Ajax alarmsysteem wizard

Ajax Hub's

De Hub is het centrale punt van het Ajax alarmsysteem, waar de melders en andere accessoires draadloos via een beveiligde twee-weg verbinding mee communiceren. Het is van belang bij de melders en accessoires te kijken welke Hub deze ondersteunt. Zo werken de PIR bewegingsmelders met fotoverificatie alleen met de Hubs welke fotoverificatie ondersteunen.

Ajax magneetcontacten

De magneetcontacten van Ajax kunnen worden gebruikt om ramen en deuren te beveiligen en geven een draadloos alarm signaal naar de Hub wanneer deze van elkaar af gaan.

Ajax bewegingsensoren binnen

De bewegingsdetectie sensoren van Ajax kunnen beweging in een bepaalde ruimte vaststellen en zullen dan direct een draadloos alarm signaal sturen naar de Hub.

Ajax bewegingsensoren buiten

Deze sensoren van Ajax zijn speciaal gemaakt om buiten beweging te detecteren en zijn dus bestand tegen weersinvloeden.

Ajax bediendelen

Standaard kunt u de het Ajax alarmsysteem bedienen vanuit de App, maar ook de volgende fysieke bediendelen zijn met het alarmsysteem te gebruiken.

Ajax RFID-tags

FID-Tags zijn alleen te gebruiken in combinatie met de Ajax Keypad Plus modellen en kunnen de toegangscontrole vereenvoudigen.

Ajax sirenes

Sirenes zijn te gebruiken om bij alarm een melding te even, maar kunnen ook (bel)signalen geven als bepaalde melders worden geactiveerd terwijl het Ajax alarmsysteemn uit staat.

Ajax rookmelders

De slimme rookmelders van Ajax zullen afhankelijk van het model bij hitte en of rook direct een draadloos alarm signaal sturen naar de Hub, maar hebben ook een ingebouwde sirene.

Ajax automatisering

Slimme stopcontacten en relais maken het mogelijk om elektrische sloten, poorten, boilers en andere apparaten te bedienen en te automatiseren.

Ajax accessoires

Met deze aanbevolen accessoires haalt u nog meer uit uw Ajax alarmsysteem.

Uw totale pakket kost: € 0