• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Android tablet spy software + installatie

€ 849,95
Magazijnvoorraad
SKU
6019
  • Utrecht
  • Maaseik
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 552 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 552 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Android tablet spy software + installatie

Beschrijving: Android tablet spy software + installatie

Android tablet spy software: De Android tablet software is te installeren op alle Android tablets t/m Android versie 4.2 . U levert uw Android tablet bij ons aan en wij bouwen deze binnen 24 uur om in een spy tablet. Bij het installatie pakket leveren wij een voor u aangemaakt gebruikersaccount voor onze beveiligde webpagina welke door ons is gekoppeld aan uw tablet.

Hoe werkt het?:
De spy software voor het Android tablet maakt gebruik van onze server (internetpagina) en de internet verbinding van het tablet. Deze optie is dus ideaal voor een tablet, omdat een tablet bijna altijd internet verbinding heeft voor het gebruik van de Apps. Het internet moet in ieder geval werkend zijn op de tablet omdat hiermee de informatie wordt doorgestuurd naar de internetpagina. De persoonlijke internetpagina wordt door ons bij installatie van de spy software op het talet op elkaar ingesteld. Op deze beveiligde internetpagina u berichten te zien die zijn ontvangen / verstuurt, oproeplijsten, gespreksduur en verzonden / ontvangen e-mails. De software werkt voor 1 jaar. Wanneer de software dreigt te verlopen krijgt u hier een melding van op uw persoonlijke webpagina. U kunt vervolgens contact met ons opnemen voor het te verlengen van de software. 

 

  

 

App controle:

Alle apps die op het tablet worden gebruikt of zijn geinstalleerd krijgt u tezien in een overzicht op uw persoonlijke webpagina. Ook krijgt u hier de tijd en datum bij wanneer welke app is geopent en hoelang deze is gebruikt.

  

 

Bezochte websites:

De websites die op het tablet worden bezocht krijgt u in een overzicht te zien met daarbij de link van de webpagina.  

E-mail activiteit:
Van alle e-mail accounts ingesteld op het tablet zoals @aol, @gmail, @hotmail, @yahoo krijg u een kopie van de inkomende of uitgaande e-mail op de internetpagina, met daarin de inhoudt van de email.

 


Foto / Video:

Alle foto's en video die gemaakt worden met het tabler en niet groter zijn dan 15 MB worden doorgestuurd naar de webpagina.

 


Bookmarks:
Alle op het tablet gemaakte bookmarks op internet zullen zichtbaar worden.

 


Onopvallende spy software:
De software werkt volledig onopvallend en de gebruiker van het tablet zal niets merken van de aanwezigheid van de spy software. Er zullen dus geen berichten of dergelijke in een postvak uit te zien zijn.

 


GPS tracking:
Met een interval van 30 minuten wordt de GPS positie van het tablet doorgezonden. Wel is het afhankelijk of er GPS bereik is. In een woning zal het tablet geen optimaal GPS bereik hebben en kan de locatie met een afweiking worden weergeven. Zodra het tablet GPS bereik heeft zal de locatie van het tablet precies worden weergeven met een afwijking tot maximaal 5 meter!

 

  

Gebruikskosten:
Er zitten geen verdere kosten aan het gebruik van de spy software. Wel dient u er rekening mee te houden dat alle informatie via de internetverbinding van de simkaart in het tablet naar onze server wordt gezonden. Wanneer deze simkaart geen onbeperkt internet heeft zal de provider kosten in rekening brengen op de simkaart of pre-paid tegoed afschrijven. Wanneer het tabler niet de optie voor een simkaart heeft word de informatie door gestuurd zodra het tablet verbinding maakt met een WiFi netwerk. 

 


Ondersteunde IOS:

 De Android tablet software is te installeren op alle Android tablets t/m Android versie 4.2.

Belangrijk voorafgaand aan aankoop: Daar dit een omgebouwd product betreft wat samengesteld is uit meerdere onderdelen is het herroepingrecht niet van toepassing. Verder rekenen wij euro 100,00 mocht de door ons geïnstalleerde software worden verwijderd en er opnieuw door ons moet worden opgezet. Wij geven bij aankoop op aanvraag een uitgebreide persoonlijke uitleg bij ons op kantoor, waar u alle vragen kunt stellen en het product wordt gedemonstreerd. Mocht u later verdere vragen hebben dan kunnen wij u hier in eerste instantie enkel per e-mail ondersteuning aan bieden.


Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten. Sitcon adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van een door Sitcon aangeboden spy product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing. Doordat wij ook exporteren kan het zijn dat onze spyshop producten niet in uw land gebruikt mogen worden!

Kenmerken: Android tablet spy software + installatie

Oplossingen voor:: Real-time monitoren
Compatibiliteit: Android
Raportage per e-mail: Ja
SKU: 6019

Vragen:Android tablet spy software + installatie

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Android tablet spy software + installatie

Android tablet spy software + installatie

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon