HD (Coax) - 16 kanaals recorder

  € 699,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 638 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: HD (Coax) - 16 kanaals recorder

ConformiteitCE
Resolutie1920 x 1080 (Full HD), 1280 x 720 (HD)
Filmen door glasNee
Van afstand kijkenJa, via beveiligde verbinding
CompatibiliteitWindows, OS X, iOS, Android
Type verbindingBNC AHD (Coax), BNC analoog (Coax)
Opname functieHarde schijf
Max. geheugen4 TB
Meegeleverd geheugen2 TB
BewegingsdetectieJa, Post motion, Pre motion
Alarm notificatiePush bericht
AudioMicrofoon aansluiting
SchermNee
BatterijNee
SKU7339

Deze DVR met 16 kanalen is de ideale opslag combinatie voor elke CCTV camera. De video recorder kan de beelden van onze beveiligingscameras of verborgen camera's haarscherp voor langere tijd opnemen. Er kan met de meegeleverde 2000 GB harde schijf  tot wel 4 weken met 16 camera's worden opgenomen in hoge kwaliteit.

Toepassingen 16 kanaals digitale videorecorder
De 16 kanaals digitale videorecorder kan gebruikt worden met alle beveiligingscamera's en vormt de basis van elk CCTV camerasysteem. Deze digitale videorecorder ondersteund 8 camera's en kan deze tegelijkertijd continue, op bewegingsdetectie of op ingestelde timer opnemen. Aan de achterkant van de digitale videorecorder zit een VGA + HDMI uitgang waarmee de digitale video recorder op een PC monitor is aan te sluiten. De beelden kunnen hierop direct worden weergegeven, maar er kunnen ook opgenomen beelden op deze manier worden bekeken. De digitale videorecorder heeft tevens een netwerk aansluiting, waarmee de digitale videorecorder met een netwerkkabel aan de router/modem kan worden gekoppeld. Op deze manier wordt het mogelijk na het doen van enkele instellingen de beelden van de digitale videorecorder live te bekijken vanaf elke computer met internet of van een smartphone.

Bewegingsdetectie
Op de digitale video recorder zit uitgebreide bewegingsdetectie welke zo is in te stellen dat beweging op het gehele scherm of enkel op een bepaald deel van het scherm moet worden gedecteerd. Verder heeft deze recorder een pre-recording functie, wat inhoudt dat de digitale videorecorder 10 seconden continue opneemt en deze 'vast plakt' aan de beweging. Het voordeel hiervan is dat u dus de volledige beweging heeft opgenomen en niets mist.

Benaderen via ander computer
Zodra de digitale video recorder met het internet is verbonden kan deze vanaf afstand worden benaderd. Vanaf een computer kan dit gewoon met de web browser, zonder dat hiervoor aanvullende software nodig is. Wanneer de recorder dus wordt geplaatst in uw woning is het mogelijk vanaf uw werk de beelden direct te bekijken.

Benaderen via een mobiele telefoon
Het is ook mogelijk om de recorder vanaf een iPhone of Android smartphone te benaderen. Er kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig inloggen.

Multitask
De recorder kan gelijktijdig live beeld weergeven, beelden opnemen, afspelen, een backup maken en vanaf het netwerk worden benaderd zonder dat dit effect heeft op de werking.

Benadering via netwerk
De digitale videorecorder kan via de VGA of HDMI uitgang rechtstreeks op een (computer)monitor worden aangeslotenom de live of opgenomen beelden te bekijken. Ook kan de DVR gelijktijdig vanaf afstand worden benaderd.

H.264 Video Compressie 
H.264 compressie techniek staat voor verbeterde kwaliteit van de beelden en minder gebruik van de opslagcapaciteit van de videobeelden.

Full HD opname resolutie
In tegenstelling tot de meeste goedkopere digitale videorecorders die enkel in .CIF / D1 formaat opnemen kan deze recorder 16 camera's in Full HD kwaliteit opnemen. Het voordeel hiervan zijn scherpere en vloeiender opgenomen beelden.

2000 GB Harde schijf
Wij leveren de digitale videorecorder standaard met een 2000 GB harde schijf welke door ons al correct geinstalleerd en ingesteld. Op deze grote harde schijf is het met 16 beveiligingscamera's op hoge resolutie mogelijk wekenlang op te nemen.

Automatisch herstel bij systeemuitval:
Wanneer onverwachts de stroom uitvalt door bijvoorbeeld een stroomstoring zal de digitale videorecorder zich in de instellingen terugzetten zoals deze voor de stroomuitval waren.

Eigenschappen harddisk video recorder:
- H.264 High Profile video compressie
- Full HD opname 1920 x 1080 pixels
- Hybride: AHD / CVI / CVBS / TVI
- Zowel analoog als digitaal Coax
- 16 kanaals BNC ingang
- HDMI & VGA uitgang: 1080P
- 16 kanaals RCA audio input
- 1 kanaals RCA audio output
- G711A audio compressie
- 1 kanaals alarm input
- 1 kanaals alarm output
- 2 USB pooorten (muis + 2.0 port)
- 1 x RJ45 10M/100M ethernet poort
- 1 x RS485 poort
- Ondersteuning van 17+ PTZ protocollen
- 1 harde schijf ondersteuning
- TCIP, PPOE, DDNS en NTP netwerk protocol
- Smartphone toegang: iPhone, Android
- 12V, 2A adapter
- 47.6 (H) x 260 (W) x 237.4 (D) mm / 1.17 Kg

Inhoud verpakking:
1 x Harddisk recorder 16 kanaals
1 x 2000 GB HDD
1 x Adapter
1 x Muis
1 x Afstandsbediening
1 x Handleiding

Vragen:HD (Coax) - 16 kanaals recorder

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : HD (Coax) - 16 kanaals recorder

Nu bestellen:

HD (Coax) - 16 kanaals recorder

HD (Coax) - 16 kanaals recorder