• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera nieuws

Welke beveiligingstips geeft de politie voor bewakingscamera's?

Veel bedrijven houden toezicht middels een bewakingscamera. Dit is ook wel nodig, het helpt bij het oplossen van verdachte zaken en misdrijven. Maar het zijn niet alleen bedrijven die bewakingscamera’s inzetten, ook particuleren beveiligen op deze manier hun woning en terrein. De politie heeft een aantal tips met betrekking tot het gebruik van bewakingscamera’s.

Meer info

Bewakingscamera’s met bewegingssensor

Een bewakingscamera met bewegingssensor is een ideale oplossing voor minder druk bezochte ruimtes of terreinen. De camera hoeft niet continu te filmen maar doet dit alleen bij beweging. Een andere mogelijkheid is een beveiligingscamera met bewegingssensor die een pushmelding verstuurt. Zo is er 24 uur per dag toezicht.

Meer info

Tips voor het kopen van bewakingscamera’s

Beveiliging of bewaking van de woning, het kantoorpand of het bedrijfspand. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste bewakingscamera’s te vinden. In dit artikel een aantal tips voor het kopen van bewakingscamera’s. Waarop te letten en wat kost een goede bewakingscamera set?

Meer info

Bewakingscamera die opneemt

Een bewakingscamera moet niet alleen live beelden verzenden maar bij voorkeur ook beelden opnemen. Deze beelden kunnen mogelijk in een later stadium dienen als bewijsmateriaal. Welke bewakingscamera’s kunnen beelden opnemen en opslaan? Hieronder een overzicht van de beste bewakingscamera’s.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 15 Next Page
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 213 beoordelingen