Pen voice-recorder EASY

  € 189,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 641 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Pen voice-recorder EASY

Microfoon gevoeligheid1 - 5 Mtr
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
GeluidsdetectieNee
Batterijduur gebruik8 - 12 uur
Batterijduur standby8 - 12 uur
Afspelen mogelijk viaWindows PC, Mac OS
SpeakerNee
SchermNee
Lengte mm134
Hoogte mm15
Breedte mm15
SKU7050

Plus- en minpunten :

  • Pen kan schrijven en met extra vullingen wordt geleverd.
  • Geen knipperende lampjes of dergelijke tijdens opname.
  • Makkelijk bestanden overzetten met de ingebouwde usb connectie.
  • Het aan / uit knopje zit naast de usb aansluiting waardoor de pen open moet om aan te zetten.

Deze pen voice recorder EASY werkt en ziet er uit als een gewone pen, maar heeft een ingebouwde audio recorder die op de ingebouwde batterij tot 10 uur onopvallend gesprekken of geluiden in een ruimte kan opnemen. Deze pen recorder heeft aan de buitenzijde geen zichtbare aan / uit knop heeft om de voice recorder functie te activeren. De aan / uit knop zit namelijk in het lipje van de pen.

Werking pen recorder EASY:
De microfoon van de pen recorder kan gesprekken zowel dichtbij of verder weg duidelijk verstaanbaar opnemen. Zo kunt u de pen recorder gebruiken door deze bijvoorbeeld op uw kleding te dragen of in een leesmap te steken, maar het is ook mogelijk de pen recorder in een ruimte te laten liggen om zo de gesprekken op te nemen. De maximale afstand om duidelijk gesprekken op te nemen is zo'n 5 meter. De microfoon zit bij deze pen recorder precies aan de bovenkant zodat bij het dragen op kleding geen storende kraak hoorbaar zal zijn op de opname.

Makkelijk te gebruiken pen recorder EASY:
De pen recorder heeft een klip aan de bovenkant van de pen die als aan en uit knop fungeert. Wanneer u namelijk de klip naar beneden drukt zal de pen recorder beginnen met opnemen. In welke stand dient te worden opgenomen, continue of met geluidsdetectie dient u vooraf via de meegeleverde software in te stellen.

Geheime opname:
Deze pen recorder kan geheel onopvallend opnemen, omdat het namelijk geen knipperende lampjes heeft of geluiden maakt. Ook niet wanneer het geheugen vol is of de batterij (bijna) leeg is. Andere pen voice recorders die worden verkocht hebben veelal een indicatie lampje dat zichtbaar knippert als u opneemt of meerdere knoppen op de pen die de aandacht kunnen trekken van uw gesprekspartner.

Beluisteren opnames pen recorder EASY:
De pen recorder heeft wanneer u deze opendraait een USB aansluiting waarmee u de pen aan de computer kunt aansluiten. De computer zal de pen vervolgens herkennen als externe harde schijf en de bestanden zullen worden weergegeven. U kunt deze vervolgens afspelen, kopiëren of verwijderen.

Hoge kwaliteit pen recorder EASY:
Deze professionele pen recorder wordt gemaakt door een leverancier uit Zuid-Korea en onderscheidt zich zowel op het gebied van vormgeving en design alsmede gebruiksgemak en opname kwaliteit van andere pen recorders uit China. Zo werkt deze pen recorder altijd zoals het moet op de momenten dat het er toe doet.

EASY VS PLUS pen voice recorder:
Hoewel deze EASY versie van de pen voice recorder al ruim voldoet voor de meeste situaties waar u een opname wilt maken is er ook nog de PLUS versie beschikbaar. De PLUS versie heeft buiten een dunner design, de aan/uit knop in de klip van de pen verwerkt en in tegenstelling tot de EASY pen recorder opname bij geluidsdetectie. Bekijk hier de pen voice recorder PLUS

Eigenschappen pen recorder EASY:
- 58dB versterking
- 128 kbps bitrate
- 20 - 20.000 Hz sampling rate

Inhoud verpakking:
1 x Pen voice recorder EASY
1 x Extra inktpatronen
1 x Pen koker
1 x Nederlandse handleiding

Vragen:Pen voice-recorder EASY

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Accessoires : Pen voice-recorder EASY

Alternatieven : Pen voice-recorder EASY

Nu bestellen:

Pen voice-recorder EASY

Pen voice-recorder EASY