Dome Camera Vandalproof Wit SMART

  € 229,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 638 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Dome Camera Vandalproof Wit SMART

ConformiteitCE
Resolutie2560 x 1920 (2,5x Full HD)
Kijkhoek graden100 - 120 °
Nachtzicht30 - 50 Mtr
Filmen door glasNee
WaterproofBinnen en buiten geschikt
Type verbindingUTP (POE)
BewegingsdetectieJa
AudioNee
BatterijNee
Lengte mm15 cm
Hoogte mm11,5 cm
Breedte mm15 cm
SKU7823

De Dome camera SMART is uit de lijn van de laatste generatie CCTV bewakingscamera´s. Deze vandalproof dome camera heeft bijvoorbeeld SMT IR leds, Power over Ethernet (POE) en Starlight nachtzicht technologie.

Vandaproof behuizing Dome camera:
De vandalproof behuizing maakt het mogelijk deze dome camera op een plek te hangen waar iemand bij kan komen. De camera is namelijk niet te verdraaien en slagvast.

Nieuwe generatie nachtzicht Dome camera:
Door gebruik te maken van de nieuwe generatie SMT IR leds en een speciale ´Starlight´ lichtgevoelige lens wordt een superieur nachtzicht mogelijk gemaakt. Deze lichtgevoelige Starlight lens kan met veel meer detail filmen bij weinig licht dan dit bij een conventionele beveiligingscamera mogelijk is. De beelden zijn verder in het donker net zo duidelijk als overdag en door de sterke SMT leds is tot wel 30 meter nachtzicht mogelijk.

Onvif Compatibiliteit Dome camera:
De dome camera werkt met al onze Sitcon recorders, maar kan ook op andere UTP / IP systemen worden aangesloten welke het Onvif protocol ondersteunen

Power over Ethernet Dome camera:
De dome camera ondersteund power over ethernet (POE) en kan hierdoor rechtstreeks met een UTP netwerkkabel op onze Sitcon recorders worden aangesloten. De Sitcon recorders hebben een ingebouwde POE switch welke de camera´s direct van stroom voorzien en waarbij ook het beeld en eventueel geluid via dezelfde kabel lopen.

Optioneel: Draadloze werking via stroomnetwerk met Powerline Adapters:
Met de los verkrijgbare powerline adapters is het mogelijk de camera draadloos te laten werken, zodat er geen kabel meer vanaf de recorder naar de camera getrokken hoeft te worden. De beelden worden dan door de Powerline adapters via het stroomnet verzonden. U plaatst een powerline adapter (Ontvanger) met de meegeleverde netwerk kabel aan op de recorder. Vervolgens plaatst u ook een powerline adapter (Zender) in de buurt van de camera, welke u tevens met de meegeleverde netwerkkabel aansluit. Het maakt bij deze powerline adapters niet uit of de powerline adapters in dezelfde groep of fase zijn aangesloten zolang deze maar achter de zelfde meterkast zitten.

Inhoud verpakking:
1 x Dome camera SMART
Schroeven + pluggen

Vragen:Dome Camera Vandalproof Wit SMART

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Dome Camera Vandalproof Wit SMART

Dome Camera Vandalproof Wit SMART