• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Alarmsysteem voor in een bedrijfsruimte: overdag en 's nachts

Wanneer u een eigen bedrijfsruimte heeft, is het belangrijk dat de beveiliging op orde is. U kunt het hang- en sluitwerk op orde brengen, bewakingscamera´s installeren en een alarmsysteem gebruiken. Een alarmsysteem is onmisbaar wanneer het om het beveiligen van uw bedrijfsruimte gaat. Zo kan er een meldcentrale worden gealarmeerd of kunt u een notificatie ontvangen en de hulpdiensten zelf inschakelen. Bij Sitcon.nl kunt u verschillende alarmsystemen voor uw bedrijfsruimte vinden.

Alarmsystemen voor uw bedrijfsruimte

Als u een alarmsysteem gebruikt, is het belangrijk dat het systeem op uw behoeftes aansluit. Bij Sitcon.nl vindt u onder andere de volgende alarmsystemen:

Dit complete alarmsysteem, werkt zowel via een simkaart als WiFi-verbinding. Zo kunt u dit alarmsysteem op iedere locatie plaatsen en is er uitsluitend een aansluiting op het elektriciteitsnetwerk noodzakelijk. Bij dit alarmsysteem wordt er een basisstation geleverd, een melder voor ramen of deuren, een bewegingsmelder en twee afstandsbedieningen. U kunt dit alarmsysteem in principe zelf installeren, wanneer u hier hulp bij nodig heeft kunnen wij u van dienst zijn met het maken van de juiste instellingen. U kunt tot zes telefoonnummers in het systeem zetten, deze worden gealarmeerd wanneer het alarmsysteem een melding krijgt.

Dit alarmsysteem wordt standaard geleverd met extra bewegingsmelders. Het systeem kan met een simkaart en vaste telefoonlijn worden gebruikt. U kunt zelf kiezen. Wanneer u het alarmsysteem met een simkaart wilt gebruiken, kunt u tegoed op uw simkaart plaatsen en kan het systeem een melding geven wanneer een bewegingsmelder geactiveerd wordt. Het alarmsysteem kunt u op een eenvoudige manier zelf installeren. Laat u het alarmsysteem liever door ons installeren? Dan is dat voor een meerprijs mogelijk. Wanneer u uw alarmnummer(s) bekend maakt, kunnen wij deze in het systeem plaatsen. Zo is het systeem direct klaar voor gebruik als het geleverd wordt en worden de betreffende nummers gealarmeerd als één van de bewegingsmelders een seintje krijgt. Het systeem is uit te breiden met extra bewegingsmelders en een sirene.

Wanneer u voor een alarmsysteem met een VEB Oplevercertificaat gaat, kunt u het best voor dit systeem gaan. Het alarmsysteem wordt door een installateur geïnstalleerd en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakpreventie. Het systeem wordt geleverd met een professioneel basisstation, drie bewegingsmelders, drie melders met magneetcontacten en een IP-module met doormelding naar meldcentrales. De set wordt geleverd in combinatie met VEB Oplevercertificaat en installatie. Een onderhoudsabonnement en SMC meldkamer abonnement kunt u apart bij dit systeem afsluiten. Sitcon.nl biedt verschillende soorten alarmystemen aan. Bevindt uw bedrijfsruimte zich in een unieke situatie en weet u niet wat het best past? Dan komen wij graag in contact om hier een passend advies voor uit te brengen.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen