• Winkels in Utrecht en Maaseik
 • Specialist sinds 2007

GPS tracker systeem - PRO

€ 1.249,95
Magazijnvoorraad
SKU
9177
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
 • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
 • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
 • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
 • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
 • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: GPS tracker systeem - PRO

Plus- en minpunten : GPS tracker systeem - PRO

 • De GPS tracker is waterdicht, heeft een magneetbevestiging en kan tot 4 a 5 weken werken bij gemiddeld gebruik met een interval van 10 seconden bij beweging.
 • Tot 1 jaar te gebruiken wanneer interval ingesteld op 1 locatie per dag.
 • De tracker heeft een verwijder sensor welke een melding geeft in de APP

Beschrijving: GPS tracker systeem - PRO

Het GPS volgsysteem PRO bestaat uit een smartphone en een professionele GPS tracker. De GPS tracker set is al volledig ingesteld en dus direct te gebruiken. In de smartphone APP zijn de locaties van het GPS tracker te zien en is ook de historie af te spelen. De route kan zo helemaal in kaart worden gebracht en per stop locatie is te zien hoe lang de tracker daar heeft stilgestaan. Ook is het precieze adres met straatnaam en nummer te bekijken.

Werking GPS tracker PRO:
Bij beweging zal de gps tracker zijn positie doorsturen naar de server welke via de op de smartphone voor geïnstalleerde APP te benaderen is. De gps tracker van deze set is een waterdichte magnetische tracker welke met intensief gebruik met een interval van 10 seconden nog steeds gemiddeld zo'n 4 a 5 weken meegaat. Via de APP is de tracker ook in een lagere interval dan de standaard 10 seconden bij beweging in te stellen zodat deze tot wel maanden kan meegaan op een batterijlading. Zo is de tracker in een slaap stand te zetten waarbij deze maar éénmaal per dag zijn positie doorstuurt en voor de rest uit staat.

Meldingen GPS tracker PRO:
De gps tracker PRO kan een push melding geven wanneer deze gaat bewegen zodat u direct op de hoogte wordt gesteld. Ook heeft dit model een licht sensor zodat de tracker u een melding stuurt wanneer deze van een metalen oppervlak wordt verwijderd.

Volg stand GPS tracker PRO:
De gps tracker PRO heeft 2 volg standen. De eerste is dat u kunt navigeren naar de laatste locatie van de tracker. De andere optie is dat u tegelijkertijd uw eigen locatie als die van de gps tracker op de kaart ziet. Door de snelle interval is op deze manier goed te anticiperen op de bewegingen van de gps tracker.

UK design GPS tracker PRO:
Deze GPS tracker Plus is in de UK ontworpen en aan de hand van zeer hoge kwaliteitseisen door de fabrikant geproduceerd.

Compact formaat GPS tracker:
Deze gps tracker onderscheidt zich van andere trackers door zijn compacte formaat in verhouding tot de batterijduur. GPS trackers met een vergelijkbare batterijduur zijn gemiddeld gezien namelijk minimaal tweemaal zo groot.

Lange werking op batterijlading:
Met de standaard interval van 10 seconden bij beweging en éénmaal per uur wanneer deze stilstaat gaat de tracker gemiddeld zo'n 4 a 5 weken mee. Via de APP is deze interval aan te passen en bestaat er tevens de mogelijkheid om de gps tracker in een slaapstand te zetten. In deze stand stuurt de gps tracker maar éénmaal per dag zijn positie door en gaat deze tot wel een jaar mee op een batterijlading.

Magneetbevestiging GPS tracker:
Deze GPS tracker heeft een ingebouwde magneet en is waterproof. De magneet is zo sterk dat zelf onder extreme omstandigheden deze nog blijft zitten.

Werking SCS Track APP:
De App is zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel web als Android en iOS toegang. De app heeft onder andere de volgende mogelijkheden:
- Taal is instelbaar (ook in het Nederlands)
- Live positie alsmede de historie tot 3 maanden snel inzien
- Satelliet, kaart en google streetview weergave
- Geofence instelbaar
- Alert instellen bij verwijderen tracker dmv lichtsensor
- Alert instellen bij start / stop dmv GeoFence
- In te stellen in slaap modus waarbij maar één maal per dag locatie wordt gestuurd.

Anti (auto) Sweep detectie functie:
Wanneer de power safe mode wordt ingeschakeld via de APP zal de tracker vanaf dat moment alleen éénmaal per dag een locatie sturen en verder uit staan. Doordat de gehele unit en dus ook de gsm module uitstaat is op deze manier de GPS tracker bijna niet vindbaar bij een (auto) sweep.

Optioneel meerdere GPS trackers te koppelen:
De set wordt standaard geleverd met 1 GPS tracker, maar is uit te breiden kan ook tot maximaal 6 GPS peilbakens. Deze zijn los bij ons te bestellen.

1 jaar licentie server:
De server waar de GPS locaties heen worden gezonden wordt geleverd met een licentie voor 1 jaar. Per jaar kost het verlengen € 50,- per GPS tracker. Wij houden hier geen gegevens van bij dus u bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van uw accountnaam bij het verlengen.

Android smartphone met APP:
De smartphone met tracking APP wordt door ons tevens volledig ingesteld. Voor het gebruiken van de APP gebruikt de smartphone data waarvoor u een simkaart moet plaatsen of dient te verbinden met een Wi-Fi netwerk.

Inhoud verpakking:
1 x Smartphone met Track APP
1 x GPS tracker PRO
1 x Incl 1 jaar server licentie
1 x Accessoires
1 x Draagkoffer

Kenmerken: GPS tracker systeem - PRO

Conformiteit: CE
Oplossingen voor:: Tracken auto, Tracken boot
Werking GPS tracker: Real-time Internet (APP)
Magneetbevestiging: Ja
Batterijduur tot:: 4 - 8 weken
Batterijduur standby: 6 - 12 maanden
SOS paniek knop: Nee
Voice monitor functie: Nee
Lengte mm: 80
Breedte mm: 50
Hoogte mm: 32
Gewicht: 182
SKU: 9177

Vragen:GPS tracker systeem - PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

GPS tracker systeem - PRO

GPS tracker systeem - PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon