Dievenpoeder - Zichtbaar

  € 59,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

+32 (0) 89 680474

Kenmerken: Dievenpoeder - Zichtbaar

SKU7682

Dievenpoeder - Zichtbaar is een poederige substantie die een chemische reactie veroorzaakt  wanneer dit in aanraking komt met het lichaam. In tegenstelling tot de normale Dievenpoeder die zichtbaar wordt wanneer er met UV licht op wordt geschenen reageert de Dievenpoeder - Zichtbaar op het lichaam en zal een zeer opvallende kleuren op het lichaam geven. 

Hoe werkt de Dievenpoeder - Zichtbaar:

Wanneer er gestolen wordt binnen een bedrijf of u gewoon een object wilt beveiligen is deze Dievenpoeder - Zichtbaar het ideale product. U brengt de Dievenpoeder aan op geld of een ander soort object, de poeder zal op dit object niet zichtbaar zijn. Op het moment dat iemand in aanraking komt met de geur en kleurloze poeder zal deze uitslaan op het lichaam met een opvallende paarse kleur. De Dievenpoeder is niet uitwisbaar en zal na een aantal dagen van het lichaam slijten. 

Waar wordt Dievenpoeder voor gebruikt:

Dievenpoeder wordt door zowel particulieren als bedrijven gebruikt voor het aantonen van diefstal of het beveiligen van een object. Doordat de dievenpoeder makkelijk is aan te brengen op alle soorten objecten is deze anti diefstal poeder in elke situatie te gebruiken. 

Inhoud verpakking:

1x Dievenpoeder - Zichtbaar (15 Gram)

Vragen:Dievenpoeder - Zichtbaar

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Dievenpoeder - Zichtbaar

Nu bestellen:

Dievenpoeder - Zichtbaar

Dievenpoeder - Zichtbaar