• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Pinhole spy camera set nu 4G!

 

De nieuwe pinhole camera set heeft nu ook een simkaart module waarmee via het 4G netwerk de beelden zijn te bekijken. Via de APP krijgt u direct bij beweging een melding en kunt u live de beelden bekijken.

3g pinhole camera set

Hoe werkt de 4G pinhole camera set:
De 4G pinhole camera zet heeft dezelfde functionaliteiten als onze normale pinhole camera set, zoals opname op SD kaart en het live bekijken van de beelden via een APP. Het grote verschil bij de 3G versie is dat deze met een simkaart kan werken en hierdoor ook op plekken is te plaatsen zonder LAN of Wi-Fi netwerk. In de 4G pinhole camera set kan elke gewenste simkaart worden geplaatst uit elk willekeurig land. Wel is het aan te raden om een simkaart te plaatsen waar het data verbruik relatief goedkoop is daar de camera wanneer deze de beelden streamt 400 MB per uur data verbruikt.

Installeren van de 4G pinhole camera:
Voordat u de 4G pinhole camera set kunt gebruiken dient u deze eerst in te stellen. Dit is mogelijk door de camera met de meegeleverde netwerkkabel aan te sluiten op uw router en de APN instellingen van de gebruikte simkaart in te voeren. Dit is eventueel door ons te verzorgen wanneer u ons de simkaart aanlevert of een simkaart bij ons koopt. Vervolgens download u de APP op uw iOS / Android smartphone of tablet en scant de QR code (serienummer) van de camera. De camera zal nu worden toegevoegd aan de aPP en de beelden zijn vanaf nu direct vanaf de APP te bekijken. Ook zijn de instellingen zoals bewegingsdetectie vanaf de APP te regelen.

Bekijk nu de productpagina van de 4G pinhole camera set

Geen 3G nodig, bekijk dan de normale IP pinhole camera setDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 100 beoordelingen