• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Wi-Fi IP buitencamera - 360°

Waardering:
93% of 100
€ 129,95
Magazijnvoorraad
SKU
7354
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 115 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631
Alternatieven: Wi-Fi IP buitencamera - 360°

Beschrijving: Wi-Fi IP buitencamera - 360°

Deze IP buitencamera met 360 graden lens kan een zeer groot gebied monitoren. De 360 graden buitencamera kan verticaal worden geplaatst als een normale beveiligingscamera, maar u maakt dan niet gebruik van de volledige 360 graden. Om hiervan gebruik te maken dient u de camera naar beneden te richten. In de APP is aan te geven op welke manier u de 360 graden IP buitencamera heeft geplaatst waardoor het beeld zich automatisch aanpast.

Zowel overdag als 's nachts live meekijken
De camera (met een lens van 360°) zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in of rondom je huis of bedrijfspand aan de hand is. De beelden zijn in Full HD-kwaliteit (1080P) en zijn te bekijken via je smartphone of tablet. De camera is voorzien van twaalf infrarood LED’s en die ervoor zorgen dat je ook in het donker altijd over duidelijke beelden beschikt (tot maar liefst 15 meter).

Monteren IP buitencamera 360°
Wanneer je de camera aan de muur hangt en naar beneden richt kun je direct de beelden in 360° bekijken. Wil je de camera liever verticaal monteren als een gewone IP-camera? Dan kun je in de app aangeven dat de camera verticaal aan de muur hangt, zodat automatisch het beeld wordt goed wordt weergegeven in de app. Het is ook mogelijk om de beelden in quad view te bekijken.

Op afstand te besturen IP buitencamera 360°
Doordat de bewakingscamera voorzien is van een 360° lens, kun je gemakkelijk de positie van het beeld wijzigen. Dit doe je door met je vingers over het beeld te schuiven. Hierdoor is het mogelijk om alles in het blikveld van de camera te observeren.

Notificaties op je smartphone of tablet
Je ontvangt direct een melding als er beweging plaats vindt in het gezichtsveld van de camera. Deze berichtgeving is in te stellen op meerdere apparaten en natuurlijk ook weer makkelijk uit te schakelen via de app.

Opnames bij beweging
De camera is voorzien van software die ervoor zorgt dat, als er beweging wordt gedetecteerd, de beelden automatisch opgenomen worden op de micro SD-kaart. Let op: Deze micro SD-kaart wordt standaard niet meegeleverd, maar je kunt hiervoor een Class 10 micro SD-kaart gebruiken tot maximaal 128Gb.

Betrouwbaar en veilig
Wat jouw camera registreert is natuurlijk privé. Daarom ben je bij de eerste installatie verplicht om het standaard wachtwoord te wijzigen. Hierdoor zorg je ervoor dat hackers niet direct kunnen meekijken met jouw camera. Daarnaast wordt alle data opgeslagen op Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

Geen additionele kosten
Alle functionaliteiten van de camera zijn direct en zonder additionele kosten te gebruiken. Je hebt dus geen abonnement nodig om bepaalde functionaliteiten te gebruiken.

Gemakkelijk te installeren
De CAM360 IP-camera is snel en simpel te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde adapter, download daarna de “VR CAM”-app en volg de stappen die worden weergegeven in de handleiding.

Meerdere camera’s
In de “VR CAM”-app kun je op simpele wijze meerdere camera’s toevoegen. Dit maakt het mogelijk om naast de 360° camera voor buiten (CAM360) ook de 180° camera voor binnen (CAM180) en de variant voor binnen (CAM350) te bekijken in de zelfde app. 

Wifi / LAN IP buitencamera 360°
Je kunt de camera natuurlijk direct verbinden met jouw Wi-Fi netwerk, maar je kunt er ook voor kiezen om hem bedraad (met een netwerkkabel) aan te sluiten op je router.

VR CAM App IP buitencamera 360°
De “VR CAM”-app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Je kunt deze gemakkelijk vinden in de Google-Play store en de Apple App Store. Gebruik de zoekterm “VR CAM”.

Inhoud verpakking:
- IP Buitencamera 360 - Wi-Fi
- Adapter
- Schroeven en pluggen
- Handleiding

Kenmerken: Wi-Fi IP buitencamera - 360°

Naam: Wi-Fi IP buitencamera - 360°
Soort: Wi-Fi IP camera
Aantal camera´s: 1 Camera
Resolutie:1920 x 1080 (Full HD)
Van afstand kijken:Ja, via beveiligde verbinding
Kijkhoek graden: 360 °
Nachtzicht: 10- 15 Mtr
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Binnen en buiten geschikt
Compatibiliteit: iOS, Android
Video transmissie: UTP, Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie: SD kaart
Max. geheugen: 128 GB
Meegeleverd geheugen: N.v.t.
Bewegingsdetectie: Ja
Alarm notificatie: Push notificatie
Audio: Nee
LCD scherm: Nee
Batterij: Nee
Lengte mm: 170 mm
Hoogte mm: 60 mm
Breedte mm: 60 mm
SKU: 7354
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wi-Fi IP buitencamera - 360°
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Wi-Fi IP buitencamera - 360°

Wi-Fi IP buitencamera - 360°

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen