• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nieuw: Extreme Life Spycams

Xtreme life spycams zijn recent aan ons assortiment toegevoegd en onderscheiden zich zoals de naam al een beetje aangeeft door de zeer lange accuduur. Zo is het met de Xtreme life camera´s mogelijk op de interne accu tot wel 20 uur continue te filmen en zijn standby tijden te halen van 30 dagen. De Xtreme life camera´s zijn door deze lange accuduur vooral geschikt voor ruimtes waar geen of beperkte stroomvoorziening is en natuurlijk minder opvallend.

De Xtreme life spy camera´s zijn er op dit moment in een rookmelder uitvoering welke met een groothoeklens rechtstreeks naar beneden filmpt. Een PIR bewegingsmelder welke met een voetje te swenken is in de juiste hoek en een versie in een lasdoos. Deze lasdoos camera is tevens gescchikt voor buiten en kan bijvoorbeeld voor woning en of auto beveiliging worden gebruikt.

Xtreme Life Camera Rookmelder:
De rookmelder camera Xtreme Life is een spycam ingebouwd in een dummy rookmelder met zeer hoge capaciteit batterij. De rookmelder camera kan hierdoor tot wel 30 dagen standby staan en tot 20 uur filmen. Optioneel is de rookmelder camera Xtreme Life ook aan te sluiten op de meegeleverde adapter zodat de batterij enkel als backup dient.


Bekijk hier de productpagina van de: Rookmelder camera met lange accuduur

Xtreme Life Camera PIR Sensor:
de PIR sensor camera Xtreme Life is een spycam ingebouwd in een PIR bewegingsmelder met zeer hoge capaciteit batterij. De PIR sensor camera kan hierdoor tot wel 30 dagen standby staan en tot 20 uur filmen. Optioneel is de PIR sensor camera Xtreme Life ook aan te sluiten op de meegeleverde adapter zodat de batterij enkel als backup dient.


Bekijk hier de productpagina van de: PIR Sensor camera met lange accuduur

Xtreme Life Lasdoos camera:
de Lasdoos camera Xtreme Life is een spycam ingebouwd in een Junction Box welke waterdicht is en zeer lang kan filmen met de hoge capaciteit batterij. De Lasdoos camera kan tot wel 60 dagen standby staan en tot 50 uur filmen. Optioneel is de lasdoos camera Xtreme Life ook aan te sluiten op de meegeleverde adapter zodat de batterij enkel als backup dient.


Bekijk hier de productpagina van de: Lasdoos camera met lange accuduur

 

 

 

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen