• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Adapter spy camera plug PRO

€ 369,95
Magazijnvoorraad
SKU
7404
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 330 reviews
 • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
 • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
 • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 330 reviews
 • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631
Sitcon winkels

Video: Adapter spy camera plug PRO

Alternatieven: Adapter spy camera plug PRO

Beschrijving: Adapter spy camera plug PRO

Deze spionage camera adapter plug PRO van het merk Lawmate is in tegenstelling tot onze andere adapter met camera niet weggewerkt in de body, maar in het uiteinde van het snoer. Het voordeel van de spycam op deze locatie is dat het snoer in de gewenste richting is the draaien om een andere hoek te filmen dan enkel recht voor de adapter. Het zal echt niemand opvallen dat deze adapter afwijkt van een normale versie. De camera is namelijk zeer onopvallend weggewerkt in het uiteinde van het laad snoer, dus in het zilveren stukje en enkel te zien als je recht erin kijkt. De microfoon voor audio opname zit wel in de body van de adapter weggewerkt en zorgt duidelijk geluid bij alle opgenomen videobeelden.

Geen batterij:
Doordat de adapter snoer camera de voeding gebruikt van het stopcontact kan deze blijven filmen totdat het geheugen vol is. Er zijn bepaalde adapters met spycams op de markt die dit niet kunnen en een interne batterij hebben, wat natuurlijk een stuk minder handig is in gebruik.

32 GB ondersteuning:
Met de meegeleverde SD kaart van 4GB kan je gelijk gebruik maken van deze spionage camera, maar als er echt lang gefilmd dient te worden kan je ook tot een 32GB geheugenkaart gebruiken, waarmee zo'n 30 uur is te filmen.

Hoge resolutie:
De spionage camera adapter filmt in een resolutie van 640 x 480 pixels met 25 frames per seconde. De spycam heeft een lens van maar 2,8 mm, waarmee in een hoek van 60 graden kan worden gefilmd.

Tijd & datum stempel:
Deze spionage camera adapter heeft een datum en tijd stempel op elke video opname, waardoor het makkelijk is terug te zien wanneer iets gefilmd is.

Bewegingsdetectie:
Deze adapter camera is zo in te stellen dat er continue wordt opgenomen totdat het SD geheugen vol is of dat deze spionage camera filmt op bewegingsdetectie, zodat enkel videobeelden worden opgenomen als er beweging is. Per beweging is te selecteren dat de spionage camera 1, 3 of 5 minuten filmt. Dus als er na die tijd weer beweging is begint de adapter opnieuw met filmen. Ook is de gevoeligheid van de bewegingsdetectie in te stellen.

Afstandbediening:
Het bedienen van de spionage camera gebeurt met de meegeleverde afstandsbediening. U kunt hiermee de camera aanzetten en op bewegingsdetectie instellen of enkel wanneer u wenst met een druk op de knop een video opname maken.

Hoge kwaliteit van Lawmate uit Taiwan:
Deze spycam kopen wij in bij de Lawmate uit Taiwan, waar wij meer hoge kwaliteit spy camera producten bij inkopen. Het verschil ten opzichte van Chinese spy camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.   

Inhoud verpakking:
- Adapter camera plug PRO
- 4 GB SD kaart
- USB kabel
- Afstandsbediening

Kenmerken: Adapter spy camera plug PRO

Soort: Camera met interne opname
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Alleen voor binnen
Opname functie: SD kaart
Max. geheugen: 32 GB
Batterij: Nee
Batterij type: N.v.t.
Batterijduur tot:: N.v.t.
Lengte mm: 63
Hoogte mm: 51
Breedte mm: 43
Gewicht: 90 gram
Conformiteit: CE
SKU: 7404

Vragen:Adapter spy camera plug PRO

No questions yet. Be the first to ask the question!

Nu bestellen:

Adapter spy camera plug PRO

Adapter spy camera plug PRO

 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 330 beoordelingen