• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
€ 1.249,95
Magazijnvoorraad
SKU
9177
 • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 190 reviews
 • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631

Video: GPS volgsysteem - PRO

Alternatieven: GPS volgsysteem - PRO

Plus- en minpunten : GPS volgsysteem - PRO

 • Geheel ingesteld en direct te gebruiken bestaande uit een smartphone met track APP en een GPS tracker
 • De GPS tracker is waterdicht, heeft een magneetbevestiging en kan tot 4 weken werken bij gemiddeld gebruik met een interval van 10 seconden bij beweging.
 • Tot 1 jaar te gebruiken wanneer interval ingesteld op 1 locatie per dag.
 • De tracker heeft een verwijder sensor welke een melding geeft in de APP
 • Door de Data - Wereld simkaart nooit meer druk maken om voldoende beltegoed
 • De tracker kan in combinatie met de Data simkaart de meeluister functie niet activeren. Deze functie werkt wel met een normale simkaart. 

Beschrijving: GPS volgsysteem - PRO

GPS volgsysteem PRO bestaat uit een smartphone en een professionele GPS tracker. De GPS tracker set is al volledig ingesteld en dus direct te gebruiken. In de smartphone APP zijn de locaties van het GPS tracker te zien en is ook de historie af te spelen. De route kan zo helemaal in kaart worden gebracht en per stop locatie is te zien hoe lang de tracker daar heeft stilgestaan. Ook is het precieze adres met straatnaam en nummer te bekijken.

Eenvoudig te gebruiken GPS tracker systeem:
Deze set wordt direct klaar voor gebruik geleverd met een Wereld data simkaart (1 maand) in de GPS tracker en een Pre-paid simkaart met €10,00 beltegoed in de smartphone. Hierdoor is deze gps tracker set direct klaar voor gebruik en hoeft u zelf niets meer in te stellen.

Werking GPS tracker PRO:
Bij beweging zal de gps tracker zijn positie doorsturen naar de server welke via de op de smartphone voor geïnstalleerde APP te benaderen is. De gps tracker van deze set is een waterdichte magnetische tracker welke met intensief gebruik met een interval van 10 seconden nog steeds gemiddeld zo'n 30 dagen meegaat. Via de APP is de tracker ook in een lagere interval dan de standaard 10 seconden bij beweging in te stellen zodat deze tot wel maanden kan meegaan op een batterijlading. Zo is de tracker in een slaap stand te zetten waarbij deze maar éénmaal per dag zijn positie doorstuurt en voor de rest uit staat.

UK design GPS tracker PRO:
Deze GPS tracker - Pro is in de UK ontworpen en aan de hand van onze wensen door de fabrikant geproduceerd. Deze gps tracker is daardoor exclusief bij onze winkels te koop.

Compact formaat GPS tracker:

Deze gps tracker onderscheidt zich van andere trackers door zijn compacte formaat in verhouding tot de batterijduur. GPS trackers met een vergelijkbare batterijduur zijn gemiddeld gezien namelijk minimaal tweemaal zo groot.

Lange werking op batterijlading:
Met de standaard interval van 10 seconden bij beweging en éénmaal per uur wanneer deze stilstaat gaat de tracker gemiddeld zo'n 4 weken mee. Via de APP is deze interval aan te passen en bestaat er tevens de mogelijkheid om de gps tracker in een slaapstand te zetten. In deze stand stuurt de gps tracker maar éénmaal per dag zijn positie door en gaat deze tot wel een jaar mee op een batterijlading.

Magneetbevestiging GPS tracker:
Deze GPS tracker heeft een ingebouwde magneet en is waterproof. De magneet is zo sterk dat zelf onder extreme omstandigheden deze nog blijft zitten.

Werking SCS Track APP:
De App genaamd SCS Track is in de UK ontworpen en zeer eenvoudig in gebruik. De app heeft onder andere de volgende mogelijkheden:
- Taal is instelbaar (ook in het Nederlands)
- Live positie alsmede de historie tot 3 maanden snel inzien
- Satelliet, kaart en google streetview weergave
- Geofence instelbaar
- Alert instellen bij verwijderen tracker dmv lichtsensor
- Alert instellen bij start / stop dmv bewegingssensor
- In te stellen in slaap modus waarbij maar één maal per dag locatie wordt gestuurd.

Anti (auto) Sweep detectie functie:
Wanneer de power safe mode wordt ingeschakeld via de APP zal de tracker vanaf dat moment alleen éénmaal per dag een locatie sturen en verder uit staan. Doordat de gehele unit en dus ook de gsm module uitstaat is op deze manier de GPS tracker bijna niet vindbaar bij een (auto) sweep.

Optioneel meerdere GPS trackers te koppelen:
De set wordt standaard geleverd met 1 GPS tracker, maar is uit te breiden kan ook tot maximaal 6 GPS peilbakens. Deze zijn los bij ons te bestellen.

1 jaar licentie server:
De server waar de GPS locaties heen worden gezonden wordt geleverd met een licentie voor 1 jaar. Per jaar kost het verlengen € 50,- per GPS tracker.

1 maand onbeperkt data op simkaart tracker (Data - Wereld):
De gps tracker is volledig ingesteld en voorzien van een Data - Wereld simkaart met 1 maand onbeperkt data. Vervolgens kunt u per 3,6 of 12 maanden het data tegoed verlengen zoals aangegeven staat bij de productaccessoires. Het is bij deze GPS tracker ook mogelijk een eigen simkaart te plaatsen. Er moeten dan wel volgens de handleiding wat instellingen worden aangepast.

Ook met andere simkaart in te stellen (Simlock vrij):
Wij kunnen tevens een Vodafone pre-paid simkaart plaatsen met beltegoed in plaats van de Data wereld sim in de GPS tracker wanneer dat gewenst is.

Android smartphone met APP:
De smartphone met tracking APP wordt door ons tevens volledig ingesteld en voorzien van pre-paid simkaart met €10,00 beltegoed. Voor het gebruiken van de APP gebruikt de simkaart data / beltegoed. Wanneer het beltegoed op is kunt u deze rechtstreeks online bij de provider of via een beltegoed bon opwaarderen. Ook is het mogelijk een andere simkaart in de smartphone te stoppen zonder dat het nodig is instellingen aan te passen. Gebruik op Wi-Fi kan natuurlijk ook.

Inhoud verpakking:
1 x Smartphone met SCS Track APP
1 x GPS tracker PRO
1 x Simkaart in Smartphone met €10,00 beltegoed
1 x Simkaart in GPS tracker met 1 maand Wereld - data
1 x Incl 1 jaar server licentie
1 x Accessoires
1 x Draagkoffer

Kenmerken: GPS volgsysteem - PRO

Oplossingen voor:: Tracken auto, Tracken boot
Werking GPS tracker: Real-time Internet (APP)
Magneetbevestiging: Ja
Batterijduur tot:: 4 - 8 weken
Batterijduur standby: 6 - 12 maanden
SOS paniek knop: Nee
Voice monitor functie: Nee
Lengte mm: 80
Breedte mm: 50
Hoogte mm: 32
Gewicht: 182
SKU: 9177

Reviews: GPS volgsysteem - PRO

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GPS volgsysteem - PRO
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GPS volgsysteem - PRO

GPS volgsysteem - PRO

 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 190 beoordelingen