Blog

Auto beveiliging: De mogelijkheden overzichtelijk op een rij

  • 6 jun. 2023

Auto beveiliging is onder te verdelen in, auto alarm, gps beveiliging en auto camera's. Steeds meer verzekeraars verbinden eisen aan alarmsystemen zoals het inbouwen van een gps systeem om de auto bij diefstal terug te vinden. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende beveiliging methodes en de mogelijkheden waar we auto alarmsystemen buiten beschouwing laten.

Lees meer

Hoe een mobiele camera te maken van elke bewakingscamera

  • 6 jun. 2023
Een mobiele camera waarvan de beelden op afstand op een computer of smartphone zoals iPhone kunnen worden bekeken is voor steeds meer toepassingen gewenst. Met een nieuwe 3G techniek is het mogelijk met een 3G video server van elke bewakingscamera of beveiligingscamera een mobiele camera te maken.

Lees meer

Jammers: Legaal om GSM / GPS blokkers te kopen?

  • 6 jun. 2023

Regelmatig worden wij benaderd met de vraag of wij gsm jammers / stoorzender / blokkers verkopen. Al enkele jaren zijn deze systemen in heel Europa verboden en is het niet meer mogelijk deze hier te kopen. Hoewel er zoals met alle illegale spullen altijd een zwarte markt bestaat is het wel belangrijk er rekening mee te houden dat het in bezit hebben van een GSM / GPS jammer strafbaar en en hoge boetes op staan.

Lees meer

Nep camera's: De zin en onzin van dummy beveiligingscamera's

  • 6 jun. 2023
Nep camera's of dummy camera's zijn beveiligingscamera's zonder echte camera lens. Hoewel het natuurlijk niet mogelijk is met dergelijke nep camera's op te nemen kiezen toch veel mensen die op zoek zijn naar een bewakingscamera voor een nep camera. De voordelen van nep camera's zijn wel dat het een afschrik effect kan hebben tegen inbrekers of vandalen.

Lees meer

Opritverklikker: nooit meer iemand onverwachts aan je deur

  • 6 jun. 2023
Een opritverklikker bestaat uit een bewegingsmelder en een ontvanger met sirene die afgaat op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. De bewegingsmelder is waterproof en kan bijvoorbeeld op de oprit worden geplaatst en kan draadloos een signaal aan de ontvanger doorgeven die op dat moment een melding geeft.

Lees meer

Axis (IP) camera kopen VS andere (IP) beveiligingscamera's

  • 6 jun. 2023
Axis camera's zijn al jaren te koop en staan algemeen bekend als hoge kwaliteit ip (bewaking) camera's. Wanneer er wordt gekozen voor een camera merk in gebouwen of instellingen waar grotere budgetten beschikbaar zijn voor camera toezicht wordt vaak gekozen voor (IP) beveiligingscamera's van het merk Axis.

Lees meer

GPS volgsteem kopen?: Lees eerst deze handige tips en reviews

  • 6 jun. 2023
Wanneer u overweegt een volgsysteem te kopen is het aan te raden u eerst goed te laten informeren over de verschillende gps volg systemen die er te koop zijn. Zo is vooral het doel waarmee u het volgsysteem wilt gaan gebruiken van belang om een keuze te maken uit het aanbod van gps auto volgsystemen. Onderstaand proberen wij u enkele handige tips te geven gebaseerd op reviews van onze klanten zodat u een goede keuze kunt maken bij het kopen van een volgsysteem.

Lees meer

Winkel camera kopen: welk model te kiezen?

  • 6 jun. 2023
Wanneer je op zoekt bent voor een camera voor in een winkel is het van belang eerst na te denken over het doel dat de winkel camera moet dienen. Dient deze winkel camera bijvoorbeeld meer een afschrik effect te hebben of juist niet zichtbaar worden geplaatst. Ook zijn er zowel draadloze als bedrade- winkel camera's te koop welke beide voor- en nadelen hebben. Onderstaand hebben wij verschillende punten doorgenomen om tot een goede keus op het gebied van een winkel camera te komen.

Lees meer

Auto tracker kopen?: Lees eerst deze handige tips en reviews

  • 6 jun. 2023
Wanneer u overweegt een auto tracker te kopen is het aan te raden u eerst goed te laten informeren over de verschillende gps auto tracking systemen die er te koop zijn. Zo is vooral het doel waarmee u de autotracker wilt gaan gebruiken van belang om een keuze te maken uit het aanbod van gps auto tracking systemen. Onderstaand proberen wij u enkele handige tips te geven gebaseerd op reviews van onze klanten zodat u een goede keuze kunt maken bij het kopen van een auto tracker gps systeem.

Lees meer

Bedrijfsrecherche: Bij fraude een recherche bureau inhuren of zelf onderzoek doen?

  • 6 jun. 2023
Bedrijfsrecherche: wanneer uw het vermoeden heeft van fraude in uw bedrijf is het vaak niet mogelijk direct de politie in te schakelen. U kunt veel vormen van fraude zelf onderzoeken, maar heeft ook de mogelijkheid om een bedrijfsrecherche bureau in te huren. Onderstaand proberen wij advies te geven in welke gevallen u zelf bedrijfsrecherche onderzoek kunt doen en wanneer het verstandiger is een gespecialiseerd bureau in te huren.

Lees meer