Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS

  € 239,95
Op voorraad

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS

ConformiteitCE
SoortCamera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden90 - 95 °
NachtzichtSchemer (geen IR leds)
Filmen door glasJa
WaterproofAlleen voor binnen
Van afstand kijkenJa, via beveiligde verbinding
CompatibiliteitiOS, Android
Type verbindingWi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functieSD kaart
Max. geheugen256 GB
BewegingsdetectieJa
Alarm notificatiePush bericht
AudioJa
SchermNee
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
Batterijduur gebruik8 - 12 uur
SKU6021

De blackbox Wi-Fi bewakingscamera (B) PLUS is een stand-alone camera welke zowel met de meegeleverde adapter als op oplaadbare batterij kan werken. Het unieke aan de camera is dat deze door de speciale lens ook door glas heen kan filmen in het donker zonder reflectie. De Blackbox camera heeft een SD kaart slot waar een SD kaart tot 400 GB in kaart worden geplaatst (niet meegeleverd) en de beelden continue of op beweging kunnen worden opgenomen. Tevens heeft de blackbox camera een IP / Wi-Fi module waarmee direct via Wi-Fi verbinding te maken is met de Blackbox IP / Wi-Fi camera, maar ook vanaf een andere locatie de beelden kunnen worden bekeken met behulp van Cloud technologie.

Hoe werkt de Blackbox camera IP / Wi-Fi:
De IP blackbox camera heeft een micro SD kaart slot waar tot een 400 GB SD kaart (niet meegeleverd) kan worden geplaatst. De beelden zullen op deze SD kaart continue of op beweging worden opgenomen. Vervolgens download u een in de handleiding vermelde APP op uw Android of iOS telefoon. Wanneer u nu de blackbox camera aanzet zal deze een nieuw Wi-Fi netwerk aanmaken. U kunt dan in uw telefoon direct verbinding maken met dat Wi-Fi netwerk. Vervolgens opent u de APP en maakt nu direct verbinding met de IP blackbox camera. U kunt nu de opname instellingen aanpassen en de IP blackbox verbinden met het in de ruimte aanwezige Wi-Fi netwerk. U heeft het wachtwoord hiervan dus nodig wanneer u de IP blackbox camera van afstand wenst te benaderen. Op het moment dat de IP blackbox succesvolle verbinding heeft met het aanwezige Wi-Fi netwerk is via uw iOS of Android smartphone vanaf een andere locatie mogelijk direct de live beelden te bekijken en de opgenomen beelden te downloaden.

Achter glas te plaatsen (in auto):
Deze blackbox Wi-fi auto camera is erg geschikt om vandalisme van uw auto aan te tonen. Deze auto beveiligingscamera is namelijk geschikt om zowel overdag als s' nachts te filmen terwijl de camera achter glas is geplaatst. Zo kunt u deze camera op uw hoedenplank of andere plek in de auto plaatsen om te zien wie er langs uw auto loopt en wat er gebeurt. Ook is deze stand-alone beveiligingscamera voor het raam te plaatsen met zicht op uw auto fiets of andere object wat u wenst te beveiligen. Zo kan deze camera dus goed worden gebruikt om aan te tonen wie uw auto bekrast of andere eigendommen vernield.

Dag & nacht stand:
De blackbox Wifi auto camera heeft een lichtgevoelige lens waardoor zonder IR leds met zeer beperkt licht van bijvoorbeeld een lantaarnpaal nog heldere beelden 's nachts zijn te maken.

8 uur continue werking op batterij:
De IP Blackbox camera heeft een oplaadbare li-ion batterij waarmee tot 8 uur kan worden gefilmd. Het is tevens mogelijk om de IP blackbox met de meegeleverde adapter aan te sluiten om onafgebroken te filmen.

Tot 30 dagen standby tijd:
Door de stand-alone bewakingscamera in te stellen op bewegingsdetectie kan met de PIR sensor tot wel 30 dagen standby tijd op een volle batterij worden gehaald. Wanneer de PIR sensor beweging detecteert zal de wifi camera dan aangaan en beginnen met filmen. Verder kan deze IP blackbox camera een push melding geven op uw smartphone wanneer er beweging is geconstateerd en wanneer u op deze push melding klikt zal de opgenomen video direct worden afgespeeld.

Langere batterijduur mogelijk:
Wanneer u langer wilt filmen dan de interne batterij ondersteund is het ook mogelijk een speciaal 5V batterij pack aan te sluiten op de black box camera. Onder de TAB 'accessoires' vindt u het speciaal hiervoor aangepast batterij pack.

400 GB SD kaart ondersteuning:
De IP blackbox camera ondersteunt tot 400 GB SD kaart. Hiermee is afhankelijk van de gekozen resolutie minimaal 60 uur mee te filmen. SD kaarten voor deze IP blackbox camera kunt u mee bestellen onder het TAB accessoires.

Eigenschappen IP blackbox camera:
- 1920 x 1080 pixels 
- 1280 x 720 opname
- 140 graden kijkhoek ingebouwde camera
- Tot 8 uur opname op interne oplaadbare batterij
- Tot 30 dagen standby met pir bewegingsdetectie
- 3.3V/lux-sec sensor sensitivity
- Tot 400 GB SD kaart ondersteuning
- Micro USB connectie
- 38 x 38 x 42 mm

Inhoud verpakking:
1 x Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS
1 x USB kabel
1 x Handleiding
Geen micro SD kaart

Vragen:Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS

Black-box Wi-Fi camera (B) PLUS