Micro camera's: van medische apparaten tot spycam

De kleinste micro camera's worden in eerste instantie ontwikkeld door de mobiele telecom en farmaceutische industrie, maar hier wordt door de ontwikkelaars van spy cameras dankbaar gebruik van gemaakt. Door de steeds verdere verbetering en verkleining van de camera lenzen kunnen er in steeds meer gebruiksvoorwerpen een camera worden ingebouwd en met de huidige ontwikkelingen is het einde nog lang niet in zicht.

micro camera

In de huidige mobiele telefoons zitten soms al micro cameras met een 12MP lens en in de farmaceutische wereld worden al cameras bij medische ingrepen gebruikt die niet groter zijn dan een speldenknop.

In de spycameras zitten dergelijke cameras nog niet verwerkt, maar dit komt bij sommige spycams al wel aardig in de buurt. Het enige nadeel wat op dit moment nog aan de micro cameras zit is het feit dat de batterij die nodig is om de micro camera van stroom te voorzien vele malen groter is dan de camera zelf. Het is hierdoor nog niet mogelijk bijvoorbeeld in een schroef een micro camera met batterij te verwerken.

In de nabije toekomst zal het waarschijnlijk al wel mogelijk zijn micro camera´s te verwerken in schoenen of riemen op een manier dat de drager niet merkt dat het daadwerkelijk een spycam betreft. Stay tuned...

Micro cameras zien bekijken nu al wel te koop zijn? Kijk dan hier voor een overzicht van de spy: Micro camera´s of hier ons nieuwste micro camera

 

Lees ook ons andere blog artikel over: Micro camera's

 


Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen