• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kat tracker: Speciale tracker gemaakt voor het bevestigen aan halsband van uw kat

Deze nieuwe GPS tracker speciaal ontwikkeld voor het tracken van katten is zo gevormd dat deze bevestigd kan worden aan de halsband en de ronding van de nek volgt. De kat GPS tracker kan hierdoor zonder veel ongemak worden gedragen en kan zowel boven of onderaan de halsband worden bevestigd.

 

kat gps trackerKat GPS tracker werking:
De kat GPS tracker bestaat uit een gsm en gps module en interne oplaadbare batterij. Met de meegeleverde kleine schroevendraaier opent u de kat GPS tracker en plaatst een willekeurige simkaart. Dit kan een simkaart van elk land zijn, elke provider en elke abonnementsvorm. De kat GPS tracker is vervolgens nadat u deze heeft opgeladen klaar voor gebruik. 

 

Gebogen vorm mini GPS tracker:
De gepatenteerde gebogen vorm van deze mini GPS tracker maakt dit product ideaal om aan een riem of halsband te bevestigen. Mede door het gewicht van maar 35 gram is al bij kleine huisdieren, zoals een kat of hond het mogelijk de tracker aan de halsband te bevestigen.

Formaat Kat GPS tracker:
De GPS tracker is ondanks de gebogen vorm en beperkt gewicht van 35 gram wel redelijk groot van formaat. In de praktijk blijkt dat het hierdoor enkel te gebruiken is bij grote tot zeer grote katten. 

Batterijduur kat GPS tracker:
De mini GPS tracker heeft een ingebouwde oplaadbare li-ion batterij waarmee de mini GPS tracker afhankelijk van het gebruik zo'n 32 tot 48 uur is te gebruiken. Opladen kan vervolgens eenvoudig en snel door de mini GPS tracker 4 uur met de meegeleverde adapter op te laden.

Positie's opvragen kat GPS tracker:
De positie's van de kat GPS tracker kunt u direct met uw eigen mobiele gsm telefoon opvragen. U belt naar het nummer van de simkaart welke in de kat GPS tracker zit en u hangt op nadat u de beltoon hoort. De kat GPS tracker zal vervolgens u de positie in een SMS bericht sturen. Afhankelijk van het type gsm telefoon kunt u in het bericht op een link klikken en zult u direct op google maps de GPS positie van de kat GPS tracker zien.

Android APP kat GPS tracker:
Voor Android telefoons is er door de fabrikant een speciale APP ontwikkeld waardoor het nog eenvoudiger wordt de kat GPS tracker in te stellen. Met deze APP is het tevens mogelijk om een Geofence in te stellen. Op deze manier is in te stellen dat u een bericht krijgt wanneer de kat GPS tracker het aangegeven gebied in of uit gaat.

Eigenschappen kat GPS tracker:
GSM Frequency: GSM 850/900/1800/1900 MHz
GPS Sensitivity: -161dB
Battery: 340~420mA /3.7V
Power Consumption: GSM only without GPS (6mA)
GSM Antenna: internal
GPS Antenna: internal
Sensor: Built-in motion sensor
Working Time: 32 - 48 hour
Weight: 35 gram

 

Kat GPS tracker kopen:?
De kat gps tracker is online in onze winkel te koop, maar het is tevens mogelijk deze bij een van onze vestigingen te komen afhalen. Belijk hier de productpagina van de: Kat GPS tracker

 

Bekijk hier alle: GPS Trackers

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 265 beoordelingen