website of via de smartphone APP kunt u de huidige locatie van de GPS tracker bekijken en de historie zien van de laatste 30 dagen.

Hoe werkt de Inbouw GPS Tracker PLUS:
In de GPS Tracker dient een simkaart te worden geplaatst voor het doorsturen van de positie´s naar de server. In de meegeleverde handleiding staan de installatiestappen. Via de APP ziet u op een kaart de huidige positie, maar is het ook mogelijk de gps locaties van de laatste 30 dagen te bekijken. Zo is deze inbouw gps tracker uitermate geschikt voor het beveiligen van uw auto, scooter, brommer, motor of ander object.

Aansluitmogelijkheden Inbouw GPS Tracker PLUS: 
Een groot verschil met de normale inbouw tracker is dat deze versie beschikt over een interne batterij, externe microfoon, SOS button en brandstoftoevoer regelaar. Door deze optie is deze versie voor meerdere doeleinden te gebruiken dan alleen een auto te kunnen volgen.

Plaatsen Internet GPS tracker - PLUS:
De inbouw GPS tracker heeft een stroom connector waarmee deze op een spanningsbron tussen de 9 en 36 volt is aan te sluiten zoals een accu. De connector heeft een rode en zwarte draad en is zeer makkelijk aan te sluiten. De beste positie voor het plaatsen van de gps tracker is bij een auto in het dashboard, omdat hier de GPS antenne het minst wordt geblokkeerd door metaal. Wanneer er namelijk veel metaal voor de GPS antenne zit zal het bereik minder zijn en de gps locaties een stuk minder nauwkeurig.

Live GPS posities bekijken op APP / website:
Nadat u de inbouw GPS tracker heeft geplaatst stuurt deze bij beweging de posities door zodat u op de smartphone APP of persoonlijke internetpagina live de bewegingen kunt volgen. Wanneer uw auto dus van Amsterdam naar Antwerpen rijdt kunt u Real-time zien hoe snel en via welke route wordt gereden. Dit wordt grafisch op een landkaart weergegeven met het internet GPS Tracking system afgebeeld als marker. Bij de tracker wordt 1 jaar toegang verleend tot de tracking website. Na dit jaar wordt er euro 50,00 per jaar gerekend voor toegang tot de website.

Historie GPS posities bekijken:
Buiten het Real-time volgens van de GPS tracker is het ook mogelijk om precies te zien waar de internet GPS tracker mini in een bepaalde periode is geweest. U kunt per 24 uur alle posities van de internet gps tracker op de kaart zien en dit zelfs als animatie laten afspelen. Dit houdt in dat er een pijl over de landkaart beweegt waar de GPS tracker op dat tijdstip was. Natuurlijk kunt u het ook per positie bekijken en zien waar en hoelang de tracker heeft stilgestaan.

Meeluister functie internet GPS tracker:
Ook heeft deze GPS tracker een GSM zender functie, waardoor het mogelijk is mee te luisteren wat er in de omgeving van de tracker zich afspeelt door er gewoonweg heen te bellen. De GPS tracker maakt geen geluidsignaal, maar zal wel automatisch de microfoon aanzetten zodat u kan horen wat er in de omgeving van de GPS tracker wordt gezegd. * Niet beschikbaar i.s.m een Data simkaart

Geleverd incl. data sim met 1 maand onbeperkt gebruik:
De gps tracker wordt als u deze online besteld volledig ingesteld en voorzien van een Data sim met 1 maand onbeperkt data. Vervolgens kunt u per 3,6 of 12 maanden het data tegoed verlengen. Het is bij deze GPS tracker ook mogelijk een eigen simkaart te plaatsen zoals beschreven in de handleiding of hiervoor langs te komen in één van onze winkels. Wanneer u geen simkaart meegeleverd wilt kunt u dit telefonisch of bij de bestelling aangeven.

Kosten licentie server GPS tracker:
De gps tracker wordt geleverd met 1 jaar server licentie. U kunt hiermee zowel van de website als APP gebruik maken. Na het jaar kunt u deze eventueel verlengen voor een bedrag van € 50,00 per jaar.

Eigenschappen Inbouw GPS Tracker PLUS:
- GSM: 850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz
- 66 GPS kanalen
- Ingebouwde GPS & GSM antenne
- Ingebouwde microfoon
- -25 tot 60 graden celcius
- Nauwkeurig tot op 15 meter 
- Interne back-up batterij 
- Aan te sluiten op 9 tot 36 volt accu´s
- 1 jaar toegang tot tracking website
- Geen magneetbevestiging
- Niet waterdicht
- 90 x 52x 15 mm
- 53 gram

Inhoud verpakking:
- Inbouw GPS tracker PLUS
- Connector
- Handleiding

Let op:Vanwege de specifieke aard van het product worden in gebruik genomen producten niet retour genomen.

Vragen:Inbouw GPS Tracker - PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Accessoires : Inbouw GPS Tracker - PLUS

Alternatieven : Inbouw GPS Tracker - PLUS

GPS tracker - OBD connector
Aanbiedingsprijs € 99,95 Normale prijs € 119,95

Nu bestellen:

Inbouw GPS Tracker - PLUS

Inbouw GPS Tracker - PLUS