• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Knoop camera: Wat kost het en hoe werkt het?

Knoop camera’s worden vaak ingezet wanneer er verborgen gefilmd moet worden. Vooral in televisieprogramma’s worden ze veel gebruikt. Knoop camera’s kunnen echter voor allerlei verschillende doeleinden worden ingezet en zijn ideaal als verborgen camera. De lens van deze camera’s is namelijk totaal onzichtbaar!

Hoe werkt een knoop camera?

Een knoop camera ziet er als een knoop uit. Doordat een knoop camera wordt aangeleverd met verschillende knopen is het mogelijk om bij ieder overhemd een passende knoop te vinden. Zo weet u zeker dat uw knoop camera onzichtbaar blijft. Om het apparaatje zo klein mogelijk te houden is het opnamesysteem losgekoppeld van de lens. Vanaf de knoop loopt een snoertje naar het opnamesysteem en worden er op deze manier beelden via een sd-kaart opgeslagen.

Wat kost een knoop camera?

Knoop camera’s kosten enkele honderden euro’s tot ongeveer duizend euro. Via Sitcon.nl vindt u onder andere de volgende varianten:

Deze knoop camera beschikt over 480P beeldkwaliteit en kan met een volle batterij ongeveer 4 uur filmen. De camera wordt met een kabel aangesloten op een opnameapparaat. Ook wanneer er weinig licht is kan deze camera relatief scherpe beelden maken. Bij deze camera wordt een LCD scherm geleverd, dit LCD scherm is met een afstandsbediening te besturen.

Wanneer u voor kwaliteit kiest kan deze knoop camera uitkomst bieden. Deze knoop camera beschikt over 550P beeldkwaliteit en ondersteunt sd-kaarten tot en met 32GB, op deze manier kunt u zonder kwaliteitsverlies meerdere uren filmen. Als er vanaf het opnameapparaat bestanden op de computer worden geplaatst dient er een wachtwoord te worden ingevoerd, zo is de kans kleiner dat beelden in verkeerde handen vallen. Op het bijgeleverde scherm kunt u uw opnames direct terugzien.

Als u voor het beste van het beste kiest heeft u deze professionele knoop camera van het merk Lawmate nodig. Met deze knoop camera kunt u beeld en geluid op een professionele manier vastleggen. Zo kunt u scherpe beelden maken zonder dat iemand dit door heeft. Ideaal voor gesprekken, interviews en uw onderzoeksdoeleinden. Met deze professionele knoop camera kan er in 1080P Full HD worden gefilmd. In het meegeleverde scherm zit 500 GB ingebouwd, zo kan er veel beeldmateriaal worden overgebracht.

Knoop camera kopen via Sitcon.nl

Sitcon.nl is gespecialiseerd in knoop camera’s en biedt een breed assortiment van verschillende knoop camera’s aan. Via deze pagina kunt u een overzicht vinden. Weet u niet welke knoop camera u nodig heeft of zoekt u een andere oplossing? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nlDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen