Spy-camera kopen: lees hier handige tips

Wanneer je van plan bent een spy-camera te kopen is dat meestal voor een bepaalde toepassing. Zo kan het zijn dat je wilt controleren wat je kinderen doen terwijl je niet thuis bent of bewijs wilt verzamelen over een diefstal in je bedrijf. Wat de reden ook is om een spy-camera te kopen, het is verstandig aan de hand van de toepassing en situatie bepaalde eisen aan de spy-camera te stellen.

Zo kan je bij het kopen van spy-camera's een selectie maken aan de hand van de minimaal noodzakelijke batterijduur, hoe je de beelden wilt bekijken en of de spy-camera al in een product verborgen moet zitten weggewerkt of dat je de spy-camera zelf wilt wegwerken.
 
Minimale batterijduur spy-camera:
De meeste verborgen camera's die bijvoorbeeld in een pen of sleutelhanger zitten weggewerkt hebben een beperkte batterijduur van zo'n 1,5 uur. Voor situaties waar je bijvoorbeeld een gehele dag wilt filmen zijn deze verborgen camera's dus niet geschikt. Wel zijn er hiervoor speciale verborgen camera's ontwikkeld die of langere tijd op de interne batterij kunnen filmen of in een voorwerp zoals een wekkerradio of klok zitten weggewerkt en hier de stroom van gebruiken. 

Spy-camera zelf inbouwen of ingebouwd kopen:
Buiten spy-camera's in een rookmelder, klok of ander gebruiksvoorwerk bestaan er ook mini camera sets die je zelf kunt wegwerken of inbouwen. De  mini camera sets  bestaan meestal uit een spy-camera met pinhole lens en een opname systeem. Deze spy-camera's dienen altijd met een adapter van stroom worden voorzien en hierdoor vooral geschikt wanneer er een systeemplafond op de locatie is.

Uitkijken beelden spy-camera:
99% van alle spy-camera's of mini camera sets nemen op een SD kaart de beelden met evt. geluid op. Het voordeel hiervan is dat het geheugen in verhouding goedkoop is en makkelijk is uit te lezen. Ook maken spy-camera's die gebruik maken van een SD kaart als opslag geen geluid tijdens het opnemen in tegenstelling tot harddisk recorders. Het uitkijken van de beelden kan eenvoudig door of de spy-camera met de computer te verbinden of het geheugenkaartje direct in de computer te steken. De videobeelden kunnen met een standaard media player worden afgespeeld.

Direct meekijken beelden spy-camera's:
Bij spy-camera's die werken op SD kaart is het enkel mogelijk om direct mee te kijken als u de camera met een AV kabel een monitor aansluit. Wanneer u op afstand mee wenst te kijken zonder kabel kan dit met een wireless camera of een IP camera. Bij wireless camera's heeft u een camera en een ontvanger, waarbij u de ontvanger op een monitor kunt aansluiten om direct de beelden te zien. Ook bestaan er tegenwoordig verschillende IP spy-camera's die via het internet werken. Deze zijn dus vanaf elke computer ter wereld met internetverbinding te bekijken. Lees hier meer over de werking van IP camera's. https://www.sitcon.nl/blog/hoe-werkt-een-ip-camera/

Voor het kopen van een spy-camera klikt u hier: https://www.sitcon.nl/spy-cameras/

 

spycamera


Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen