• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

3 oplossingen voor verborgen camera toezicht op kantoor

Wilt u een verborgen camera op uw kantoor gebruiken? In dit artikel vindt u drie verschillende oplossingen die u direct kunt toepassen. Zo kunt u op een professionele beelden vastleggen en deze beelden bijvoorbeeld als bewijsmateriaal in een rechtszaak gebruiken.

 

 

Mag ik een verborgen camera op het kantoor gebruiken?

Houd er rekening mee dat er een gegronde reden dient te zijn om een verborgen camera in te zetten, want zoals u begrijpt is het maken van opnames met een verborgen camera niet zomaar toegestaan. Daarnaast dient er rekening te worden gehouden met de privacy van medewerkers die in beeld worden gebracht, u kunt beelden niet zomaar op allerlei kanalen delen. Via deze link kunt u zien wat de Autoriteit Persoonsgegevens van dit onderwerp vindt.

 

 

Blackbox camera

Wanneer u op een onopvallende manier beelden wilt opnemen zijn er verschillende mogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is een blackbox camera! De camera lijkt op een zwarte doos en is in werkelijkheid een functionerend camerasysteem. Het onopvallende zwarte kastje is overal neer te zetten en direct te gebruiken. Doordat er geen stroom of kabels voor deze camera nodig zijn is dit systeem vrij eenvoudig te gebruiken. De oplaadbare batterij in deze camera gaat ongeveer 10 uur mee! Er wordt alleen gefilmd wanneer er beweging gedetecteerd wordt. In dit systeem kunt u een sd-kaart van maximaal 64 GB gebruiken. Het systeem kan ook ‘s nachts opnemen met infrarood.

 

 

Camera in telefoon

Deze telefoon lijkt op een soort Nokia en is een verborgen camera. De camera van deze telefoon zit weggewerkt aan de zijkant en daardoor is het mogelijk om op een onopvallende manier te filmen. U kunt deze verborgen camera op een kast of bijvoorbeeld op uw bureau leggen. Doordat niemand het zal verwachten dat er aan de zijkant van uw telefoon een camera zit kunt u onopvallend filmen. Camerabeelden worden automatisch op een interne sd-kaart opgeslagen en kunnen later worden teruggekeken.

 

 

Knoop camera

Wilt u op een zeer onopvallende manier beeld- en geluidsmateriaal verzamelen? Dan kan het verstandig zijn om voor een knoop camera te kiezen. Wanneer u een overhemd met knoopjes draagt zal het niet opvallen dat er een knoop camera tussen de knoopjes zit. Bij een knoop camera worden vaak meerdere knoopjes geleverd, op deze manier kunt u voor een passend knoopje kiezen en valt uw verborgen camera niet op. Knoop camera’s zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Vooral als het om de kwaliteit en bijgeleverde randapparatuur gaat zijn er grote verschillen.

 

 

Verborgen camera bestellen bij Sitcon.nl

Sitcon.nl is gespecialiseerd in verborgen camera’s en biedt een breed assortiment van verborgen camera’s aan. Weet u niet welke verborgen camera het best bij u past? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl. 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen