• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spy-shop

Spyshops zijn bekend geworden in Nederland met de Spyshop in Amsterdam die al sinds 1978 spy producten verkoopt in Nederland en België. Een Spyshop is eigenlijk gewoon een elektronica winkel met het grote verschil natuurlijk dat een spy shop geen dagelijkse elektronische apparatuur verkoopt maar geavanceerde spy apparatuur importeert en/of zelf fabriceert.

Veelal worden de producten die in een spy-shop worden verkocht gebruikt voor het spioneren en afluisteren van personen en daarom dient te gebruiker wel altijd goed na te gaan of het spy product wel in Nederland of België mag worden gebruikt. Het is namelijk zo dat er in de wetgeving een groot verschil zit tussen wat een winkel zoals een spyshop mag verkopen en wat u als consument mag gebruiken. Zo zijn veel spy producten van de spy-shop wel legaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld de handelingen van uw minderjarige kinderen wilt nagaan, maar zijn deze illegaal als u deze voor controle van uw partner gebruikt. Gelet op het feit dat in Nederland zeer strenge privacy wetten gelden is het zeker van belang u hier enigszins in te verdiepen voordat u een spy-shop bezoekt.

Bezoek nu de grootste Spy-Shop van Nederland en Belgie:

Spyshop

Sinds enkele jaren zijn er naast de spyshop in Amsterdam veel meer spy-shops bijgekomen die soortgelijke spy apparatuur aanbieden. Zo is de grootste spy shop van dit moment upgrade.app.nl met 4 vestigingen (spyshop Utrecht, Spyshop Limburg, Spyshop Amsterdam) in Nederland en 1 in Belgie (spyshop Belgie). In deze spy-shop is erg veel product informatie te vinden over alle spy apparatuur en mini camera's. Zo zijn er mogelijke toepassingen beschreven en zelfs voorbeeldvideo's zodat u direct de kwaliteit van de spy camera's kunt beoordelen. In tegenstelling tot veel andere spy-shops kunt u bij deze spyshop makkelijk en veilig via internet bestellen en heeft u de producten mits op voorraad veelal de volgende werkdag al in huis.

De spy shop heeft de website ingedeeld in de volgende productgroepen:
- Spy camera´s
- Spy recorder
- Spy apparatuur
- Anti Spy

 

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 190 beoordelingen