• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Camera huis: Beveiligen van woning eenvoudig mogelijk met onze camera's voor thuis!

Camera's om uw huis te beveiligen zijn op dit moment al bij zeer veel winkels te koop, zoals de lokale elektronica store en de bouwmarkt om de hoek. Er is veel keuze op het gebied van beveiligingscamera's die geschikt zijn om uw woning of kantoor te beveiligen, maar het is vaak lastig om door het grote aanbod camera's het spreekwoordelijke bomen door het bos te zien. Onderstaand hebben we enkele punten opgesteld aan de hand waarvan u het beste camera systeem voor uw huis kunt selecteren.

Voor het beveiligen van uw huis zijn er zeer veel camera's te koop die ook op verschillende manieren functioneren. Zo zijn er IP camera, die werken op het computer netwerk en CCTV camera's die op een afgesloten systeem werken. De keuze of u 1 of meerdere camera's thuis wilt installeren hangt af van het type bewakingscamera wat het meest geschikt is. Zo adviseren wij mensen die een enkele camera voor thuis willen vaak de volgende beveiligingscamera's:

Camera's voor binnenshuis:
- Full HD camera draadloos
- VGA IP camera draadloos
- Wireless camera set

Camera's voor buitenshuis:
- Draadloze infrarood camera met 7 inch scherm
- Camera set met 4 infrarood camera's
- Full HD buitencamera set

Belangrijk bij het selecteren van een camera voor het beveiligen van uw huis is na te gaan welke functionaliteiten u wenst, zoals:

- Is het opnemen van de beelden noodzakelijk en hoelang
- Dienen de camerabeelden direct zichtbaar te zijn op bv TV scherm
- Is het noodzakelijk op een andere locatie de beelden te kunnen bekijken, zoals op telefoon
- Moet de camera kentekens kunnen lezen etc (HD camera of niet)

In principe is het zo dat hoe meer mogelijkheden van de camera voor een huis deze duurder is in aanschaf. Ook dient u er rekening mee te houden bij het selecteren van een camerasysteem dat u bijvoorbeeld bij het selecteren van een IP camera wel enigszins verstand van computers moet hebben.

Advies camera voor huis:
Wanneer u graag een advies wenst welke camera het beste te kiezen is voor uw huis dan is het ook mogelijk u persoonlijk te laten adviseren bij onze winkel in Maaseik of Nieuwegein. Zo hebben wij bij onze vestiging in Nieuwegein een Demo wand met verschillende bewakingscamera's die geschikt zijn voor het beveiligen van uw huis.

Bekijk hieral onze Bewakingscameras

 

 

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 227 beoordelingen