• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Draadloze beveiligingscamera

Een draadloze beveiligingscamera is een camera die de beelden naar een draadloze ontvanger zendt. Er zijn receivers die enkel het beeld van de draadloze beveiligingscamera ontvangen en weer kunnen geven geven op een monitor of TV, maar er zijn ook receivers met ingebrouwde recorder, die die beelden van de draadloze beveiligingscamera direct kunnen opnemen. Ook is het natuurlijk mogelijk de draadloze receiver aan te sluiten op een losse recorder of DVR.

Een draadloze beveiligingscamera kopen?
Draadloze beveiligingscamera's zijn tegenwoordig al in de bouwmarkt om de hoek te koop en alhoewel de kwaliteit van deze draadloze beveiligingscamera's soms te wensen overlaat zijn deze wireless beveiligingscamera's toch voor veel toepassingen geschikt. Bekijk hier onze meest verkochte: draadloze camera set

Wilt u echter een draadloze beveiligingscamera of compleet systeem van betere kwaliteit dan is het verstandiger u te laten adviseren door een beveiligingcamera specialst die u precies kan vertellen welke draadloze beveiligingscamera voor u situatie het meest geschikt is. Zo kan het zijn dat in bepaalde situatie's het beter is voor een bedrade beveiligingscamera te kiezen in plaats van een draadloze camera, omdat deze nog wel eens kunnen storen op het moment dat er een muur of obstakel tussen de draadloze beveiligingscamera en de ontvanger zit.

Bekijk nu een compeet aanbod draadloze beveiligingscamera's!

Beveiligingscamera

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 190 beoordelingen