• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Verborgen camera's huren of kopen?

Verborgen camera's huren of kopen?

Ongemerkt opnames maken en fraude of bedrog aantonen. Soms heeft u verborgen camera’s slechts tijdelijk nodig. Kunt u ze dan beter huren of kopen? Lees alles over de voor- en nadelen van huren of kopen, inclusief service zoals plaatsing en begeleiding bij afhandeling van fraudezaken.  

Verborgen camera onopvallend plaatsen

Heeft u te maken met bedrijfsfraude zoals (interne) diefstal, oplichting, bedrog of andere zaken? Met een verborgen camera betrapt u de dader op heterdaad. Zo heeft u sluitend bewijs in handen. Verborgen camerabeelden kunnen u helpen bij een rechtszaak en het eisen van financieel geleden schade. Verborgen camera's zijn niet zichtbaar voor werknemers, zakelijke relaties of consumenten. Een professioneel camerasysteem levert opnames van de hoogste kwaliteit. Deze plaatst u in ruimtes die u in de gaten wilt houden. Denk hierbij aan een kantoorruimte, magazijn, kassagedeelte of kantine. De verborgen camera heeft een onopvallend design en werkt met bekabeling of draadloos. Met bewegingsdetectie verkrijgt u opnames zodra iemand zich in de ruimte bevindt.  

Verborgen camera kopen

Heeft u de verborgen camera gedurende een langere periode of meerdere malen nodig, dan is kopen de beste keuze. Kies uit een van de vele camerasystemen waaronder de Full HD bewakingscamera of de camera weggewerkt in een gebruiksvoorwerp. Denk hierbij aan een rookmelder inclusief camera of een smartphonehouder die onopvallend opnames maakt. Deze camera’s zijn verkrijgbaar vanaf €29,95, oplopend tot de meest professionele camerasystemen voor intensief gebruik. Dankzij de aanschaf van een of meerdere verborgen camera’s heeft u hier altijd de beschikking over. Dit is vooral praktisch wanneer u meerdere malen op bedrijfsfraude wil controleren.  

Tip: verborgen camera huren inclusief interviewen van de dader

Sommige situaties vragen om een snelle aanpak. Diefstal van (bedrijfs)goederen of geld, vernielingen of andere manieren van fraude zorgen voor hoge financiële schade. Veel van deze zaken zijn aantoonbaar, mits u het bewijs in handen heeft. Met het huren van verborgen camera’s bent u verzekerd van een onopvallende en professionele plaatsing. De bedrijfsrecherche controleert de beelden en deelt zijn bevindingen met u. Afhankelijk van het misdrijf is een interview met de dader mogelijk. Hierbij wordt hij of zij geconfronteerd met de camerabeelden. Laat de dader niet wegkomen met bedrijfsfraude. Aangifte bij de politie voorkomt dat de dader in herhaling valt. Bovendien heeft u dit nodig bij een eventueel ontslagtraject. Verborgen camera-beelden kunnen mogelijk dienen als bewijs in een rechtszaak. De bedrijfsrechercheur voorziet u van het juiste advies.  

Conclusie: verborgen camera huren of kopen?

In geval van incidentele gebeurtenissen en een snelle afhandeling adviseren we het inhuren van verborgen camera’s. De belangrijkste camerabeelden ontvangt u op dvd. Hierbij krijgt u advies en de nodige begeleiding. Wilt u gedurende langere periode uw bedrijf en/of personeel onder de loep nemen? Met het kopen van camera's bent u het voordeligst uit. Uiteraard kunt u voor vragen of advies altijd bij de bedrijfsrecherche terecht.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 177 beoordelingen