• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Afluister GSM zender ELITE

€ 849,95
Magazijnvoorraad
SKU
7885
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 553 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 553 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Afluister GSM zender ELITE

Beschrijving: Afluister GSM zender ELITE

Deze 3G professionele gsm zender ELITE is de beste afluisterapparatuur zender op dit moment verkrijgbaar. Deze gsm zender maakt gebruik van een interne Mems en verlengde Knowles microfoon van de hoogste kwaliteit.

Werking afluisterapparatuur 3G gsm zender ELITE:
Bij de 3G gsm zender ELITE worden 2 batterijen en een adapter meegeleverd. Afhankelijk van de gewenste werking sluit u of een batterij aan als stroomvoorziening of u gebruikt de adapter. U plaatst een simkaart in de unit en zet deze aan. Wanneer u vervolgens naar het nummer van de simkaart in de gsm zender belt schakelt het systeem zich zonder 'klik' of dergelijke in en u kunt op deze manier direct onopvallend meeluisteren.

Uitgebreide werking 3G gsm zender ELITE:
Buiten de optie om in te bellen en direct mee te luisteren heeft deze 3G gsm zender ELITE nog veel extra opties. Zo is het mogelijk om het inbellen te beveiligen met een wachtwoord zodat enkel geautoriseerde toegang tot de unit kunnen krijgen. Er is verder een schema in te stellen waar de unit in een slaap modus wordt gezet tijdens een bepaalde periode voor langere batterijduur en moeilijke detectie.

Geluidsdetectie 3G gsm zender ELITE:
De 3G afluister zender is zo in te stellen dat u door de zender gebeld wordt wanneer er geluid in de ruimte waar de zender ligt wordt gedetecteerd. U legt de zender bijvoorbeeld in uw slaapkamer neer en wanneer iemand de slaapkamer binnen komt en hier geluid produceert zal u direct worden gebeld door de afluister zender. U kunt wanneer deze functie is aangezet nog steeds de afluisterzender bellen en meeluisteren.

Dubbele microfoon 3G gsm zender ELITE:
Deze gsm zender heeft zowel een interne als een externe microfoon. De interne microfoon wordt gebruikt voor de geluidsdetectie en de externe microfoon van het merk Knowles is met 100cm verlengd en heeft 2 filters voor de beste geluidskwaliteit.

2 batterijen meegeleverd:
De 3G gsm zender wordt standaard geleverd met een 3600 en 8000mAh oplaadbare batterij. Met de 3600 mAh batterij is al een stand-by tijd van 25 dagen en inbeltijd tot 18 uur mogelijk wat met de 8000 mAh ongeveer het 100% meer is. Verder is met de slaap modus bij de 3600 mAh batterij al een tijd te halen van 150 dagen.

Optionele telefoonrecorder:
Met onze telefoonrecorder met artikelnummer SKU 7004 is het mogelijk met uw telefoon direct de geluiden op te nemen wanneer u inbelt naar de gsm zender. Op deze manier kunt u dus bepaalde stukken even opnieuw luisteren wanneer u het niet gelijk goed heeft gehoord of om te gebruiken als bewijs.

Inhoud verpakking:
3G GSM zender ELITE
1 x 3600 mah batterij
1 x 8000 mah batterij
Adapter met laadkabel
Handleiding

Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Kenmerken: Afluister GSM zender ELITE

Conformiteit: CE
Oplossingen voor:: Ruimtes afluisteren
Alarm notificatie: Oproep
Geluidsdetectie: Ja
Microfoon: Ja
Microfoon gevoeligheid: 10 - 15 Mtr
Stem filter: Ja
Batterij: Ja
Batterij type: Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:: 1 - 2 dagen
Batterijduur standby: 4 - 8 weken
Opname functie: Nee
Adapter voltage: 5 volt
Lengte mm: 50 mm
Hoogte mm: 12 mm
Breedte mm: 45 mm
SKU: 7885

Vragen:Afluister GSM zender ELITE

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Afluister GSM zender ELITE

Afluister GSM zender ELITE

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon