• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Smart home apparaten om je huis te beveiligen

Het is geen geheim dat smart home apparaten ons leven gemakkelijker maken. Daarnaast installeer je slimme apparatuur om je huis te beveiligen. In dit blog lees je hoe je optimaal gebruik maakt van moderne techniek om je woning te beschermen tegen inbrekers en brand.

Ring 2 is een geavanceerde, slimme deurbel

Waarschijnlijk heb je weleens van de deurbellen van Ring gehoord. Het is in Nederland het bekendste merk voor slimme deurbellen. De Ring 2 laat je op afstand bekijken wie er voor de deur staat. Want het apparaat beschikt over een camera. Daarnaast communiceer je via een microfoon met degene die aanbelt. Je woont veiliger omdat je ziet wie er voor de deur staat voor je opendoet. Bovendien kijk je ook wanneer je niet thuis bent wie er aanbelt. Koppel Ring 2 eenvoudigweg aan je smartphone en profiteer van de mogelijkheden. Naast veiligheid biedt een slimme deur een aantal mogelijkheden om je leven eenvoudiger te maken. Vertel een bezorger bijvoorbeeld waar hij of zij het pakket neerzet wanneer je niet thuis bent. Lees meer informatie over de Ring 2 deurbel.

Een set met smart beveiligingscamera's

Slimme camera's hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van conventionele bewakingscamera's. Door bewegingsdetectie herkennen ze bijvoorbeeld wanneer er iemand rond je huis loopt. Bovendien zijn ze makkelijk aan elkaar te koppelen. Desgewenst voeg je extra onderdelen toe om de beveiliging in en rond je woning naar een hoger niveau te tillen. Moderne smart camera's maken een draadloze connectie met de centrale unit. Dat scheelt een hoop gedoe met kabels tijdens de installatie. Maar slimme camerasystemen hebben nog veel meer voordelen. Je kijkt bijvoorbeeld gewoon op je smartphone of televisie wat er allemaal geregistreerd wordt. Deze complete set met bewakingscamera's is geavanceerd en toch nog eenvoudig te installeren.

Slimme rookmelders bieden meer zekerheid

Het is verstandig om een aantal rookmelders in huis te hebben. Slimme exemplaren hebben wederom een streepje voor op oudere modellen. Ze communiceren namelijk met elkaar. Zodra er rook wordt gedetecteerd gaan alle melders af. Bovendien krijg je een melding op je smartphone. Op je telefoon zie je eveneens wat de staat van de batterij is. Je weet dus tijdig wanneer die toe zijn aan vervanging. Deze uiterst betrouwbare, slimme rookmelder detecteert naast rook een stijging in temperatuur voor een verhoogd veiligheidsniveau.

Koppel meerdere apparaten aan elkaar voor geavanceerde beveiliging

Door meerdere smart devices aan elkaar te koppelen creëer je een allesomvattend alarmsysteem. Schakel bijvoorbeeld lampen aan zodra er beweging wordt gedetecteerd door sensoren. Dit schikt inbrekers af omdat ze denken dat er iemand thuis is. Zodra je over een centrale unit beschikt is de integratie van extra apparaten eenvoudig te realiseren. De samenwerking van onderdelen van je slimme alarminstallatie is wellicht het grootste pluspunt ten opzichte van klassieke alarmsystemen.

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon