• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GSM / GPS jammers

GSM / GPS jammers zijn producten waarmee het GSM en GPS signaal van navigatie systemen en gps volgsystemen wordt geblokkeerd. In eerste instantie zijn deze producten bedoeld als beveiliging tegen gps trackers, zodat het niet mogelijk is een bepaalde auto te volgen. Daar deze jammers een bepaald zendvermogen hebben welke volgens de Nederlandse wetgeving te hoog is zijn deze producten illegaal en zullen deze bij ontdekking door de politie in beslag worden genomen. Wij vinden het als spyshop jammer het niet verkopen van jammers een beperking van ons spy assortiment inhoudt, maar willen natuurlijk enkel producten aanbieden waarmee u als klant niet in problemen kan komen door gebruik en vragen hiervoor uw begrip.

 

Zijn er alternatieven voor GSM / GPS jammers:
Er zijn geen directe alternatieven verkrijgbaar voor GPS en GSM jammers, maar er zijn wel mogelijkheden om bijvoorbeeld uw auto op GPS trackers te onderzoeken zonder gebryuik te maken van GSM jammers. U kunt hiervoor langskomen bij onze winkel.

 

Beveiligen tegen afluisterapparatuur:
Ook kunnen we u adviseren hoe u zich op een andere legale manier tegen afluisterapparatuur kunt beveiligen. Kijk hiervoor ook op: Anti- afluistrerapparatuur

 

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 190 beoordelingen