IP WIFI spy-camera's zijn de toekomst

Het gaat snel met de techniek van camera's en vooral op het gebied van spy-camera's zijn de technologische vooruitgangen ongekend. Buiten dat de spy-camera's een stuk kleiner zijn geworden en qua beeldkwaliteit niet onderdoen voor grotere camera's is vooral de introductie van spy-camera's op basis van WIFI IP techniek het vermelden waard.


wifi spycams

Wat is een IP WIFI spy-camera?
Een IP WIFI spy-camera maakt gebruikt van het internetprotocol en de op locatie aanwezige WIFI verbinding. Stel u heeft thuis een draadloos WIFI netwerk dan kunt u de spy-camera hiermee verbinding laten maken. U stelt vervolgens in uw router de toegang van buitenaf in en kunt zo de WIFI spy-camera vanaf een andere locatie, zoals vanaf uw werk benaderen en direct de beelden bekijken. Ook zijn de WIFI camera's zo in te stellen dat ze een e-mail sturen wanneer beweging voor de spy-camera is gedetecteerd.

Voordelen IP WIFI spy-camera:
Het voordeel van een WIFI spy-camera ten opzichte van spycams op basis van andere techniek is vooral het direct meekijken van de beelden vanaf elke locatie ter wereld. Zo is het mogelijk een WIFI spycam in uw vakantie woning te plaatsen en vanaf uw huis direct te kijken wat er speelt. Buiten het doorsturen van een kort filmpje bij beweging naar uw e-mail adres hebben veel WIFI spy-camera's een SD kaart slot. Wanneer u een SD kaart in de draadloze spycam plaatst zal bij beweging de video direct op deze geheugenkaart worden opgeslagen, zodat u ook achteraf de beelden op uw computer kunt bekijken.

Uitvoeringen IP WIFI spy-camera's:
- WIFI smoke detector camera
- WIFI tissue box camera
- WIFI PIR camera
- WIFI alarm clock camera
- Wifi pinhole camera

IP WIFI spy-camera kopen:
Spycamerashop.nl houdt de spy-camera's met de WIFI techniek goed in de gaten en selecteert voor u de meest praktische oplossingen om op te nemen in ons assortiment. Verder zijn wel ale bovenstaande WIFI spy-camera's op bestelling te leveren.

Bekijk hier de spycams hier: IP WIFI spy-camera's

 

Bekijk hier ons complete assortiment: Spycams

 

 


Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen