• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Buitenverlichting met sensor

Verlichting rondom je huis verhoogt de veiligheid. Want inbrekers werken graag in het donker. Dan ziet niemand waar ze mee bezig zijn. Is jouw huis goed verlicht? Dan is de kans groot dat ze het ergens anders proberen. Lampen met een sensor zijn het meest geschikt om ongenode gasten af te schrikken. Verlichting ophangen is een efficiënte en relatief eenvoudige manier om je huis te beveiligen. Bovendien hoef je helemaal niet veel geld uit te geven om je bezit te beschermen met lampen met sensoren.

Meer info

Veilig op vakantie dankzij een slim alarmsysteem

Een slim alarmsysteem biedt enorm veel veiligheid als je lange tijd van huis bent. Wanneer je op vakantie gaat blijft je huis onbewoond achter. Voor een grote groep mensen is dit een vervelend gevoel. Want voor inbrekers is dit het uitgelezen moment om met je waardevolle bezittingen aan de haal te gaan. Meestal kom je er pas bij thuiskomst achter dat je woning leeggeroofd is.

Meer info

Slimme verlichting zodat inbrekers denken dat je thuis bent

Verlichting buitenshuis en in je woning dragen bij aan de veiligheid. Slimme lampen hebben extra functies om inbrekers buiten de deur te houden. Want die komen meestal 's nachts en werken graag in het donker. Goede verlichting heeft een afschrikkend effect. Lees in dit blog hoe jij je huis veiliger maakt met slimme verlichting.

Meer info

Waar moet je op letten bij het kopen van een wifi-camera

Een wifi-camera is een nuttige toevoeging aan het alarmsysteem bij je thuis of op kantoor. Inmiddels is het mogelijk om beelden in full HD op te nemen en via het draadloze netwerk bij jou thuis te versturen. Hierdoor zie je op je smartphone, laptop of smart tv wie er voor de deur staat. Het is gewoon mogelijk om de beelden te bekijken terwijl je niet thuis bent. Daarvoor verzend je de data automatisch en live naar je smartphone. Dankzij de ontwikkelingen in draadloze verbindingen bekijk je de beelden in hoge kwaliteit. Maar om alles soepel draaiend te krijgen zijn er aantal zaken waar je op moet letten.

Meer info

Alles over opritverklikkers en bezoekmelders

U wilt weten wie zich op de oprit bevindt of welk bezoek zich aankondigt. Zo kunt u hier goed op inspringen of ongewenste bezoekers weren. Voor de woning maar ook voor bedrijven is er de opritverklikker of de bezoekmelder. Blijf op de hoogte van iedereen die zich op uw terrein bevindt. Een echte aanrader en ter ondersteuning van het alarmsysteem.

Meer info

Camera bestellen en achteraf betalen

Een camera bestellen en pas achteraf betalen, is dat mogelijk? Ja, bij online bestellingen kunt u achteraf betalen. Dit gebeurt middels Afterpay voor particulieren en bedrijven. Voordeel hiervan is dat u de camera bestelt en ontvangt zonder dat u hier direct geld voor nodig heeft. U probeert het product uit en bepaalt dan pas of u deze terugstuurt of houdt én betaalt.

Meer info

Wat kun je doen als iemand de auto bekrast?

De auto bekrast, wat nu? Autoschade door vandalisme heeft u helaas niet zelf in de hand. Wel kunt u een aantal maatregelen treffen om daders op te sporen. Dit vergroot de kans dat u uw eigen autoverzekering niet hoeft aan te spreken. Volg het stappenplan bij schade aan de auto door vandalisme.

Meer info

GPS tracker met magneet: wat zijn de toepassingen?

Een gps tracker met magneet is praktisch in gebruik. Hiermee is het namelijk mogelijk om voertuigen of voorwerpen te traceren. De magneet zorgt ervoor dat de tracker stevig op zijn plaats blijft zitten. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de ondergrond van metaal is. Bekijk de belangrijkste toepassingen met betrekking tot de gps tracker.

Meer info

Plug & Play beveiligingscamera’s in 2021

Met een Plug & Play beveiligingscamera is het gebruik hiervan betrekkelijk eenvoudig. Installeren was namelijk nog nooit zo makkelijk. Dit bespaart u het inhuren van een installateur. Vaak wordt gekozen voor een Plug & Play ip-camera, geschikt voor het toezicht houden in of rondom de woning of bedrijfsruimte. Maar er zijn ook complete en professionele bewakingscamera sets met een Plug & Play systeem.

Meer info

3 mini spy camera’s op een rij

Een mini spy camera is zo klein, dat valt niemand op. Zeer geschikt voor het stiekem filmen van werknemers, de partner of wie dan ook. Welke kleine verborgen camera’s zijn een aanrader? Ontdek de beste 3 mini spy camera’s van dit moment. Deze zijn geschikt voor professioneel of particulier gebruik.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 14 Next Page
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 330 beoordelingen