• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

iPhone traceren / afluisteren: wat is mogelijk?

Het afluisteren en/of traceren van een iPhone is door particulieren mogelijk hoewel dit niet zo kan als men in films of series doet geloven. Een iPhone afluisteren of traceren kan namelijk enkel wanneer er vooraf spy software op de iPhone is gezet of men de iPhone voor enkele tijd in bezit heeft zodat de iPhone op een computer kan worden aangesloten en met specials recovery software kan worden gescand. Het traceren of afluisteren van een iPhone die niet voor enige tijd in het bezit is te krijgen is niet mogelijk voor particulieren. Onderstaand zijn de beperkingen opgesomd als het gaat om het afluisteren of traceren van een iPhone.

Er zijn in NL al 5 verschillende providers:
Er bestaat in Nederland en België geen centrale database met 06 nummers. Doordat deze verspreid zijn over verschillende providers is het niet mogelijk dit via desk research te achterhalen. Enkel de providers kunnen zien met welke GSM masten de iPhone verbinding maakt en zo de locatie bepalen.

Enkel bepaalde overheidsinstellingen toegang:
Zelfs de politie kan zonder gerechtelijk bevel geen iPhone traceren of afluisteren. Hiervoor is een gerechtelijk bevel noodzakelijk en deze wordt enkel afgegeven als aan strikte voorwaarden voldaan zoals het vermoeden van een ernstig strafbaar feit. Dus ook als uw neef bij de politie of andere overheidsinstantie werkt is dit niet op te vragen. Wanneer wel een dergelijk bevel wordt afgegeven wordt door de instantie de betreffende provider benaderd voor deze gegevens. Dus ook hier is deze informatie enkel via de telefoonprovider opvraagbaar.

iPhone Spy software:
Er bestaat software die op een iPhone telefoon kan worden geïnstalleerd zodat deze ten alle tijden kan worden getraceerd. Ook heeft deze software meerdere mogelijkheden zoals het afluisteren van gesprekken, onderscheppen van sms berichten en e-mails. Het nadeel van deze spy software voor de iPhone is dat de iPhone ‘jailbreak’moet zijn, wat betekent dat er software welke niet is goedgekeurd door Apple op kan worden geïnstalleerd. De spy software om de iPhone te traceren en af te luisteren is niet eenvoudig te installeren en dient door ons bij onze vestiging te Nieuwegein worden gedaan. U heeft de iPhone hiervoor minimaal 24 uur nodig en bij ons al met ‘jailbreak’ aan te leveren. Nadat de spy software op de iPhone is geinstalleerd is het mogelijk de iPhone te traceren en af te luisteren. Zo zullen als sms berichten, oproepinfo en GPS informatie onopvallend worden doorgestuurd naar een website. 

Door de laatste updates in iOS is het op dit moment niet meer mogelijk dergelijke software op een iPhone te installeren. Zie onderdaan deze pagina mogelijke producten waarmee u mogelijk op een andere manier informatie kunt verkrijgen.

Iphone Recover Stick:
De iPhone Recovery Stick is een USB stick met forensische Iphone data hersteller software waarmee u al de bestaande en bepaalde verwijderde gegevens van uw iPhone kunt halen. De iPhone recovery stick maakt het mogelijk eenvoudig (verwijderde) sms berichten, contacten, oproep en internet historie, foto's, memo's en kalender data van de iPhone te halen. Dit unieke Irecovery product geeft u een exact overzicht met wie de gebruiker van de iPhone heeft gebeld, ge-sms't en waar deze is geweest (a.h.v. Google Maps historie). Gebruik deze iPhone recovery stick om uw eigen iPhone of die van uw partner of kinderen te backuppen of gegevens te achterhalen die zijn verwijderd.

Door de laatste updates in iOS is het op dit moment niet meer mogelijk informatie van de iPhone af te halen met deze recovery stick. Zie onderdaan deze pagina mogelijke producten waarmee u mogelijk op een andere manier informatie kunt verkrijgen.

Delen:

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon