• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spy horloges worden tegenwoordig al op veel websites te koop aangeboden, waaronder websites zoals marktplaats en andere gadget sites waar verder geen spy producten worden verkocht. In de kwaliteit van de spy horloges zit veel kwaliteitsverschil en ondanks dat de resoluties soms gelijk zijn of hoger zijn hoeft dit niet direct te betekenen dat er ook betere beelden met het spy-horloges kunnen worden gemaakt.

 

spy horloge

 

Resolutie - spy horloges:
De resolutie van spy horloges die op internet te koop worden aangeboden varieert in lage kwaliteit 352 x 280 pixels tot HD kwaliteit 1280 x 720P. De resolutie van een spy horloge zegt veel, maar zeker niet alles. Een voorbeeld hiervan is dat de spy horloges met een resolutie van 1280 x 960 pixels eigelijk spy horloges zijn met een resolutie van 640 x 480, waarbij software matig de resolutie is aangepast zonder de hardware (lens) te veranderen. Het resultaat hiervan is een beeld wat uit elkaar is getrokken zoals het kijken van een normaal TV programma op een breedbeeld scherm. 


HD spy horloge's
Er zijn buiten de software matig 'geupdate' HD camera's ook spy horloges te koop die een nieuwe soort lens hebben en daadwerkelijk 720P of 1080P ondersteunen en filmen in een resolutie van 1280 x 720 of 1950 x 180 pixels pixels. De kwaliteit van deze camera's is daadwerkelijk HD, omdat de lens deze resolutie ondersteund.

Nachtzicht spy horloges:
De nieuwste modellen spy horloges hebben een nachtzicht functie door middel van die kleine IR lampjs. Doordat de IR lampjs onzichtbaar zijn is het met deze spy camera's mogelijk in het donker te filmen. Wel is vanwege de beperkte IR ondersteuning enkel nachtzicht tot zo'n 3 meter mogelijk en het is dus niet zo dat de beelden eruit zien alsof u met een nachtkijker kijkt.


Spy horloges VS andere spycams:
Wanneer klanten ons bellen of langskomen in onze winkel en vragen naar advies welke spycam te gebruiken adviseren we zelden een spy horloge. Dit komt ondat veel mensen het spy horloge willen gebruiken om een 1 op 1 gesprek te filmen en dit betekent dat je pols gedurende dit gesprek constant gedraaid moet zijn. In deze gevallen is het beter te gaan voor een pen spy camera iof knoopcamera Wel zijn spy horloges erg geschikt om bijvoorbeeld onopvallend in een ruimte te filmen.

Spy horloges kopen:
Voordat u een spy horloge gaat kopen is het aan te raden stil te staan bij het gewenste gebruik. Wanneer je voor de feestdagen of op een andere gelegenheid een apart cadeau wilt geven, dan zullen de gadget spy horloges zeker voldoen. Wil je echter onopvallende opnames maken van een gesprek of een gebouw dan is het beter te gaan voor of een professioneel spy horloge met een HD lens of een andere draagbare verborgen camera.

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 186 beoordelingen